Best Western Princess Hotel -Minisemester i Norrköping

Resmål
Betalning

Betalning

Presentkort

Best Western Princess Hotel

Besök en dynamisk stad där du hittar aktiviteter för hela familjen

Bo centralt i Norrköping
Bastu och moderna träningsfaciliteter
Närhet till Kolmårdens Djurpark och Rhododendrondalen
 • Bar
 • Bastu
 • Gym
 • Hund
 • Gratis internet

Om hotellet

Besök den omväxlande staden Norrköping, som erbjuder flera roliga och intressanta aktiviteter för barn och vuxna året runt. Bo på Best Western Princess Hotel som ligger mitt i staden. Härifrån når ni stadsliv, shopping, kultur, naturen och under sommaren har ni även närhet till bad och skärgårdsliv.  

Hotellet erbjuder 

Moderna BW Princess Hotel ligger centralt i Norrköping och har både bastu och nyrenoverat gym med crosstrainer, motionscykel och allt ni behöver för styrketräning. I foajén kan ni låna eller byta böcker gratis, så ni har alltid något att läsa under en lugn och avkopplande stund. Har ni glömt läsglasögonen kan du även låna det på hotellet. Barnen kan leka, rita eller titta på film i hotellets lekhörna. Trådlöst internet är kostnadsfritt under vistelsen på hotellet..

Varje morgon dukas en riklig frukostbuffé upp med både kalla och varma rätter i ”Köket”. Under er måltid kan ni välja mellan att sitta i ”Köket”, ”Matsalen” eller ”Caféet” och starta dagen med god mat. Utöver maten finns många olika typer av kaffe att välja mellan, samt choklad, te och olika juicer. På kvällen kan ni även besöka någon av restaurangerna som ligger i hotellbyggnaden; Tapasbaren La Uva, som ligger en trappa ner från hotellobbyn eller Butlers Hörna. Här har ni alltid tillgång till kaffe, te, juice och kaka.

Hotellet har ingen privat parkering men det finns parkeringshus nära hotellet mot avgift.  

Vänligen observera att hotellet är rökfritt.  

Om rummen  

De moderna och bekväma dubbelrummen är utrustade med badrum, toalett, hårtork, TV och gratis WiFi. 

Vattenkokare, strykbräda och strykjärn finns för utlåning och det finns även ett strykrum på hotellet. Möjlighet för 2 extrasängar finns, men detta bör bokas i god tid, eftersom antalet sådana rum är begränsat. Spjälsäng för spädbarn är gratis men bör också nämnas som önskemål i förväg.

Övrig info

Under er vistelse ingår endast slutstädning, vilket innebär att rummet inte städas under vistelsen. Nya handdukar kan hämtas i receptionen mot en ev. avgift.

Vänligen observera att

Uppehållet är med slutstädning vilket innebär att sängarna inte bäddas, rummet inte städas och att handdukarna inte byts under vistelsen. Nya handdukar kan hämtas i receptionen mot en ev. avgift.

Mer info

Värt att se

 • Karl Johans Park (0 km)

  Boka en billig sommarsemester med egen bil och besök det vackra grönområdet Karl Johans Park i Norrköping. Här finner ni bland annat otaliga sorters träd och speciella växter, samt ett område med kaktusar. 

  Karl Johans Park
  Besök den vackra parken Karl Johan i Norrköping under er bilsemester och strosa runt i den rofyllda miljön.
 • Hällristningar i Himmelstalund (3.7 km)

  Strax utanför Norrköping, i ett kuperat område vid Motala ström kan ni uppleva ett spännande friluftsområdet med hällristningar från forntiden. Allt som allt finns här ca 1.660 figurer som ristats in i områdets stenar, fördelat över 57 mindre områden. Hällristningarna varierar med olika figurer som bland annat förestället djur, skepp, vapen och jaktscener. Det lokala Hällristningsmuseet erbjuder massor av information om de speciella hällristningarna och bronsåldern genom deras intressanta utställning och det är ett idealt utflyktsmål under en minisemester eller weekendresa i Sverige!

  Hällristningar i Himmelstalund
  Upplev ett spännande friluftsområde med flera hällristningar från stenåldern.
 • Bråvikens Golfklubb (10.1 km)

  Bråvikens Golfklubb är en av 20 golfbanor i Östergötalands län. Denna vackert belägna klubben finner ni i Norrköping och här finns hela 36 hål, uppdelat på två olika banor, en med 18 hål och en med 9 hål. För er som är golfintresserade och befinner er i området så erbjuds ni möjlighet till golfrundor i fantastiska omgivningar i Bråvikens Golfklubb.

  Bråvikens Golfklubb
  Spela en runda golf eller två på Bråvikens Golfklubb
 • Löfstad Slott (10.7 km)

  Löfstad Slott är ett väl bevarat slott från 1600-talet där ni genom en guidad tur erbjuds en spännande inblick i hur det adeln levt här genom åren. Ni får även höra andra historer om slottet och om spökena som säga leva kvar här.

  Löfstad Slott
  Hör historer om slottet och om spökena som säga leva kvar här.
 • Brandbilsmuseet i Simonstorp (25.3 km)

  Detta spännande brandbilsmuseum ligger precis i utkanten av Simonstorp och här kan ni uppleva en 250 års historia om utveckligen inom brandbilar och ambulanser som idag ligger under kategorin "räddningstjänsten".

  Brandbilsmuseet i Simonstorp
  Brandbilsmuseet i Simonstorp är en spännande upplevelse, inte minst för er som reser med barn
 • Kolmårdens Djurpark (27.7 km)

  En härlig upplevelse för hela familjen är att besöka Kolmårdens Djurparken som ligger i härliga omgivningar i skogarna utanför Norrköping. Här finner ni vilda djur från hela världen. Kolmården är Nordens största zoo och safaripark och även en av Sveriges mest välkända och populäraste djurparker.

  Kolmårdens Djurpark
  Ett besök på Kolmårdens Djurpark är väl värt, inte minst för er som reser med barn.
 • Ekenäs Slott (34.8 km)

  Åk på en billig bilsemester och upplev Ekenäs Slott, ett imponerande renässansslott som bland annat ger er inblick i historien kring Sveriges maktroll under 1700- och 1800-talet. Dessutom arrangeras årligen ett riddarspel i Maj månad på slottet.


  Ekenäs Slott
  Det vackra renässansslottet Ekenäs Slott.
Mer info

Karta

Best Western Princess Hotel
Skomakaregatan 8 602 32 Norrköping

Barnrabatt

För att få barnrabatt måste det vara minst 2 vuxenbetalande i rummet. Rabatten är vägledande. Den exakta barnrabatten visas i bokningsformuläret.

Dubbelrum
Barn 0~2.99 i spjälsäng 100% Rabatt
Barn 3~4.99 i föräldrars säng 100% Rabatt
Barn 4~11.99 i extrasäng 50% Rabatt