Risskov Bilsemester har Sveriges bästa priser på hotell och hotellpaket

OK

Belgien

Regioner

» Flandern

Filtrera sökresultat

Enkelrum
Familjerum
Camping
Hotell med rökarrum
Gratis parkering
Hund tillåtet
Hotell med en övernattning
Hiss på hotellet
Internet på hotellet
Gym på hotellet
Wellness- och SPA-faciliteter
Inomhuspool
Utomhuspool
Restaurang
Vid strand
Centrum
Nära till vatten
Nära till skidområde
Semesterlägenheter
Endast frukost
Inklusive middag
All inclusive

Belgien

Belgien

Belgien är ett av Europas minsta länder och är därför perfekt för att upplevaunder en kör-själv semester. Hos Risskov Bilsemester strävar vi efter att alltid ha ett brett urval av mini- och familjesemestrar över hela Belgien. Vi erbjuder bl.a. storstadssemester i Bryssel, där du kan uppleva Manneken Pis, EU-parlamentet och Grand-Place.

Njut av en aktiv semester i Flanderns små städer och prova någon av de över 600 olika ölsorterna eller ta med barnen till den populära nöjesparken Walibi Wawre. Boka en romantisk helg för två i den trevliga kanalstaden Brügge eller åk på shoppingtur till hamnstaden Antwerpen. Över hela Belgien finner du också många härliga småorter, borgar från medeltiden och mysiga gamla städer med smala gränder.

Utforska Vallonien vars vackra natur, talrika slott och gamla kyrkor inbjuder till spännande utflykter både till fots och på cykel. Belgien är vackert och fullt av upplevelser året om, kanske kan det passa med en härlig påsk- eller höstsemester? Överallt i landet kan du finna den världsberömda belgiska chokladen, perfekt att köpa med sig hem som present! Fler trevliga städer som är värda ett besök är: Namur (Valloniens huvudstad), cykelstaden Bastogne, historiska Liège och Gent.

Klicka här för att läsa mer...