Sommarsemester med billigt boende på Bertini Hotels

Svenska | SEK

Hotel Savona, Hotel Salus & Albergo La Querceta

Den världsberömda kurorten Montecatini Terme i dalen Valdinievole

» Få avstånd från din hemadress

Höjdpunkter

 • Centralt läge i Montecatini Terme
 • Unna er semester i en vacker kurort
 • Möjlighet att utforska Toscana
1.622:-
4~8 dag från
1.219.-

Uppehåll med frukostbuffé

Kurort i Toscana

4 dagar
Endast 1.219,- / spara upp till 513,-
Spara
5 dagar
Endast 1.619,- / spara upp till 673,-
Spara
6 dagar
Endast 1.789,- / spara upp till 1.063,-
Spara
7 dagar
Endast 2.099,- / spara upp till 1.313,-
Spara
8 dagar
Endast 2.349,- / spara upp till 1.623,-
Spara
* Pris per person i dubbelrum

4 dagar inkl.

 • 3 x övernattn. m. frukost
 • 1 välkomstdrink
 • Tillgång till pool
 • Gratis parkering
 • Gratis WI-FI
Risskov Paket

Inkl halvpension

Vackra Toscana

4 dagar
Endast 1.439,- / spara upp till 484,-
Spara
5 dagar
Endast 1.899,- / spara upp till 647,-
Spara
* Pris per person i dubbelrum

4 dagar inkl.

 • 3 x övernattn. m. frukost
 • 3 x 3-rättersmeny
 • 1 x välkomstdrink
 • Tillgång till pool
 • Gratis parkering
Risskov Paket

Inkl halvpension

Vackra Toscana

6 dagar
Endast 2.179,- / spara upp till 1.159,-
Spara
7 dagar
Endast 2.599,- / spara upp till 1.362,-
Spara
8 dagar
Endast 3.029,- / spara upp till 1.556,-
Spara
* Pris per person i dubbelrum

6 dagar inkl.

 • 5 x övernattn. m. frukost
 • 4 x 3-rättersmeny
 • 1 x toskansk middag
 • 1 x välkomstdrink
 • Tillgång till pool
Risskov Paket

Familjen Bertini driver tre hotell i Montecatini Terme.  De är alla centralt belägna och härifrån är det inte långt till Florens, Pisa och Leonardo Da Vincis födelseplats Vinci.

Hotellen erbjuder

Hotel Savona, Via Giacomo Leopardi n. 10 Montecatini Terme  

Hotel Savona har drivits av familjen Bertini sedan 1982. Det är beläget i hjärtat av kurorten Montecatini Terme, bara 400 meter från järnvägsstationen. Alla rum på Hotel Savona har bad/dusch, toalett, hårtork, TV och luftkonditionering. Vissa rum har balkong. Hotellet erbjuder en elegant lobby och en modern restaurang, med gott om plats. Parkering finns på Albergo La Querceta ca 200 meter från hotellet.

Hotel Salus, Viale Guglielmo Marconi n. 5 Montecatini Terme

Hotel Salus erbjuder cykeluthyrning och parkering är gratis på Albergo La Querceta. Hotellet är beläget i Montecatini Terme centrum, 10 minuters promenad från Montecatini station och det berömda spa:et. Hotel Salus enkelt inredda rum är oftast utrustade med trämöbler. De har alla bad/dusch, toalett, hårtork och luftkonditionering. Vissa rum har även balkong. Hotellets restaurang har en elegant matsal som serverar traditionella italienska rätter. Det serveras aptitretare på utomhusverandan. Du kan också koppla av på terrassen på översta våningen, som är möblerad med solstolar, parasoller, bord och stolar. A11 motorvägsavfarten ligger 10 min med bil från Salus. Pistoia kan nås med bil på 15 minuter.

Albergo La Querceta, Via Vasco Peloni n. 10, Montecatini Terme

Bara några steg från Montecatini Terme centrum ligger Albergo La Querceta. Hotellet erbjuder gratis parkering, cykeluthyrning och en trädgård med utomhuspool. På Albergo La Querceta finns det gott om plats att sola på solterrassen. Restaurangen erbjuder toskanska specialiteter och ett urval av lokala viner. Det finns bad/dusch, värdeskåp och luftkonditionering på alla rum.

Alla tre hotell ligger i Montecatini Terme och ni har inte långt till motorväg A11 och det är bara 20 minuter med bil till den gulliga staden Lucca. Florens ligger bara 45 minuters bilfärd från Montecatini Terme. Det är möjligt att ta buss från både Florens och Pisa flygplats.

Vänligen observera att ni kan önska ett av ovanstående hotell i kommentarfältet vid bokningen, men Risskov Bilsemester kan inte garantera vilket hotell ni blir inbokade på. Ni kan checka in på det hotell ni meddelats att ni ska bo på.  Observera att hotellen är stängda vintertid. Besked om vilket hotell ni har blivit placerade på ges därför tidigast under första delen av mars. Det går dock utmärkt att boka tidigare. Ni blir garanterade rum på vanligt sätt. Vi meddelar er så snart när vi vet vilket hotell ni kommer att bo på. 

Notera att foton och planbeskrivningar är vägledande och kan avvika från de visade

Avstånd till hotellet

1450 km från
Rostock, Tyskland
1525 km från
Travemünde, Tyskland
1525 km från
Swinoujscie, Polen
1575 km från
 Sassnitz, Tyskland
1675 km från
Öresundsbron
1700 km från
Helsingborg, Sverige
1925 km från
Göteborg, Sverige

Avstånd till din hemadress

Ange ditt postnummer så ger vi dig avståndet till hotellet. Enklare än så kan det knappast bli.

Utflyktsmål i närheten av hotellet

Terme Tettuccio (1.2km)

Montecatini är känt för sina nio kurbad. Det mest imponerande är Terme Tettuccio, som restaurerades år 1925 – 1928 och är fantastiskt vackert med sina kolonner, fontäner och exotiska växter. Själva kurbadet fokuserar på intag av källvatten, som lär kunna hjälpa mot förstoppning, leverproblem, diabetes, högt kolesterol, njurproblem, mag- och tarmproblem.

Villa Stabbia (4.2km)

Åk på en utflykt till Villa Stabbia, under en vistelse nära Montecatini Terme, där ni kan träffa danska Tine och hennes italienske man som tillsammans driver den stora olivodlingen som ligger strax utanför Montecatini Terme. Skicka ett mejl till Tine och hör när det passar att besöka den vackra villan, där ni själva kan se hur det går till att odla oliver och framställa bästa möjliga ekologiska virgin-olivolja. Det går dessutom att köpa med sig olja hem.

Montecatini Alto (5.4km)

Från Montecatini Terme kan ni ta bergbanan upp till byn Montecatini Alto som omges av en mur med sex portar. Innanför muren finns ett mysigt torg med flera restauranger och kaféer. Det är en bra plats för lunch och att njuta av den gulliga lilla byn.

Giardino Zoologico di Pistoia (20.4km)

Bila till Toscana och besök denna fantastiska djurpark i Pistoia är en sju hektar stor park med över 400 djur – ett tal som ständigt växer. I parken fokuserar man på att sprida kunskap om skydd och respekt för djur och natur. Parkens vision är att skapa medvetenhet om vikten av biologisk mångfald och dess betydelse för människan. Välj och vraka bland Risskov Bilsemesters breda utbud av billiga hotellpaket, med eller utan halvpension.

Lucca (31.3km)

Att åka till Lucca från Montecatini Terme passar utmärkt som en dagsutflykt. Lucca omges av en stor stadsmur från 1600-talet som byggdes för att skydda de rika Lucca-borna från omgivningen. Muren är idag en offentlig park med små gröna oaser runtom, varifrån man har en vacker utsikt över staden. Det är att rekommendera att hyra cykel och cykla runt muren, utforska pittoreska gränder och de många trevliga restaurangerna. Lucca kännetecknas av de många höga tornen, som byggdes av stadens inflytelserika familjer – ju högre torn, desto rikare var familjen. I staden finns mängder av museer, bl.a. ett om kompositören Puccini, som föddes i Lucca.

Pisa (47.9km)

Pisa är en av Italiens äldsta städer och en vacker studentstad. Ett besök på Campo Miracoli är en av de stora upplevelserna i Pisa och ett måste på bilsemestern. Det är nästan ett mirakel att se de vackra byggnaderna: domkyrkan, dopkapellet, kyrkogårdsbyggnaden och klocktornet det lutande tornet i Pisa, stå alla där sida vid sida. Den största upplevelsen är ändå helt klart det lutande tornet, där ni numera, efter att tornet renoverats grundligt, kan gå upp för de 294 skeva trappstegen till toppen på 55 meters höjd, varifrån ni har en vacker utsikt över området.

Florens (48.4km)

Bila i Italien och bo billigt med en semester bokad hos Risskov Bilsemester. Att besöka Florens är fantastiskt! En av de absolut största attraktionerna är den vackra renässansbyggnaden Palazzo Medici-Riccardi och Medici-familjens kyrka San Lorenzo, där dansken Niels Steensen är begravd. Kyrkan ligger vackert vid den gamla lädermarknaden. Naturligtvis är även det trefärgade domkyrko-komplexet med kampanilen, det åttakantade dopkapellet med bronsdörrar och själva domkyrkan med den svindlande stora kupolen värt ett besök. Ovan nämnda är endast få av de många imponerande byggnader Florens har att erbjuda.

Det lutande tornet i Pisa (47.9km)

Upplev det karakteristiska och världsberömda Lutande tornet i Pisa. Tornet byggdes mellan år 1173 och 1360, och stod rakt endast en kort tid. Det dröjde inte länge förrän det började röra på sig, orsakat av en för lerig och vattenrik jord samt otillräcklig byggnadsgrund. När det var som högst, var tornet omkring 56 meter och i dagsläget har det en lutning på nästan 5 grader från centrumlinjen.

Reviews
Har du några frågor? Kontakta vår kundservice

Kontakta oss:
Tel: 040 611 6130
Email: kontakt@risskov.se

Våra öppetider är:
Måndag - Fredag: 9 - 17
Lördag - Söndag: 10-15 

Välj det paket som matchar dina önskemål för din nästa bilsemester

Har du några frågor? Kontakta vår kundservice

Kontakta oss:
Tel: 040 611 6130
Email: kontakt@risskov.se

Våra öppetider är:
Måndag - Fredag: 9 - 17
Lördag - Söndag: 10-15 

Andra hotell i närheten

Hotel Puccini

Uppehåll med frukostbuffé

Toscana

Semester i Toscana

Risskov Paket - 4 dagar inkl.
 • 3 x övernattningar
 • 3 x frukostbuffé
 • 1 x välkomstdrink
 • 1 ask Montecatini Cialde
 • Nära centrum

813:-
Endast
1.479.-

Visa karta

Lyx i Toscana till minipris

Läs mer

Grand Hotel Plaza Montecatini

Inkl. toskansk candlelight dinner

Toscana

Termalstad i Toscana

Risskov Paket - 4 dagar inkl.
 • 3 x övernattn. m. frukost
 • 2 x 3-rättersmeny
 • 1 x cappuccino
 • 1 x toskansk middag
 • 1 x välkomstdrink

375:-
Från endast
2.139.-

Visa karta

Anrik kurort i Toscana

Läs mer

Hotel Ambrosiano

Inkl 1 flaska mousserande vin

Toscana

Vackra Toscana

Risskov Paket - 4 dagar inkl.
 • 3 x övernattn. m. frukost
 • 3 x 3-rättersmeny
 • 1 x välkomstdrink
 • 1 flaska mousserande vin på rummet
 • Tillgång till pool

865:-
Endast
1.829.-

Visa karta

Minipris! Njut av Toscana!

Läs mer

Camping Village Punta Navaccia

Mobilhem (standard) för 6 personer

Toscana

Camping i Italien

Wild Offer - 8 dagar inkl.
 • 7 x övernattningar
 • 1 fl mineralvatten
 • Gratis luftkonditionering
 • Slutstädning
 • gratis lån av lakan + handdukar (max 6 pers)

3.256:-
Från endast
4.149.-

Visa karta

Campingsemester i Italien

Läs mer

Grand Hotel Impero Spa & Resort

Inkl smakprov på lokala produkter

Toscana

Upplev vackra Toscana

Risskov Paket - 5 dagar inkl.
 • 4 x övernattn. m. frukost
 • 4 x kvällsbuffé
 • Inkl smakprov på lokala produkter
 • 1 x välkomstdrink
 • Gratis parkering

525:-
Från endast
2.959.-

Visa karta

Avkoppling i Toscana

Läs mer
 
Dina data och cookies

Vi använder cookies för att ge dig den bästa möjliga erfarenheten av risskov.se. När du klickar "OK" accepterar du användandet av cookies og Inställningar.