Bo på Brenner Hotel Bielefeld under er bilsemester i Tyskland

Resmål
Regioner

Notice: Undefined index: tourist in /www/production/v2/inc_megamenu.php on line 55

Notice: Undefined index: city in /www/production/v2/inc_megamenu.php on line 70
Betalning

Betalning

Presentkort

Brenner Hotel Bielefeld

Du bor nära centrum av den gamla och vackra staden Bielefeld

 • 625 km från Öresundsbron
 • 430 km från Rostock, Tyskland
 • 750 km från Göteborg, Sverige
 • 600 km från Helsingborg, Sverige
 • 320 km från Travemünde, Tyskland
 • 575 km från Sassnitz, Tyskland
 • 650 km från Swinoujscie, Polen
 • Restaurang
 • Bar
 • Hund
 • Gratis parkering
 • Gratis internet

Om hotellet

Upptäck en av Tysklands 20 största städer med allt den har att erbjuda. Här kan du till exempel utforska Sparrenburg slott, Bielefelds gamla landmärken och strosa runt på gamla stadsdelens pittoreska gator. Du har också möjlighet att utforska omgivningarna i Bielefeld som erbjuder många härliga upplevelser.

Hotellet erbjuder

Det familjeägda Brenner Hotel Bielefeld ligger i Siekerstadsdelen av Bielefeld. Hotellets restaurang erbjuder internationella och lokala rätter. Parkering på hotellet är gratis, och det finns även Internet. Mot avgift kan du bowla på hotellets bowlingbanor.

Rummen

Alla rum har privat badrum/dusch och toalett, telefon och TV.

Läs mer här

Vänligen observera att

OBS! Hotellets restaurang är stängd under söndagskvällar.

Mer info

Expeditionsavgift 79:- per bokning vid onlinebeställning
Expeditionsavgift 99:- per bokning vid telefonbokning
Bokningskommentar

Värt att se

 • Bielefeld (6.0 km)

  I hjärtat av Bielefelds gamla tadsdel ligger Alter markt som är omgivet av historiska imponerande fasader och utsmyckade gavlar. De vackra patriciervillorna är mycket sevärda. En huvudattraktion är Crüwellhuset med sin sengotiska trappgavel från 1530. Trappan är utsmyckad med 7000 Delftkakelplattor från 1500-1700-talen. Alter Markt är idag ett mycket populärt ställe för olika evenemang i Bielefeld. Bland annat vinfestival och julmarknad hålls här. För alla konstintresserade är Bielefelds konsthall ett intressant utflyktsmål. I detta moderna konstmuseum kan ni njuta av såväl tysk som internationell konst från 1900- och 2000-talen. Fyra gånger om året byts utställningarna ut mot nya som kan handla om exempelvis klassisk och modern konst, eller tysk expressionism.

  Bielefeld
 • Adlerwarte Berlebeck (32.1 km)

  Adlerwarte Berlebeck är en fågelpark i Detmolder-distriktet Berlebeck i Tyskland. Den grundades år 1939 och för närvarande rymmer den 46 rovfåglar med mer än 200 exemplar. Under säsongen finns det flera dagliga fågelskådningar där ni kan få en mycket speciell upplevelse. Ett besök här under er bilsemester i Tyskland är en fantastisk upplevelse.

  Adlerwarte Berlebeck
  Familjevänlig semester och spännande besök på fågelparken Berlebeck i Tyskland
 • Falkenburg ruinerna (34.0 km)

  Falkenburgs ruiner finns i sydöstra delen av Teutoburger Wald och är ruiner av en före detta fästning byggd omkring år 1100. Falkenburg, som nu är ett naturskyddat monument, har sedan april 2005 undersökts av arkeologer. Redan under de 6 första månaderna fann arkeologerna mycket och har sedan dess funnit en stor del av det dolda slottet. Hos Risskov Bilsemester kan ni boka prisvärda hotellpaket med eller utan halvpension.

  Vänligen observera att eftersom det utgrävda murverket är instabilt efter att ha begravts i århundraden, är det endast tillåtet att besöka ruinerna under guidade turer.

  Falkenburg ruinerna
  Falkenburg ruinerna är från en fästning som byggdes kring år 1100.
 • Osnabrück (78.0 km)

  Osnabrück som ligger i nordvästra Tyskland är känt som livsnjutarnas stad där man kan bli bortskämd på otroliga gourmetrestauranger såsom michelinrestaurangen La Vie som ligger i hjärtat av gamla stan och mitt emot stadshuset där Westfaliska freden skrevs under. I denna stad känner ni historiens vingslag och kommer tätt inpå Osnabrücks betydelse och stolta historia som är intensivt påtaglig i gamla stan. Att strosa längs med dessa gator är en sann upplevelse. Den vackra romanska domkyrkan St Peter, samt barockslottet, försvarsanläggningarna och korsvirkeshusen från medeltiden är sevärdheter i världsklass, för att inte nämna rådhuset i sengotisk stil. Felix-Nussbaum-Haus, stadens yngsta och samtidigt mest spektakulära museum är också värd ett besök för de som tycker om konst.

  Osnabrück
  Den charmiga gamla stan i Osnabrück
 • Hameln (77.5 km)

  Omgivet av böljande kullar av Weserbergland är den lilla staden Hameln, som också är hem till legenden om Råttfångaren i Hameln. Staden har ett antal riktigt vackra timmerbyggnader och stenhus från 1600- och 1700-talet. Speciellt Råttfångarhuset, Rådhuset, Bröllopshuset och Dempters hus har intressanta små arkitektoniska härligheter byggda i Weser-renässansstil med vackra gaveldekorationer prydd med diamantstenar samt vackra utsmyckade burspråk. Hameln är mest känd från legenden om Råttfångaren i Hameln, en gammal historia från medeltiden, som gick ut på att skrämma olydiga barn. Historien har översatts till minst 30 språk, och man säger att barnen försvann när de följde efter råttfångarna ur staden. Se mer på Museum Hameln, som också iscensätter Råttfångaren och figurspel. Stadens äldsta byggnad är Münster St. Bonifatius, kyrkan går tillbaka till 1800-talet och är definitivt värt ett besök. Ta en tur i den gamla staden upp för Osterstrasse och Pferdemarkt och gå mellan de smala gatorna som slingrar sig runt de små inbjudande kaféerna och romantiska restaurangerna med sina mysiga uteserveringar. Det finns gott om små charmiga butiker för de som vill vandra i ett shoppingparadis.


  Hameln
  Staden har ett antal riktigt vackra timmerbyggnader och stenhus från 1600- och 1700-talet.
Mer info

Karta

Brenner Hotel Bielefeld
Otto-Brenner-Str. 133-135 33607 Bielefeld

Barnrabatt

För att få barnrabatt måste det vara minst 2 vuxenbetalande i rummet. Rabatten är vägledande. Den exakta barnrabatten visas i bokningsformuläret.

Dubbelrum
Barn 0~6 i extrasäng 60% Rabatt
Barn 6~12 i extrasäng 40% Rabatt
Barn 12~100 i extrasäng 20% Rabatt