Bila i Tyskland och bo på Apart Hotel Sehnde

Resmål
Betalning

Betalning

Presentkort

Apart Hotel Sehnde

Semestra nära Hannover och besök de många sevärdheterna i området.

 • 550 km från Öresundsbron
 • 340 km från Rostock, Tyskland
 • 675 km från Göteborg, Sverige
 • 525 km från Helsingborg, Sverige
 • 230 km från Travemünde, Tyskland
 • 480 km från Sassnitz, Tyskland
 • 525 km från Swinoujscie, Polen
 • Restaurang
 • Bar
 • Gratis parkering
 • Gratis internet
 • Hiss

Om hotellet

Det moderna hotellet är centralt beläget i den mysiga lilla staden Sehnde, endast 10 minuters bilresa från Hannover, samt nära motorvägarna A2 och A7. I Hannover väntar många spännande sevärdheter, besök det vackra rådhuset och universitetsbyggnaden “Welfengarten”. Är familjen med på semestern brukar ett besök på zoo eller akvariet “Sealife” vara uppskattat”.

Om hotellet

Varje dag serveras frukost mellan klockan 06.00-10.00, på helger och helgdagar mellan klockan 07.00-11.00. I Köpi-loungen serveras drinkar i en mysig atmosfär. Det är tillgång till kostnadsfritt trådlöst internet, samt gratis parkering vid hotellet.

Om rummen

Hotellet har över 185 rum, samtliga rum är inredda med eget badrum med dusch eller badkar, hårtork, telefon och TV.

Vänligen observera att

Uppehållet är med slutstädning, vilket innebär att sängarna inte bäddas och handdukarna inte byts under vistelsen. Nya handdukar kan hämtas i receptionen mot eventuell avgift.

Mer info

Värt att se

 • Hannover (21.9 km)

  Centrum av Hannover med sitt stora nät av gågator har något för alla smaker när det gäller shopping. Om ni vill ha lite mer historisk prägel på shoppingturen, bege er istället till gamla delen av staden där det finns många små spännande butiker. Ett måste när ni besöker Hannover är ett besök på Herrenhausen, där ni hittar trädgårdskonst i fransk barockstil, trädgårdar i engelsk stil och botaniska trädgårdar. Herrenhausen anlades av kungligheter under 1700-, 1800- och 1900-talen och här kombineras på ett enastående vis de viktigaste stilriktningarna inom trädgårdskonst. Anläggningens centrala del är den stora trädgården "Großer Garten" som är en historisk barockträdgård i fransk stil med en stor fontän, vattenkonst och en labyrint. En weekendresa eller längre kör själv semester med egen bil till Hannover bjuder på upplevelser för hela familjen!

  Hannover
  I Hannovers gamla stadsdel finns det många små spännande butiker.
 • Peine (28.0 km)

  Peine är en stad med 50 000 invånare belägen i vackra omgivningar i hjärtat av Tyskland mellan Hannover och Braunschweig. I Peine hittar ni både intressanta historiska sevärdheter, kulturupplevelser och kulinariska upplevelser där stadens marknad med sina fantastiska råvaror står i fokus. Marknaden är öppen på onsdagar och lördagar. I stadens centrum hittar ni den stora marknadsplatsen som är en bra startpunkt för en promenad i den gamla delen av staden. Det största torget i Peine har anor från 1220 och har varit en mittpunkt för livet i staden genom århundradena, här hittar ni också det gamla rådhuset. Staden har hörjats av flera bränder genom historien och på grund av detta har det byggts flera olika rådhus genom historien. Det nuvarande härrör från 1827 och flera gånger om dagen hörs rådhusets stämningsfulla klockspel.

  Peine
  Den historiska staden Peine i Tyskland
 • Rausch chokolademuseum (26.8 km)

  Om ni gillar choklad får ni inte missa ett besök på Rausch chokladmuseum i Berlin. Här kan ni lära er om kakaobönans historia, skörden av bönorna samt produktionen av chokladen. Här finns också diverse maskiner utställda som visar hur chokladen tillverkades för 100 år sedan. Självklart finns det också möjlighet att smaka på chokladen och köpa med choklad hem från outlet-butiken. Museet har också ett café, som såklart går i chokladens tecken, och där det serveras varm choklad, kakor och andra läckerheter.

  Rausch chokolademuseum
  Rausch chokladmuseum är en upplevelse för alla sinnen
 • Braunschweig (54.2 km)

  Braunschweig, Henrik Lejonets stad, är den största staden i sydöstra Niedersachsen och regionens kulturella och ekonomiska centrum. Sevärdheter som inte får missas är Burgplatz med slottslejonen, domkyrkan Sankt Blasii och det gotiska rådhuset i den gamla delen av staden. Burgplatz byggdes om och ut av hertigen Henrik Lejonet på 1100-talet. Torget omges av slottet Dankwarderode som var Henrik Lejonets residens, domkyrkan, det klassicistiska Vieweghaus och flera korsvirkeshus. Mitt på denna traditionsrika plats hittar ni stadens landmärke, en lejonstaty av brons, som hertigen lät uppföra som en symbol för makt och jurisdiktion.

  Braunschweig
  Braunschweig är en härlig stad att besöka under er semester
 • Hameln (56.7 km)

  Omgivet av böljande kullar av Weserbergland är den lilla staden Hameln, som också är hem till legenden om Råttfångaren i Hameln. Staden har ett antal riktigt vackra timmerbyggnader och stenhus från 1600- och 1700-talet. Speciellt Råttfångarhuset, Rådhuset, Bröllopshuset och Dempters hus har intressanta små arkitektoniska härligheter byggda i Weser-renässansstil med vackra gaveldekorationer prydd med diamantstenar samt vackra utsmyckade burspråk. Hameln är mest känd från legenden om Råttfångaren i Hameln, en gammal historia från medeltiden, som gick ut på att skrämma olydiga barn. Historien har översatts till minst 30 språk, och man säger att barnen försvann när de följde efter råttfångarna ur staden. Se mer på Museum Hameln, som också iscensätter Råttfångaren och figurspel. Stadens äldsta byggnad är Münster St. Bonifatius, kyrkan går tillbaka till 1800-talet och är definitivt värt ett besök. Ta en tur i den gamla staden upp för Osterstrasse och Pferdemarkt och gå mellan de smala gatorna som slingrar sig runt de små inbjudande kaféerna och romantiska restaurangerna med sina mysiga uteserveringar. Det finns gott om små charmiga butiker för de som vill vandra i ett shoppingparadis.


  Hameln
  Staden har ett antal riktigt vackra timmerbyggnader och stenhus från 1600- och 1700-talet.
 • Sankt Jakobi-kyrkan (28.4 km)

  I centrum av Peine ligger Sankt Jakobi-kyrkan. Den nygotiska kyrkan byggdes i slutet av 1800-talet och tronar stolt över kullerstensgatorna. Kyrkan är utsmyckad med många fina målningar och färgade fönsterglas. Församlingen har mycket fokus på musik och här hålls ofta konserter i allt från klassisk musik till gospel.

  Sankt Jakobi-kyrkan
 • Hannover Zoo (19.5 km)

  Hannovers Zoo är en djurpark med över 50 olika djur att beskåda. Här hittar ni noshörningar, lejon, tigrar och många andra stora djur. Här kan ni också se på när djuren får mat samt shower med sälar och fåglar. Ett perfekt utflyktmål under en kör själv semester i Hannover, inte minst för er som reser med barn!

  Hannover Zoo
  Hannover Zoo har över 50 olika djur, där ni kan se på när djuren blir matade eller beskåda showe.
 • Bergen-Belsen (66.8 km)

  Om ni är historieintresserade kan ni göra ett stopp vid Bergen-Belsen, som ligger cirka 15 km från Celle och 66 km från hotellet, på väg till eller från hotellet. Bergen-Belsen är ett av andra världkrigets koncentrationsläger och här fanns 55 000 politiska fångar som långsamt svalt ihjäl under hemska förhållanden. Det var också här som Anne Frank spenderade sin sista tid inna hon dog av tyfus endast en månad innan lägret befriades av allierade trupper i april 1945.

  Bergen-Belsen
  Bergen-Belsen står som ett dysterst minne för många människoliv
Mer info

Karta

Apart Hotel Sehnde
Peiner Straße 7 31319 Sehnde

Barnrabatt

För att få barnrabatt måste det vara minst 2 vuxenbetalande i rummet. Rabatten är vägledande. Den exakta barnrabatten visas i bokningsformuläret.

Dubbelrum
Barn 0~3 i föräldrars säng 100% Rabatt
Barn 3~6 i extrasäng 75% Rabatt
Barn 6~12 i extrasäng 50% Rabatt
Barn 12~100 i extrasäng 0% Rabatt