Bila i Österrike och bo på Berger's Sporthotel

Resmål
Betalning

Betalning

Presentkort

Berger's Sporthotel

Semestra i Österrikes vackra natur med sport- och utflyktsmöjligheter

Populärt skid- och vandringsområde
Wellness med pool och bastu
Mysig restaurang och bar på hotellet
 • 1.225 km från Öresundsbron
 • 950 km från Rostock, Tyskland
 • 1.475 km från Göteborg, Sverige
 • 1.200 km från Helsingborg, Sverige
 • 1.025 km från Travemünde, Tyskland
 • 1.100 km från Sassnitz, Tyskland
 • 1.025 km från Swinoujscie, Polen
 • Restaurang
 • Bar
 • Wellness
 • Inomhuspool
 • Ångbastu

Om hotellet

Upplev den härliga österrikiska sommaren på ett familjeägt hotell i det populära skid- och vandringsområdet Saalbach, där de många liftarna tar er upp till bergets labyrint av vandringsleder med vacker utsikt. Berger's Sporthotel är trevligt beläget och erbjuder härlig atmosfär och en fin wellness-avdelning med inomhuspool och bastu.

Hotellet erbjuder

Det familjeägda Berger's Sporthotel i Saalbach är omgivet av Österrikes underbara berg. Hotellet ligger nära flera liftar och den nya "Schattberg X-press Gondelbahn". Det är möjligt att starta vandringar direkt vid hotellet. Området har mer än 400 km markerade vandringsleder. 

Hotellet erbjuder en smakfull inredning med blandning av rustikt och modernt och ni finner en mysig restaurang med bar och ett sällskapsrum. Det finns hiss till alla våningsplan. Nät vädret tillåter kan ni ta en förfriskning på hotellets terrass och café. En del kvällar varje vecka arrangerar hotellet underhållning med livemusik. 

Den eleganta wellnessavdelningen erbjuder bl.a. inomhuspool, bastu samt möjlighet att få massage mot avgift. Internet och parkering är gratis på hotellet.

Om rummen

Alla hotellets rum är komfortabla, rymliga och har bad/dusch, toalett, TV, värdeskåp och minibar.

Vänligen observera att

Turistskatten på 1,1 € per person/natt tillkommer och betalas på hotellet.

Entré till swimmingpool är gratis och hotellets bastu och ångbad kan användas 2 gånger under uppehållet. Ni får dessutom 10% rabatt på spa-behandlingar.
Dans och levande musik är antingen måndag eller onsdag.

Uppehållet inkluderar ett Joker Card, som ni får i receptionen. Kortet ger gratis entré eller rabatt på vissa attraktioner i Saalbach Hinterglemm och Salzburgerland. Under 2018 gäller kortet 10 maj - 28 oktober.

Mer info

Värt att se

 • Saalbach (87.8 km)

  Uppskattat antal invånare är 2.862. Saalbach ligger i vackra omgivningar mindre än 20 km från den populära semesterorten Zell am See. Här kan du välja mellan avkopplande semester i naturen eller en aktiv med många möjligheter. Vandring är en av områdets största upplevelser och det finns vackra vägar för alla med olika svårighetsgrader. Dessutom finns det flera liftar i närheten av hotellet, så du kan ta en panoramautsikt i bergstopparna. I den lilla staden finns det också bra möjligheter till bad. Om vädret är bra kan du besöka stadens äventyrsbad "Captain Cook", där du hittar en 1000 m2 vattenpark där det finns något för alla åldrar. Vilda vattenrutschbanor med ljus- och vatteneffekter kombinerat med strandvolleyboll, utomhusbarns-bio samt en restaurang, utgör ramarna för en rolig dag för hela familjen. Om vädret inte tillåter det, har staden också en inomhusvattenpark där man kan ta del av olika aktiviteter. Området på hotellet är också ett paradis för mountainbikeälskare. En mängd spännande och utmanande vägar går genom området, och även om du inte är den modigaste kan du enkelt hitta en rutt som passar dig.

  Saalbach
  Njut av en sommar eller vintersemester kring Saalbach i alperna
 • Water Park Käptn Hook (0.7 km)

  Water Park Käptn Hook är en 1.000 kvadratmeters vattenpark med något för alla åldrar. Vilda vattenrutschbanor med ljus- och vatteneffekter kombinerat med strandvolleyboll, utomhusbarns-bio samt en restaurang utgör ramarna för en rolig dag för hela familjen.

  Water Park Käptn Hook
  Water Park Käptn Hook är en 1.000 kvm vattenpark där hela familjen kan roa sig
 • Grossglockner Hochalpenstrasse (18.1 km)

  Bila i Europa och åk iväg på en kör själv semester till den mysiga semesterorten Zell am See som är en av Österrikes vackraste städer, med en fascinerande placering mellan Zeller sjön och Schmittenhöhe bergen. Ett alternativ om ni vill njuta av de imponerande bergen utanför staden är att åka till Fusch. Härifrån kan ni åka Grossglockner Hochalpenstrasse (högalpinsvägen) panoramabana. På denna resa når du en höjd av cirka 2000 meter och du kan njuta av den fantastiska panoramautsikten över hela resan. Den lilla staden ligger omgiven av höga berg och gröna kullar. I staden kan ni storsa runt, ta in den härliga atmosfären och ta en fika på ett av torgets caféer.

  Grossglockner Hochalpenstrasse
  Bergsstaden Zell am See och Grossglockner Hochalpenstrasse
 • Bruck an der Glocknerstraße (24.2 km)

  Bruck an der Glocknerstraße är en liten stad i Österrike med endast cirka 4 500 invånare. Staden ligger i nationalparken Hohe Tauern och här hittar ni fantastiska vandringsleder för alla förmågor. I området finns också många utsiktsplatser för att beundra de vackra omgivningarna. Längs med vandringslederna finns en unik konstutställning bestående av åtskilliga träskulpturer. För barnfamiljen arrangeras det vandrinsgturer som passar barn och sommartid är sjön Zeller See perfekt för att ta ett svalkande dopp. Golfklubben Zell am See-Kaprun är den största golfbanan i Österrikes alpområde. Här hittar ni de två 18-hålsbanorna "Schmittenhöhe" och "Kitzsteinhorn" som erbjuder golfspelare varierande banor med en parkliknande platt terräng med flera sjöar, väl underhållna faciliteter och en alpin panoramautsikt.

  Bruck an der Glocknerstraße
  Njut av vandring och vackra vyer kring Bruck an der Glocknerstraße
 • Tauern Spa Zell am See – Kaprun (22.5 km)

  Om ni är ute efter en riktig wellness-upplevelse måste ni besöka Tauern Spa Zell am See – Kaprun som är en av Alpernas mest moderna wellness-center. Här finns inte mindre än 11 inomhus- och utomhuspooler som bjuder in till total avslappning. Förutom bastuavdelningen, där det finns 10 olika bastu- och ångbad, saknar också skönhetsbehandlingarna motstycke.

  Tauern Spa Zell am See – Kaprun
  Tauern Spa Zell am See – Kaprun erbjuder modern wellness med 11 pooler och 10 bastur
 • Golf Club Zell am See (22.8 km)

  Den mysiga semesterorten Zell am See är en av de vackraste platserna i Österrike med ett utmärkt läge mellan sjön Zeller och Schmittenhöhe. Den lilla staden är omgiven av höga berg och gröna kullar. Samtidigt är staden en av de trevligaste med de många smala gatorna i mitten där du kan promenera och njuta av atmosfären eller sitta på ett av de många kaféerna. På torget i staden finns mycket liv var du kan sitta och betrakta de många människorna.

  Golf Club Zell am See
  Golf Club Zell am See bjuder på ideala möjligheter till en härlig golfsemester i Österrike.
 • Grossglockner Hochalpenstrasse (50.7 km)

  Kör själv semester till Österrike där ett bra alternativ om ni vill njuta av de imponerande bergen är att gå till Fusch. Härifrån kan ni njuta av vyerna på Grossglockner Hochalpenstrasses panoramabana. På denna resa når du en höjd av cirka 2000 meter och du kan njuta av den fantastiska panoramautsikten över hela resan. Hos Risskov Bilsemester finner ni prisvärda hotellpaket i området!

  Grossglockner Hochalpenstrasse
  Kör själv på utflykt genom panoramavägen kring Grossglockner Hochalpenstrasse
 • Erlebnisland Familienland (52.3 km)

  Åk på billig bilsemester i Europa, bila till Österrike och besök nöjesparken mitt i Alperna! Här kan hela familjen förvänta sig en dag med massor av fart och skoj. Här finns det rutschbanor, flottar, karuseller och mycket mer. Det finns såklart också möjlighet att köpa förfriskningar och snacks i parken. Erlebnisland Familienland är ett perfekt utflyktsmål för er ute på familjesemester.  Erlebnisland Familienland
  Erlebnisland Familienland är en nöjespark i Österrikes Alper
Mer info

Karta

Bergers Sporthotel
Dorfplatz 33 5753 Saalbach

Barnrabatt

För att få barnrabatt måste det vara minst 2 vuxenbetalande i rummet. Rabatten är vägledande. Den exakta barnrabatten visas i bokningsformuläret.

Dubbelrum
Barn 0~4 i föräldrars säng 80% Rabatt
Barn 4~12 i extrasäng 50% Rabatt
Barn 12~100 i extrasäng 30% Rabatt