Kör-självsemester till B&B Hotel München-Messe

Svenska | SEK

B&B Hotel München-Messe

Bra läge i utkanten av München, med goda förbindelser till centrum.

» Få avstånd från din hemadress

Höjdpunkter

 • Lugn utgångspunkt för Münchenbesök
 • Enkelt hotell med konfortabla rum
 • Storstadssemester med shopping och kultur
152:-
2~6 dag från
419.-

Nära kollektivtrafik till centrum

Upplev München

2 dagar
Endast 419,- / Bra pris!
Spara
3 dagar
Endast 839,- / Bra pris!
Spara
4 dagar
Endast 1.199,- / spara upp till 137,-
Spara
5 dagar
Endast 1.619,- / spara upp till 145,-
Spara
6 dagar
Endast 2.039,- / spara upp till 153,-
Spara
* Pris per person i dubbelrum

2 dagar inkl.

 • 1 x övernattning
 • 1 x frukostbuffé
 • 1 x välkomstdrink
 • Gratis parkering
 • Gratis internet
Risskov Paket

Detta hotellet erbjuder en enkel och behaglig bas i utkanten av München, varifrån det går snabbt att ta sig in till stadens centrum. Hotellets "value for money" koncept säkrar ett prisvärt boende med en god frukostbuffé och de allra viktigaste delarna ni behöver av ett semesterboende. Beläget i närheten av såväl konferenscenter som golfbanor och inte minst Münchens vackra innerstad, är detta en perfekt utgångspunkt för både affärs- och nöjesresenärer. 

Hotellet erbjuder

Hotellet ligger i utkanten av den bayerska huvudstaden München, endast ca 15-20 minuter från stadens spännande och livliga centrum. Hotellet fungerar även som en suverän utgångspunkt för er som vill spela golf på semestern, med den utmanade 9 håls banan Golfzentrum München Riem, belägen precis vid sidan av hotellet. Ni finner ytterligare en 18-hålsbana i Münchener Golf Club, beläget vid stadens centrum.

Varje morgon serveras en riklig och välsmakande frukostbuffé i hotellets frukostmatsal. Hotellet har ingen egen middagsservering, men däremot finns det möjlighet att köpa snacks och dryck dygnet runt. Utöver detta serveras även ett urval av drinkar i baren.

Hotellet är med andra ord ett perfekt val för er som önskar att bo prisvärt och ha en praktisk bas för att kunna utforska München.

Gästerna erbjuds gratis parkering och lokala transportmedel finns att tillgå i närheten av hotellet. Hotellets gäster har även tillgång till kostnadsfritt trådlöst internet. 

Om rummen

B&B Hotel München-Messe har 127 rum och erbjuder både standard dubbelrum med en 160 cm säng och twin-rum med två separata sängar. Samtliga rum är ljudisolerade och utrustade med eget badrum och toalett, klimatanläggning, skrivbord, garderob, telefon och satellit-TV med bland annat kostnadsfri SkyTV och möjlighet för extra Pay TV. 

Notera att foton och planbeskrivningar är vägledande och kan avvika från de visade

Avstånd till hotellet

800 km från
Rostock, Tyskland
875 km från
Travemünde, Tyskland
875 km från
Swinoujscie, Polen
900 km från
 Sassnitz, Tyskland
1000 km från
Öresundsbron
1025 km från
Helsingborg, Sverige
1300 km från
Göteborg, Sverige

Avstånd till din hemadress

Ange ditt postnummer så ger vi dig avståndet till hotellet. Enklare än så kan det knappast bli.

Utflyktsmål i närheten av hotellet

Münchner Residenz (9.7km)

Strax norr om Marienplatz ligger Münchner Residenz. Detta är det största stadsslottet i hela Tyskland. Slottet har varit säte för Bayerns hertigar, furstar och kungar och bland de mest berömda byggnaderna är "Königsbau" idag stadens skattkammare och brukas som festsal till den stora konsertsalen ”Herkulessaal”.

Theatinerkirche (10.4km)

Theatinerkirche kallas 'Stiftskirche St. Kajetan' och ligger vid Residenz. Denna vackra italienska barockkyrka byggdes mellan åren 1667 -1675, men det dröjde ca hundra år innan kyrkans storslagna fasad och de två 65 meter höga tornen var klara. De hundra åren blev också signifikanta för just fasaden, som byggdes i rokokostil. Kyrkan är av ljus barockstil inuti, vilket get en stor kontrast emot den yttre rokokostilen, detta måste upplevas på nära håll.

Kyrkan var nära att förstöras av de allierades bombningar, men restaurarerades igen efter kriget, och år 1955 var kyrkan så gott som klar.

Deutsches Museum (9.7km)

Detta anses vara världens största museum tillägnat teknik och vetenskap, och det grundades redan år 1903.

Museet är så stort att det kan vara en bra idé att planera vad man vill se, för att på bästa möjliga vis kunna upptäcka de områden som kan vara av intresse. Museet innehåller en mängd teman, bl.a. flyg- och telekommunikation, film och medicin.

Alla viktigaste områden inom kemi och fysik omfattas också av detta stora museum.

En av museets absoluta höjdpunkter är möjligheten att uppleva gruvdrift på ett nära och realistiskt sätt i Bergbau-avdelningen. Gruvorna är ett farligt jobb, vilket besökarna förstår tack vare att utställningen är så pass verklighetstrogen. Många fantastiska och spännande upplevelser väntar hela familjen i Deutsches Museum.

Siegestor (10.4km)

Triumfbågen i München är definitivt värt att se, särskilt när mörkret faller och triumfbågen är upplyst. Den stora bågen är 21 meter hög och 24 meter bred och ligger mellan Ludwig Maximilian Universitet och gatan Ohmstraße.

Byggandet av triumfen var en order av kung Ludwig I av Bayern och designades av Friedrich von Gärtner. Triumfbågen stod färdigbyggd år 1852 och blev ett monument för bayerska arméns hjältar och deras mod.

Triumfbågen förstördes rejält under andra världskriget, men restaurerades efteråt. Idag är det ett fredsmonument som påminner oss alla om fred, som står på baksidan av triumfbågen: "De Sieg geweiht, vom Krieg zerstört, zum Frieden mahnend", vilket betyder: "Tillägnat seger, förstörd av krig, med önskemål för fred".

Pinakotekerna i München (10.5km)

I München finns några av de bästa konstmuseerna i Tyskland, så gillar ni konst är ett besök här ett måste under bilsemestern. Utspritt över tre pinakoteker, som ligger vid Königsplatz, nära centrum, vid 'Pinakothek det Moderne', som bland annat uppvisar tyska expressionister.

Alte Pinakothek stod klart år 1836 och är särskilt känt för sin enorma samling av tysk konst från 1300-1500 talet. Det finns också en intressant samling av europeisk konst, från 1400-1800-talet, som bland annat innehåller världens största samling av konstnären Rubens, nämligen 62 mästerverk .

Neue Pinakothek utgör en blandning av både äldre och nyare verk av Botticelli, Raphael, danska Bertel Thorvaldsen, Degas, Rottmann, Monet och många andra kända artister.

I de tre Pinakotekerna finner ni världens största samling från tyska målare.

Marienplatz (10.7km)

Marienplatz är Münchens centrala stadstorg och har varit det ända sedan år 1158. Här ligger bland annat det nya rådhuset med sitt världsberömda klockspel som kan höras tre gånger om dagen. Här finner ni också den vackra fiskfontänen som är en symbol för torgets historia som marknadsplats.

Inte minst är torget även känd för sin fantastiska julmarknad, Christkindlmarkt, som arrangeras de närmsta tre veckor innan julen varje år. Skulle ni vara i närheten under just denna tid så är ett besök här helt enkelt ett måste.

Tierpark Hellabrunn (13.6km)

Djurparken i München öppnade upp sina dörrar redan år 1911, och då som världens första Geo-Zoo, där djuren är uppdelade utefter sin naturliga geografiska placering och dess klimat. Hellabrunn är inte en traditionell djurpark, utan snarare ett naturreservat, där djuren har gott om plats och möjlighet att utvecklas inom. Under ett besök i parken får ni en tur runt jorden genom djurparken, och under er väg kommer ni stöta på flera spännande djur, allt från tropiska ormar till sibiriska tigrar, isbjörnar och pingviner.

Olympiska parken i München (16.5km)

När de olympiska spelen hölls i München i Tyskland 1972, var det tråkigt nog ett av de värsta i historien. Det var nämligen här som 11 israeliska idrottsmän togs som gisslan och senare dödades av palestinska terroristorganisationen "Svarta september".

Men det var också i München som handbollsgrenen gjorde sin debut. Mark Spitz fick sju guldmedaljer i simning hem till USA och här blev förtjusande Olga Korbut känd, hon vann tre guldmedaljer och ett silver i redskapsgymnastik. Danmarks cykelkung, Niels Fredborg, fick också en guldmedalj.

Besök de imponerande OS-anläggningarna, ta en tur upp till taket, eller prova 'Flyvende Raev', som förmodligen kan göra de flesta människor häpna. Njut således av en härlig promenad som lämpar sig för hela familjen och är ett intressant stopp på bilsemestern. 

Schloss Nymphenburg (20.1km)

Nymphenburg slottet är ett barockpalats som ligger nordväst om München. Detta vackra slott ligger i mitten av slottsplatsen och omges av skogar, små sjöar och trädgårdslandskap. Inuti erbjuder slottet på kungliga salar och guldpläterade väggar. Slottet byggdes ursprungligen i italiensk stil år 1674 av kurfyrsten Ferdinand Maria av Bayern. Slottet var så småningom utvidgat och snart blev även slottsparken en stor attraktion.

Ta en tur ut till Nymphenburg och upplev natursköna omgivningar, detta är en trevlig upplevelse för hela familjen.

Reviews
Har du några frågor? Kontakta vår kundservice

Kontakta oss:
Tel: 040 611 6130
Email: kontakt@risskov.se

Våra öppetider är:
Måndag - Fredag: 9 - 17
Lördag - Söndag: 10-15 

Välj det paket som matchar dina önskemål för din nästa bilsemester

Har du några frågor? Kontakta vår kundservice

Kontakta oss:
Tel: 040 611 6130
Email: kontakt@risskov.se

Våra öppetider är:
Måndag - Fredag: 9 - 17
Lördag - Söndag: 10-15 

Andra hotell i närheten

Landgasthof Astner

Beställ innan 28/2

Tyrolen

Fantastiska Österrike

Early Bird - 4 dagar inkl.
 • 3 x övernattn. m. frukost
 • 3 x 3-rättersmeny
 • 1 x hembakad kaka
 • 1 x välkomstdrink
 • Gratis parkering

605:-
Från endast
1.339.-

Visa karta

OSLAGBART! Bo nära Alperna i Österrike

Läs mer

Victor's Residenz München

Ett stopp på vägen

Bayern

Besök München

Risskov Paket - 2 dagar inkl.
 • 1 x övernattn. m. frukost
 • 1 x välkomstdrink
 • 1 fl vatten
 • Gratis internet och parkering
 • Gratis telefonsamtal och SKY TV

169:-
Endast
449.-

Visa karta

Nära Münchens sevärdheter och shopping

Läs mer

Achat Hotel SchreiberHof Aschheim

Ankomst i helgen

Bayern

Upplev södra Tyskland

Wild Offer - 3 dagar inkl.
 • 2 x övernattningar
 • 2 x frukostbuffé
 • 1 x 2-rättersmeny
 • Gratis internet
 • 1 x Gin-provning

329:-
Från endast
1.099.-

Visa karta

Boka en upplevelserik semester i München

Läs mer

Marina Hotel

Inkl 3-rättersmeny

Bayern

Hotell vid sjön

Risskov Paket - 3 dagar inkl.
 • 2 x övernattningar
 • 2 x frukostbuffé
 • 2 x 3-rättersmeny/buffé
 • 1 gl. vin el. öl till maten
 • 1 flaska vin

450:-
Från endast
1.399.-

Visa karta

Lugnt läge med närhet till vacker natur

Läs mer

ibis München City Ost

Uppehåll med frukostbuffé

Bayern

Magiska München

Risskov Paket - 2 dagar inkl.
 • 1 x övernattning
 • 1 x frukostbuffé
 • Gratis internet
 • Centralt läge
 • Nära kommunal transport

Endast
449.-

Visa karta

Storstadssemester i München

Läs mer
 
Dina data och cookies

Vi använder cookies för att ge dig den bästa möjliga erfarenheten av risskov.se. När du klickar "OK" accepterar du användandet av cookies og Inställningar.