Best Western Hotel Royal Holstebro - Bilsemester i Danmark

Svenska | SEK

Best Western Hotel Royal Holstebro

Hotell i Holstebro med utflyktsmöjligheter till Nordsjön och Limfjorden

» Få avstånd från din hemadress

Höjdpunkter

 • Vackert beläget
 • Nära till Limfjorden och Nordsjön
 • Riktig Best Western standard
390:-
3~4 dag från
979.-

Modernt hotell centralt i staden

Centralt i Holstebro

3 dagar
Endast 979,- / spara upp till 277,-
Spara
4 dagar
Endast 1.459,- / spara upp till 390,-
Spara
* Pris per person i dubbelrum

3 dagar inkl.

 • 2 x övernattningar
 • 2 x frukostbuffé
 • 1 x price content 1 drink in bar on arrival day (20.00-23.00)
 • Gratis internet
 • 1 x Fri entré till Motion & Trivsel
Risskov Paket

Nära till Limfjorden, nära till Nordsjön och nära till något av det vackraste den danska naturen kan erbjuda. Hotel Royal ligger precis där det ska för ett besök på nordvästra Jylland med stil. Det eleganta hotellet lever upp till sitt fina namn med stilfulla utrymmen och erbjuder sina gäster både en aktiv och avkopplande vistelse i trevliga omgivningar.

Om hotellet

Hotellet har en vacker utsikt både över den vackra Storån, som flyter intill hotellet och mot den pulserande stadssidan, nära Röda torget, som är fylld med små butiker. Den utsökta frukosten serveras från kl. 7:00 till 09:30. Buffén är fylld av goda överraskningar, särskilt i brödavdelningen, där det bland annat finns välsmakande paleobröd, enbart bakat på nötter, ägg, salt och olja, hembakade småfranska och rågbröd. Naturligtvis finns allt du kan önska av råg och vitt bröd, ost, yoghurt, ägg och annan varm frukostmat. Det bryggs ekologiskt kaffe som sprider en härlig doft. En utomordentligt fin frukost som ger en bra start på dagen.

Hotel Royal har också en liten lobbybar där ni kan avsluta dagen med en drink. Det finns wi-fi på hotellet.

Om rummen

Hotel Royal erbjuder välutrustade rum med kabel-TV, badkar eller dusch och hårfön på plats i badrummet.

Notera att foton och planbeskrivningar är vägledande och kan avvika från de visade

Avstånd till hotellet

190 km från
Göteborg, Sverige
360 km från
Öresundsbron
525 km från
Rostock, Tyskland

Avstånd till din hemadress

Ange ditt postnummer så ger vi dig avståndet till hotellet. Enklare än så kan det knappast bli.

Utflyktsmål i närheten av hotellet

Holstebro (0km)

Idag huserar Holstebro omkring 35000 invånare och är en livlig handelsstad med ett virrrvarr av gågator och olika typer av butiker för alla smaker. Det finns flera bra restauranger inom nära räckhåll, och här blir det tydligt att i Nordvästjylland går ingen hungrig från bordet. Den goda och traditionella matkulturen finns i flera varianter, och Det Gamle Apotek, Støberiet (Gjuteriet) eller restaurang Under Klippen, som ligger strax bredvid Best Western Royal Holstebro, kan varmt rekommenderas, oavsett om det är hungern eller smaklökarna som ska tillfredsställas.

Møllesjö (15.3km)

Vid Møllesjö finner ni 3 utmärkta stigar, perfekt för en lätt vandring i det natursköna området. "Naturstigen" är kaklad, knappt 2 km lång och går runt Møllesjö. "Jungelstigen" är dryga 2 km lång och anlagd kring golfbanan och mossen. En härlig med lite mer utmanande terräng. Längs med denna leder finns även ett naturfitness område med 8 olika fitnessredskap samt en rep färja som ni kan ta er ut på ön med. "Hjärtstigen" är en förlängning av naturstigen och är ytterligare 3 km lång. En härlig tur för er som vill gå en lite längre tur eller ta er ut på en löprunda. Stigen passerar även den vackra Borbjerg Holmgård sjön.

Struer Museum (16.3km)

Det kulturhistoriska museet i Struer stad bjuder på det som har varit med att prägla Struer med omnejd både nationellt och internationellt. Museet har anor från år 1930 men blev om- byggt och utbyggt år 2006. Börja här med att uppleva radio- och televisionsäventyret, Bang & Olufsen, och kulturhistorien bakom ljud- och bildmedia. Det är också möjligt att besöka författaren Johannes Buchholtz hus som står som en ikon från 1930-talets författarmiljö.

Struer - et jernbaneknudepunkt (en järnvägsknytpunkt) berättas om den första järnvägen som förband Århus, Randers och Struer, samt om vilket inflytande järnvägen hade på Struers utveckling och varför Struer nu började kallas för Uniformsstaden. I utställningen Limfjorden På Lærred (Limfjorden på duk) kan besökare njuta av de många landskapsmålningar från den västliga delen av Limfjorden som alltid har varit en stor inspirationskälla för många konstnärer. Möt kända konstnärer som Jens Søndergaard, Knud Agger, Povl Povlsen och många fler i Struer Museum.

og mange flere i Struer Museum. Spela, upplev och bli klokare på ljuden och hörselsinnena i Lyduniverset (ljuduniversum). Prova några av de många roliga experimenten som exempelvis att lägga ljud på en tecknad film, eller ta reda på från vilken riktning lejonens vrål kommer. Här kan hela familjen ha roligt, det massor av upplevelser för alla smaker på Struer Museum.

Hjerl Hede (25.3km)

På friluftsmuseet Hjerl Hede kan man uppleva olika kulturmiljöer och element från den danska bygemenskapen. Här kan man utforska regionala variationer av byggnadsstil och inredning, samt se hur man bodde och levde för 100-200 år sedan. Hjerl Hede har också Danmarks äldsta kända bondgård, Vinkelgården, från år 1546, som är väl värt ett besök under en sommarsemester på Jylland.

Mønsted Kalkgrottor (39.4km)

Mønsted Kalkgrottor ligger vid Mønsted, söder om Hjarbæk Fjord och väster om Viborg. Kalkgrottorna är hålor i den ytliga berggrunden där det i många hundra år har brutits kalk bland annat till tillverkning av murbruk för att bygga kyrkor och kloster. Mønsted Kalkgrottor är världens största kalkgruva och är en oändlig labyrint av gruvgångar. Åk med minitåget på sommaren eller se hur många fladdermöss ni kan få syn på.

Herning (34.9km)

Mitt på Jylland ligger Herning och strålar med ett otroligt utbud av allt från konst till underhållning. Herning Museum of Contemporary Art hör helt klart till en av stadens stoltheter. Här kan ni uppleva experimentiell konst från 1930 till nutid. Carl-Henning Pedersen & Else Alfelts museum rymmer 4000 verk av konstnärsparet, som även förknippas med Cobra-gruppen. Museets yttersida är prydd med en 90 meter lång stengodslist gjord av Carl-Henning. Den stora Elia-skulpturen, med en höjd på 32 meter och 60 meter i diameter är väldigt imponerande.

Upplev historien och utvecklingen av fotografiet och kameran, från 1839 fram till idag, i sällskap med de annorlunda fotoutställningarna, som pryder Fotomuseets väggar. Utöver detta finns Frilandsmuseet Herning, som ligger i Museumsparken, och varför inte ta en spännande tur till Tekstilmuseet. Har ni bensin i blodet, så kunde kanske Auto Galleriet med sin samling på över 200 klassiska bilar och veteranmotorcykla och mycket mer vara av intresse. Eller tag en svängom i toppen av trädkronorna i Wow Park. Glöm heller inte en spännande tur i Baboon City, som kan skryta med över 200 interaktiva turer på ett stort område laddat med roliga och underhållande stunder.

Herning är känt för sitt uteliv, som för det mesta är på Østergade och Bredgade, där det finns en rad pubar, restauranger och diskotek och därför ofta en härlig stämning på gatorna. På sommaren hålls det konserter på torget varje torsdag och lördag, så det är aldrig tråkigt i Herning. Med andra ord är detta en perfekt destination och utflyktsmål under en billig minisemester eller weekend!

Thorsminde Strand (42.9km)

Thorsminde strand är en vacker sandstrand med höga sanddyner vid Nordsjön. Om sommaren läggs det ut flytlinor i vattnet som bildar en gigantisk "bassäng" vilket ger badgästerna en större trygghet än vid andra stränder längs västkusten. Thorsminde Strand har en handikappanpassad gång där rullstolsburna och personer med gångsvårigheter lättare kan ta sig närmare vattnet. Precis vid stranden finns parkeringsplatser, toaletter, restaurang, kiosk och grill. På några minuters avstånd finns också en hamn, sommarstugor, camping och vrakmuseet Strandingsmuseum St. George som berättar den dramatiska historien om det största skeppsbrottet någonsin 1811 då 1300 sjömän dog.

Kustcentret på Thyborøn (55.6km)

Kustcentret – Kystcentret – har både utomhus- och inomhusaktiviteter, och deras slogan är "Sand, vatten och förstånd". De många utställningarna handlar om den jylländska västkusten, djuren, naturen och vad som ligger bakom bevarandet av både kusten och djurbestånden. Här finns också ett kräldjurszoo med många av de djurarter som finns på den Jylländska västkusten. Det spännande temat om utdöda djurarter berättar om exempelvis eskulapsnok och hasselsnok. Dessa två ormarter dog ut från den danska naturen för 150 år sedan. Säg också hej till kärrsköldpaddan som för 2500 år sedan var en fast beståndsdel i våra förfäders kost, Smaklig måltid!

Reviews
Har du några frågor? Kontakta vår kundservice

Kontakta oss:
Tel: 040 611 6130
Email: kontakt@risskov.se

Våra öppetider är:
Måndag - Fredag: 9 - 17
Lördag - Söndag: 10-15 

Välj det paket som matchar dina önskemål för din nästa bilsemester

Har du några frågor? Kontakta vår kundservice

Kontakta oss:
Tel: 040 611 6130
Email: kontakt@risskov.se

Våra öppetider är:
Måndag - Fredag: 9 - 17
Lördag - Söndag: 10-15 

Andra hotell i närheten

Hotel Falken

Mellan Herning och Ringkøbing

Västjylland

Upplev västra Jylland

Risskov Paket - 2 dagar inkl.
 • 1 x övernattning
 • 1 x frukost med morgonbitar
 • 1 x 3-rättersmeny/buffé
 • 1 x välkomstdrink
 • 1 x efterrätt vin

455:-
Endast
559.-

Visa karta

Hotell med pool och bastu

Läs mer

Hotel Vildbjerg

Inkl. halvpension

Midtjylland

Minipris på Midtjylland

Risskov Paket - 2 dagar inkl.
 • 1 x övernattning
 • 1 x frukostbuffé
 • 1 x 3-rättersmeny/buffé
 • 1 x välkomstdrink
 • 1 x efterrätt vin

217:-
Från endast
529.-

Visa karta

Mysigt hotell med 130 åriga anor

Läs mer

Hotel Nørre Vinkel

Inkl 3 och 2-rättersmeny

Västerhavet

Minisemester i Lemvig

Risskov Paket - 3 dagar inkl.
 • 2 x övernattningar
 • 2 x frukostbuffé
 • 1 x 3-rätters säsongsmeny
 • 1 x 2-rätters säsongsmeny
 • Gratis internet och parkering

1.088:-
Från endast
1.289.-

Visa karta

Minisemester på Västjyllamd

Läs mer

Hotel Vinderup

Inkl. halvpension

Västjylland

Minisemester vid Venø bukt

Risskov Paket - 3 dagar inkl.
 • 2 x övernattningar
 • 2 x frukost
 • 2 x 2-rättersmeny
 • Gratis kaffe och te
 • Gratis internet

922:-
Endast
979.-

Visa karta

Mysigt hotell med själ i Vinderup

Läs mer

DGI Huset Herning

Minisemester i kulturstaden Herning

Midtjylland

Upplevelser för stora och små

Risskov Paket - 3 dagar inkl.
 • 2 x övernattn. m. frukost
 • 2 x kaffe och kaka
 • 1 x Litet wellness-paket
 • Inträde till Vandkulturhuset, wellness och gym
 • Gratis internet och parkering

782:-
Från endast
969.-

Visa karta

Många aktiviteter centralt i Herning

Läs mer