Best Western KRYB I LY - Krosemester i Danmark

Resmål
Betalning

Betalning

Presentkort

Best Western KRYB I LY

På Best Western Kryb I LY kan du njuta av en äkta krosemester.

Unik upplevelse på en av Danmarks mest omtalade kroer
Inomhuspool och bastu
Avnjut en traditionell dansk kromiddag i restaurangen
 • 270 km från Öresundsbron
 • 390 km från Rostock, Tyskland
 • 270 km från Göteborg, Sverige
 • Restaurang
 • Bar
 • Inomhuspool
 • Hund
 • Gratis parkering

Om hotellet

Best Western KRYB I LY är en av Danmarks finaste kroar och kroens mångåriga tradition och historiska arv gör att KRYB I LY omges av en unik atmosfär. Hotellet erbjuder flera bekväma faciliteter som bl.a. inomhuspool och bastu. I hotellets restaurant kan ni avnjuta en traditionell dansk kromiddag och njuta av stämningen.

Om hotellet

Best Western KRYB I LY är en av landets finaste kungligt privilegrade kroer och erbjuder en otrolig charm och karaktär. Kroen har existerat sedan år 1243 och är en av Danmarks mest omtalade kroer. Kroen erbjuder en trevlig restaurang, där köket är baserat på en traditionell stil med en nostalgisk prägling. Ni kan ta en drink i hotellets bar eller koppla av i loungen som har ett bibliotek i engelsk stil. Slappna av vid inomhuspoolen eller i bastun. Det finns också tillgång till solarium mot avgift. Om vädret tillåter kan ni njuta av lugnet på solterrassen eller i trädgården. Det är gratis internet och gratis parkering, precis utanför dörren. Vidare erbjuder hotellet lekhörna och biljard.

Om rummen

Alla kroens rum är utrustade med speciellt framställda herrgårdsmöbler i äkta läder eller vackra tyger. Samtliga rum har platt-TV, telefon, hårtork, privat toalett och bad/dusch. Extrasäng är möjligt för barn ej fyllda 14 år.

Vänligen observera att

Uppehållet är med slutstädning, vilket innebär att rummet inte städas, sängarna inte bäddas och handdukarna inte byts under vistelsen. Nya handdukar kan hämtas i receptionen mot avgift.

Extrasäng är möjlig för barn upp till 14 år, ej äldre.

Mer info

Värt att se

 • Koldinghus (11.0 km)

  Mitt i Koldings centrum ligger Koldinghus, som byggdes av den danske kungen år 1268 för att försvara gränsen mellan Schleswig och Danmark. Slottet brann år 1808 och stod länge som en ruin innan den långvariga restaureringen tog fart. Koldinghus rymmer en spännande samling av romanska och gotiska kyrkoskulpturer samt antik dansk bildkonst och konsthantverk. Samlingen av dansk silverkonst är oöverträffad!

  Koldinghus
  Koldinghus var från början en försvarsanläggning. Efter brand och renovering är den idag ett museum öppet för allmänheten.
 • Museum Trapholt (7.2 km)

  Museum Trapholt är Danmarks enda museum, som visar bildkonst, konsthantverk, design och möbeldesign. Särutställningarna bjuder alltid på nya och spännande upplevelser med internationella och danska konstnärer och designers. Museet har en fin samling av modern bildkonst och rymmer dessutom Danmarks största samling av stolar från 1900-talet samt Arne Jacobsens unika sommarhus.

  Museum Trapholt
  Intresserad av konst eller inredning? På Trapholt Museum får ni ert lystmäte.
 • Hindsgavl Dyrehave (djurpark) (9.9 km)

  Detta herrgårdslandskap i Middelfart har anor ända från 1200-talet. Här kan ni utforska den omväxlande naturen med öppna slätter, våtmarker, branta stup och gamla bokakogar. Vilthägnets stora bestånd av kron- och dovhjort kan upplevas på en tur på Hindsgavl-halvön. Hindsgavl Dyrehave är perfekt för vandring i den fynska naturen och därav ett bra utflyktsmål för er som önskar en aktiv bilsemester i Danmark. 

  Hindsgavl Dyrehave (djurpark)
  I Hindsgavl Dyrehave, vid Lilla Bält, kan ni se kron- och dovhjort och vandra i den fantastiska naturen.
 • Kolding (10.2 km)

  Kolding är trevligt både för vuxna och barn. Här erbjuds ni både varierande kultur och shopping. Besök t.ex. Koldinghus och få grepp om en bit av dansk historia eller njut av ett avkopplande cafébesök som en paus i shoppingen.

  Kolding
  Koldinghus ligger vid vattnet inne i Kolding.
 • Fredericia (12.4 km)

  Bila i Danmark och kör själv till Jylland där ni finner er brett urval av hotellpaket och kro-semestrar att boka hos Risskov Bilsemester. Besök Fredericia som ligger mitt i "trekantsområdet" och grundades som en militär fästning, som fortfarande präglar stadsplanen. Stadens gator är vinkelräta i riktning nord-syd och öst-väst och Fredericias centrum omges av ett av Nordeuropas mest välbevarade vallgravar från 1600-talet.

  Fredericia
  Fredericia präglas fortfarande av den militära gatuplanen och vallgravarna.
 • Geografisk Have (Geografiska trädgården) (12.2 km)

  Bila till Jylland och bo billigt i näheten av Kolding där ni kan besöka Geografisk Have (Geografiska trädgården). Denna praktfulla botaniska trädgåren går 100 år tillbaka i tiden då trädgårdsmästeren och plantskoleägaren Aksel Olsen år 1925 fick idén att skapa en trädgårdspark där växterna är uppdelade efter geografiskt ursprung. Under årens lopp växte parken och omfattar idag ett 12 hektar stort område. Parken är uppdelad i 7 olika geografiska zoner t.ex. Sibirien, Nordamerika och Asien och fem tematrädgårdar t.ex. kryddträdgården, medicinalväxtträdgården, Dahliaträdgården och olika vackra rosenträdgårdar, ett djurhägn och lekplatser. År 2016 mottog parken, som den första i Skandinavien, den prestigefyllda internationella ”Award of Garden Excellence”-pris. I parken finns också en minnessten över Aksel Olsen.

  Geografisk Have (Geografiska trädgården)
  Mitt i parken ligger Kolding Miniby. En fantastisk plats att besöka för barn och vuxna.
 • Middelfart (13.0 km)

  Middelfart betyder "den mellersta överfarten" och syftar då på förbindelsen mellan Jylland oc Fyn. Staden ligger mellan den nyare Lilla Bältsbron och den gamla Lilla Bältsbron vid farvattnets smalaste del. I området finns vacker natur och många sevärdheter.

  Middelfart
  Den trevliga hamnen i Middelfart på Fyn
 • Bridgewalking Lilla Bältsbron (10.3 km)

  Ta en tur på den gamla Lilla Bältsbron och känn vatten och luft under fötterna. Tåget kör precis under er och ni kommer märka hur bron rör sig. Ni bjuds även på en fantastisk utsikt uppifrån toppen av bron. Vid välkomstcentret finns en skiftande utställning om bron och dess historia, och du kan leva dig in i hur brobyggarna arbetade. Bridgewalking är en äventyrlig och rolig upplevelse. Dessvärre är denna aktivitet ej anpassad för rullstolsbundna eller för någon med nersatt rörlighet, men alla är välkomna att besöka utställningen som också är gratis.

  Bridgewalking Lilla Bältsbron
  Bridgewalking Lilla Bältsbron med frisk luft och vackra vyer.
 • Legoland - Barnens dröm (49.8 km)

  Börja med den största attraktionen i Billund, Legoland, som är mycket fascinerande för både vuxna och barn. I det nya "Lego Ninjago World" finns det utmaningar, som ska klaras av. Starta som en ninja i Lloyds Laser Labyrint, tag därefter turen över Coles Klatrevæg (Coles Klättervägg), och slutligen i "Lego Ninjago The Ride" ska de 4 Ninja-elementen; eld, blixtar, jord och is övervinnas för att nå "The Great Devourer".

  Legoland - Barnens dröm
  Legoland, ett äventyr för hela familjen
Mer info

Karta

Best Western KRYB I LY
Kolding Landevej 160, Taulov 7000 Fredericia

Barnrabatt

För att få barnrabatt måste det vara minst 2 vuxenbetalande i rummet. Rabatten är vägledande. Den exakta barnrabatten visas i bokningsformuläret.

Dubbelrum
Barn 0~6 i föräldrars säng 100% Rabatt
Barn 0~15 i extrasäng 50% Rabatt