Best Western Hotel Achim Bremen -trevligt hotell för minisemester

Resmål
Regioner

Notice: Undefined index: tourist in /www/production/v2/inc_megamenu.php on line 55

Notice: Undefined index: city in /www/production/v2/inc_megamenu.php on line 70
Betalning

Betalning

Presentkort

Best Western Hotel Achim Bremen

Njut av en semester i lugna omgivningar strax utanför Bremen

 • 490 km från Öresundsbron
 • 290 km från Rostock, Tyskland
 • 625 km från Göteborg, Sverige
 • 470 km från Helsingborg, Sverige
 • 180 km från Travemünde, Tyskland
 • 420 km från Sassnitz, Tyskland
 • 450 km från Swinoujscie, Polen
 • Restaurang
 • Hund
 • Gratis parkering
 • Gratis internet
 • Hiss

Om hotellet

Bremen erbjuder många kulturella upplevelser både för barn och vuxna. Strax utanför stadsgränsen, i Achim-Uphusen, ligger det trevliga Best Western Grand City Hotel Bremen. Hotellet erbjuder lugna och stilfulla omgivningar med floden Weser som rinner genom staden.

Om hotellet

Best Western Grand City Hotel Bremen ligger 16 kilometer utanför kulturstaden Bremen. Hotellets frukostsal välkomnar er med mysig atmosfär. Frukosten serveras mellan 06.00 till 10.00 på vardagar och till 10.30 helgerna. I paketet ingår en 3-rätters middag på Hotel & Restaurant Haberkamp som ligger ca. 500 meter från hotellet. Dessutom ingår en maträtt med en gratis drink på Schüttinger bryggeri, som är beläget i Bremen cirka 14 kilometer från hotellet. Mer information om detta kan ni få på hotellet. I hotellets lobby finns en automat med drycker. Parkering på hotellet är gratis och det finns Wi-Fi.

Om rummen

De bekväma och mysiga rummen är alla utrustade med privat badrum, telefon och TV.

Vänligen observera att

Om ert paket innehåller middag, serveras den på Hotel & Restaurant Haberkamp, som ligger ca. 1 km från hotellet.

*1 x glas öl, vin eller vatten serveras till middagen

Schlemmergutschein Bremen är en kupong, som kan användas på restaurang i Bremen.

Mer info

Expeditionsavgift 79:- per bokning vid onlinebeställning
Expeditionsavgift 99:- per bokning vid telefonbokning

Värt att se

 • Herdentor kvarn (19.7 km)

  Den ikoniska kvarnen i Bremen har sedan 1898 stått uppe på en vall som säkrade det gamla Bremen. Kvarnen har en särskild plats i Bremenbornas hjärta, förr i tiden fanns det nämliga sex kvarnar vid vallarna och detta är den enda som har överlevt tack vare mycket tur genom åren. Om ni är på minisemester i närheten av Bremen kan ni passa på att besöka kvarnen där det idag mals det kaffe i kvarnen, och inte mjöl som förr i tiden. Idag rymmer kvarnen dessutom en restaurang och café.

  Herdentor kvarn
  Utöver kvarnen i sig kan man här också besöka restaurangen och caféet.
 • Universum (15.7 km)

  Universum är ett stort vetenskapscenter med över 250 utställningar där man kan lära sig om all världens ting. Det som gör det extra spännande är att de 250 utställningarna kräver att besökarna själva leker med dem. Se om ni kan generera ström till en glödlampa, prova lögndetektorn, upplev ett jordskalv, samt mycket mer! Ta sikte på en mycket lärorik och rolig dag.

  Universum
  Kul och intressant för vuxna och barn
 • Wildeshauser Geest (40.9 km)

  Den vackra naturparken Wildeshauser Geest söder om Bremen är ett idealiskt område för vandring, ridning och cykling. Naturparken är 1500 kvadratkilometer stor och är det största naturreservatet i Niedersachsen och ett av de största i Tyskland. Den unika naturen i denna region är fredad och bevarad och har ett välutvecklat och bra markerat nätvärk av vandrings- och cykelleder. Detta gör att naturen här är lättillgänglig och bäddar för en lång rad av härliga upplevelser.

  Wildeshauser Geest
 • Oldenburg (60.4 km)

  Oldenburg är en vacker gammal universitetsstad i nordvästra Tyskland med en historia som går mer än 1200 år tillbaka. Det är en stad som sjuder av liv och dess arkitektoniska charm kompletteras av den vackra naturen som omger staden. Det finns även goda shoppingmöjligheter och massor av ställen där ni finner konserter, utställningar och muséer. Ni kommer alldeles säkert aldrig att få en tråkig stund om ni besöker Oldenburg under er bilsemester.

  Oldenburg
  Vackra Oldenburg i nordvästra Tyskland
 • Bremerhaven (76.2 km)

  Staden Bremerhaven ligger där floden Weser mynnar i Helgolandsbukten. Trots sin unga existens som stad har Bremerhaven en lång historia som handelshamn och är idag en an Tysklands viktigaste hamnstäder. Staden grundades år 1827 och har varit en viktig namn när det gäller emigration i Europa. Bremerhaven har bara några få historiska byggnader och dess stora gator och stadscentrum har nästan uteslutande byggts i efterkrigstiden. De största attraktionerna är Emigrationscentret, Schiffahrtsmuseum och såklart den historiska hamnen med många museifartyg. Passa också på att besöka den zoologiska trädgården och fiskehamnen som rymmer akvariet Atlanticum.

  Bremerhaven
 • Nöjesparken Heide Park (71.5 km)

  Om ni gillar pirr i magen rekommenderas ett besök på nöjesparken Heide Park Soltau som är norra Tysklands största nöjespark. Här kan ni testa de gigantiska rutschbanorna eller få gåshud när ni besöker vampyrernas Transylvanien. Se till att ni har gott om tid för här kan man lätt spendera en hel dag.

  Nöjesparken Heide Park
 • Celle (99.4 km)

  Celle är en förtjusande stad med sina korsvirkeshus i den gamla delen av staden. Här finns fler än 500 korsvirkeshus och i den södra sidan av Lüneburger Heide hittar ni det gamla hertigslottet från 1200-talet. Celle är mest känt för sin korsvirkesarkitektur. Konstnärligt utsmyckade hus från 1500- till 1700-talet pryder den gamla delen av staden som har en väldigt medeltida känsla. Den pampigaste byggnaden är Hoppener Haus från 1532 som med sina sex våningar är ett väldigt fantasifullt hus utsmyckat med åtskilliga ornament. Hertigslottet med anor från 1200-taler är stadens äldsta byggnad. Byggnaden med fyra flyglar har en intressant interiör där renässans möter barock och här hittar ni den äldsta barockteatern som fortfarande är i bruk, slotskapellet, ståtliga gemak och slottsköket. I Celle hittar ni dessutom ett stort utbud av butiker. Den största shoppinggatan Zöllnerstraße som har en trevlig mix av små butiker i de pampiga renässans- och korsvirkeshusen.

  Celle
Mer info

Karta

BW Hotel Achim Bremen
Zum Kluemoor 7 28832 Bremen

Barnrabatt

För att få barnrabatt måste det vara minst 2 vuxenbetalande i rummet. Rabatten är vägledande. Den exakta barnrabatten visas i bokningsformuläret.

Dubbelrum
Barn 0~6 i föräldrars säng 100% Rabatt
Barn 6~15 i extrasäng 50% Rabatt