Kör själva till ACHAT Hotel SchreiberHof Aschheimmed Risskov Bilsemester

Svenska | SEK

Achat Hotel SchreiberHof Aschheim

Storstadssemester på 4-stjärnigt hotell med spa i Aschheim

» Få avstånd från din hemadress

Höjdpunkter

 • Hotell i traditionell bayersk stil med centralt läge
 • Köket serverar goda lokala rätter
 • Fantastiskt hotell för er semester i München
452:-
3~5 dag från
1.099.-

Ankomst i helgen

Upplev södra Tyskland

3 dagar
Från 1.099,- / spara upp till 329,-
Nedsatt
4 dagar
Från 1.629,- / spara upp till 338,-
Nedsatt
5 dagar
Från 2.129,- / spara upp till 347,-
Nedsatt
* Pris per person i dubbelrum

3 dagar inkl.

 • 2 x övernattningar
 • 2 x frukostbuffé
 • 1 x 2-rättersmeny
 • Gratis internet
 • 1 x Gin-provning
Wild Offer

Ankomst från måndag till fredag

Upplev södra Tyskland

3 dagar
Från 1.299,- / spara upp till 425,-
Nedsatt
4 dagar
Från 1.829,- / spara upp till 434,-
Nedsatt
5 dagar
Från 2.369,- / spara upp till 453,-
Nedsatt
* Pris per person i dubbelrum

3 dagar inkl.

 • 2 x övernattningar
 • 2 x frukostbuffé
 • 2 x 2-rättersmeny
 • Gratis internet
 • 1 x Gin-provning
Risskov Paket

Det här 4-stjärniga hotellet ligger i centrala Aschheim, som är beläget i norra München i tyska Bayern. Här kan ni tillbringa en weekend eller längre semester i mysiga omgivningar och hotellet passar perfekt för en storstadssemester med många kulturella upplevelser.

Om hotellet

Varje morgon dukar hotellets restaurang fram en härlig frukostbuffé och det går också att beställa ett matpaket. Kvällstid serveras en 2-rätters meny och restaurangen är känd för sina bayerska specialiteter. Restaurangen är öppen alla dagar förutom söndagar och helgdagar. Den tyska öltraditionen hålls vid liv i hotellets biergarten som är den enda i Aschheim.

Det finns också möjlighet till gin-provning där ginet framställts av "The Duke Gin" som ligger på hotellet. Gin-provningen arrangeras antingen i destilleriet eller i hotellets bar.

På ACHAT Hotel SchreiberHof Aschheim hittar ni också ett spa med bastu, ångbad och en relaxavdelning. Ni kan också ta vägen förbi hotellets välutrustade gym om ni gillar att träna på semestern.

Det finns 17 gratis parkeringsplatser i källaren där det också finns en cykelkällare samt plats att parkera motorcyklar (men för detta tillkommer en avgift). Det finns gratis wi-fi på hotellet.

Aschheim har ett riktigt bra läge om ni vill besöka München under er semester. Ni har inte långt till centrum och Marienplatz där allt vad storstaden har att erbjuda väntar på er. Ni har heller inte långt till andra pärlor som staden Starnberger som ligger vid den vackra sjön Starnberger.

Om rummen

Hotellet har 87 rymliga rum som alla har eget badrum. När ni bokar genom Risskov Bilsemester kan ni boka enkel- eller dubbelrum och det är möjligt att få en extrasäng på dubbelrummen. 

Notera att foton och planbeskrivningar är vägledande och kan avvika från de visade

Avstånd till hotellet

775 km från
Rostock, Tyskland
850 km från
Travemünde, Tyskland
850 km från
Swinoujscie, Polen
900 km från
 Sassnitz, Tyskland
1000 km från
Öresundsbron
1025 km från
Helsingborg, Sverige
1300 km från
Göteborg, Sverige

Avstånd till din hemadress

Ange ditt postnummer så ger vi dig avståndet till hotellet. Enklare än så kan det knappast bli.

Utflyktsmål i närheten av hotellet

München (14km)

München är huvudstad i den tyska delstaten Bayern och ligger vid floden Isar norr om de bayerska Alperna. Efter Berlin och Hamburg är München Tysklands tredje största stad, känd för bland annat Oktoberfest, fotboll och naturligtvis BMW.

Men München är mycket mer än bara öl och hornmusik. Deutsches Museum är säkerligen ett tecken på detta, museet uppvisar allt mellan himmel och jord, med antingen fysisk eller kemisk natur. Från pappersbåtar till rymdraketer, från gruvor till flygplan.

Eller vad sägs om ett besök i vackra barockkyrkan Theatinerkirche samt de tre Pinakotheker som innehåller en del av Europas finaste konst.

I triumfbågen Siegestor eller Olympiska parken finns det mycket att göra, men så finns ju även stadens stora stolthet BMW. Åk till BMW Welt och upplev bilarna på nära håll, sätt ner dig i en rad av gamla BMW:n eller vad sägs om att utforska BMW:s historia?

Besök även det gamla ölhuset Hofbräuhaus på Platzl, det erbjuder definitivt en upplevelse innehållande tysk folkmusik och massor av öl för den som gillar det.

München är en fartfylld stad, en energisk och livlig affärs- och shoppingstad, fylld med spännande historia. Naturen i staden är dessutom något av de finaste i Tyskland, vilket bjuder på massor av upplevelser för både barn och vuxna.

Siegestor (15km)

Triumfbågen i München är definitivt värt att se, särskilt när mörkret faller och triumfbågen är upplyst. Den stora bågen är 21 meter hög och 24 meter bred och ligger mellan Ludwig Maximilian Universitet och gatan Ohmstraße.

Byggandet av triumfen var en order av kung Ludwig I av Bayern och designades av Friedrich von Gärtner. Triumfbågen stod färdigbyggd år 1852 och blev ett monument för bayerska arméns hjältar och deras mod.

Triumfbågen förstördes rejält under andra världskriget, men restaurerades efteråt. Idag är det ett fredsmonument som påminner oss alla om fred, som står på baksidan av triumfbågen: "De Sieg geweiht, vom Krieg zerstört, zum Frieden mahnend", vilket betyder: "Tillägnat seger, förstörd av krig, med önskemål för fred".

Olympiska parken i München (21.2km)

När de olympiska spelen hölls i München i Tyskland 1972, var det tråkigt nog ett av de värsta i historien. Det var nämligen här som 11 israeliska idrottsmän togs som gisslan och senare dödades av palestinska terroristorganisationen "Svarta september".

Men det var också i München som handbollsgrenen gjorde sin debut. Mark Spitz fick sju guldmedaljer i simning hem till USA och här blev förtjusande Olga Korbut känd, hon vann tre guldmedaljer och ett silver i redskapsgymnastik. Danmarks cykelkung, Niels Fredborg, fick också en guldmedalj.

Besök de imponerande OS-anläggningarna, ta en tur upp till taket, eller prova 'Flyvende Raev', som förmodligen kan göra de flesta människor häpna. Njut således av en härlig promenad som lämpar sig för hela familjen och är ett intressant stopp på bilsemestern. 

Schloss Nymphenburg (24.8km)

Nymphenburg slottet är ett barockpalats som ligger nordväst om München. Detta vackra slott ligger i mitten av slottsplatsen och omges av skogar, små sjöar och trädgårdslandskap. Inuti erbjuder slottet på kungliga salar och guldpläterade väggar. Slottet byggdes ursprungligen i italiensk stil år 1674 av kurfyrsten Ferdinand Maria av Bayern. Slottet var så småningom utvidgat och snart blev även slottsparken en stor attraktion.

Ta en tur ut till Nymphenburg och upplev natursköna omgivningar, detta är en trevlig upplevelse för hela familjen.

Dachau (26km)

Det var i Dachau som det första koncentrationslägret byggdes år 1933, efter att Hitler hade kommit till makten. Lägret blev snabbt en prototyp för hur framtidens koncentrationsläger både skulle ledas och byggas. År 1941 var lägret tyvärr en slutdestination för många fångar. Idag fungerar stället som ett museum om fångarnas liv i Dachau, från att de anlände tills att de antingen miste sina liv eller flydde för sina liv.

Detta är en stark upplevelse och inte helt lämplig för barn. Gå en av de guidade turerna eller prova en audioguide och upptäck det första tyska koncentrationslägret på egen takt.

Tierpark Hellabrunn (18.2km)

Djurparken i München öppnade upp sina dörrar redan år 1911, och då som världens första Geo-Zoo, där djuren är uppdelade utefter sin naturliga geografiska placering och dess klimat. Hellabrunn är inte en traditionell djurpark, utan snarare ett naturreservat, där djuren har gott om plats och möjlighet att utvecklas inom. Under ett besök i parken får ni en tur runt jorden genom djurparken, och under er väg kommer ni stöta på flera spännande djur, allt från tropiska ormar till sibiriska tigrar, isbjörnar och pingviner.

Reviews
Har du några frågor? Kontakta vår kundservice

Kontakta oss:
Tel: 040 611 6130
Email: kontakt@risskov.se

Våra öppetider är:
Måndag - Fredag: 9 - 17
Lördag - Söndag: 10-15 

Välj det paket som matchar dina önskemål för din nästa bilsemester

Har du några frågor? Kontakta vår kundservice

Kontakta oss:
Tel: 040 611 6130
Email: kontakt@risskov.se

Våra öppetider är:
Måndag - Fredag: 9 - 17
Lördag - Söndag: 10-15 

Andra hotell i närheten

Victor's Residenz München

Ett stopp på vägen

Bayern

Besök München

Risskov Paket - 2 dagar inkl.
 • 1 x övernattn. m. frukost
 • 1 x välkomstdrink
 • 1 fl vatten
 • Gratis internet och parkering
 • Gratis telefonsamtal och SKY TV

169:-
Endast
449.-

Visa karta

Nära Münchens sevärdheter och shopping

Läs mer

B&B Hotel München-Messe

Nära kollektivtrafik till centrum

Bayern

Upplev München

Risskov Paket - 2 dagar inkl.
 • 1 x övernattning
 • 1 x frukostbuffé
 • 1 x välkomstdrink
 • Gratis parkering
 • Gratis internet

Endast
419.-

Visa karta

Minisemester i München

Läs mer

Marina Hotel

Inkl 3-rättersmeny

Bayern

Hotell vid sjön

Risskov Paket - 3 dagar inkl.
 • 2 x övernattningar
 • 2 x frukostbuffé
 • 2 x 3-rättersmeny/buffé
 • 1 gl. vin el. öl till maten
 • 1 flaska vin

450:-
Från endast
1.399.-

Visa karta

Lugnt läge med närhet till vacker natur

Läs mer

ibis München City Ost

Uppehåll med frukostbuffé

Bayern

Magiska München

Risskov Paket - 2 dagar inkl.
 • 1 x övernattning
 • 1 x frukostbuffé
 • Gratis internet
 • Centralt läge
 • Nära kommunal transport

Endast
449.-

Visa karta

Storstadssemester i München

Läs mer

Tulip Inn München Messe

Uppehåll med frukostbuffé

Bayern

Upplev München

Risskov Paket - 2 dagar inkl.
 • 1 x övernattning
 • 1 x frukost
 • 1 välkomstdrink
 • Gratis parkering
 • Gratis internet

169:-
Endast
449.-

Visa karta

Modernt hotell nära centrum i München

Läs mer
 
Dina data och cookies

Vi använder cookies för att ge dig den bästa möjliga erfarenheten av risskov.se. När du klickar "OK" accepterar du användandet av cookies og Inställningar.