Kör-självsemester till Best Western Hotel Achim Bremen

Resmål

Best Western Hotel Achim Bremen

Njut av en minisemester i lugna omgivningar strax utanför Bremen

Nära Bremen
Semestermys med avkoppling och samvaro
Upplev kulturstaden Bremen
 • 490 km från Öresundsbron
 • 300 km från Rostock, Tyskland
 • 600 km från Göteborg, Sverige
 • 470 km från Helsingborg, Sverige
 • 180 km från Travemünde, Tyskland
 • 430 km från Sassnitz, Tyskland
 • 450 km från Swinoujscie, Polen
 • Restaurang
 • Hund
 • Gratis parkering
 • Gratis internet
 • Hiss

Om hotellet

Bremen erbjuder många kulturella upplevelser både för barn och vuxna. Strax utanför stadsgränsen, i Achim-Uphusen, ligger det trevliga Best Western Grand City Hotel Bremen. Hotellet erbjuder lugna och stilfulla omgivningar med floden Weser som rinner genom staden.

Hotellet erbjuder

Best Western Grand City Hotel Bremen ligger 16 kilometer utanför kulturstaden Bremen. Hotellets frukostsal välkomnar er med mysig atmosfär. Frukosten serveras mellan 06.00 till 10.00 på vardagar och till 10.30 helgerna. I paketet ingår en 3-rätters middag på Hotel & Restaurant Haberkamp som ligger ca. 500 meter från hotellet. Dessutom ingår en maträtt med en gratis drink på Schüttinger bryggeri, som är beläget i Bremen cirka 14 kilometer från hotellet. Mer information om detta kan ni få på hotellet. I hotellets lobby finns en automat med drycker. Parkering på hotellet är gratis och det finns Wi-Fi.

Rummen

De bekväma och mysiga rummen är alla utrustade med privat badrum, telefon och TV.

Vänligen observera att

Om ert paket innehåller middag, serveras den på Hotel & Restaurant Haberkamp, som ligger ca. 1 km från hotellet.

*1 x glas öl, vin eller vatten serveras till middagen

Schlemmergutschein Bremen är en kupong (15 €), som kan användas på restaurang i Bremen.

Mer info

Värt att se

 • Herdentor kvarn (19.7 km)

  Den ikoniska kvarnen i Bremen har sedan 1898 stått uppe på en vall som säkrade det gamla Bremen. Kvarnen har en särskild plats i Bremenbornas hjärta, förr i tiden fanns det nämliga sex kvarnar vid vallarna och detta är den enda som har överlevt tack vare mycket tur genom åren. Om ni är på minisemester i närheten av Bremen kan ni passa på att besöka kvarnen där det idag mals det kaffe i kvarnen, och inte mjöl som förr i tiden. Idag rymmer kvarnen dessutom en restaurang och café.

  Herdentor kvarn
  Utöver kvarnen i sig kan man här också besöka restaurangen och caféet.
 • Universum (15.7 km)

  Universum är ett stort vetenskapscenter med över 250 utställningar där man kan lära sig om all världens ting. Det som gör det extra spännande är att de 250 utställningarna kräver att besökarna själva leker med dem. Se om ni kan generera ström till en glödlampa, prova lögndetektorn, upplev ett jordskalv, samt mycket mer! Ta sikte på en mycket lärorik och rolig dag.

  Universum
  Kul och intressant för vuxna och barn
 • Magic Park Verden (28.2 km)

  Magic Park Verden är helt klart platsen att besöka om de yngsta familjemedlemmarna är med på resan. Upplev sagoskogen, titta på lamadjuren och kom nära inpå de många andra djuren, som bor i Magic Park Verden. Gå in i den magiska världen och cirkusartisternas rike. Det finns studsmattor, magisk show och en massa andra roliga upplevelser för hela familjen.

  Magic Park Verden
  Mata getter, klappa lamadjur och se en magisk show. Här finns något för alla.
 • Verdens Historiska Museum, Domherrenhaus (29.1 km)

  Verdens Historiska Museum, Domherrenhaus, är beläget i en före detta gård från år 1708. Här kan ni besöka utställningar, som ger spännande inblick i staden Verden och områdets historia. Ni kan bland annat lära er mer om vardagslivet på 1700- och 1800-talet och se områdets traditionella hantverk. Utöver den permanenta utställningen finns det även temporära utställningar med olika spännande teman. Museet är normalt öppet tisdag till söndag. Titta gärna på museets hemsida för aktuella och uppdaterade öppettider.

  Verdens Historiska Museum, Domherrenhaus
  Verdens Historiska Museum, Domherrenhaus är beläget i en gammal gård från 1708.
 • Delmenhorst (29.1 km)

  Delmenhorst har omkring 75 000 invånare och ligger vackert i norra Tyskland, mellan OIdenburg och Bremen. Delmenhorst är en grön stad med otaliga upplevelsemöjligheter för både stora och små. Staden kan dessutom erbjuda ett brett utbud av restauranger, med maträtter från hela världe. Ett av stadens landmärken är det 44 meter höga vattentornet, varifrån ni kan njuta av en vidunderlig utsikt över Delmenhorst och det gröna området, som omringa staden. Vattentornet byggdes år 1910 som en del av stadens rådhuskonstruktion och försedde borgarna med vatten fram till slutet av 2010. Har ni barn med på semestern är ett besök på stadens vattenland GraftTherme, som inbjuder till många timmars skoj och avslappning för hela familjen, att rekommendera. Här finns både rutschkanor för de större barnen och ett separat område för de mindre barnen. För de vuxna är det möjligt att simma och fritidsbadet erbjuder även en härlig wellnessavdelning, där ni kan koppla av och t.ex. njuta av en massage. På sommaren finns det dessutom utomhusbasänger och grönområden, där ni kan njuta av solen. Kort sagt är detta underhållning för alla äldre och badet är garanterat en hit för det yngre. Delmenhorst är en mycket grön stad och därför är det även fokus på att njuta av den vackra naturen. På sommaren kan ni hyra små båtar, som ni kan åka runt på i stadens många vattendrag. Detta är ett annorlunda och alternativt sätt att utforska stadens områden. Ni kommer att älska de natursköna områdena från vattnet och det idylliska lugnet som omger er. 


  Delmenhorst
  Staden Delmenhort ligger mellan Oldenburg och Bremen.
 • Wildeshauser Geest (40.9 km)

  Den vackra naturparken Wildeshauser Geest söder om Bremen är ett idealiskt område för vandring, ridning och cykling. Naturparken är 1500 kvadratkilometer stor och är det största naturreservatet i Niedersachsen och ett av de största i Tyskland. Den unika naturen i denna region är fredad och bevarad och har ett välutvecklat och bra markerat nätvärk av vandrings- och cykelleder. Detta gör att naturen här är lättillgänglig och bäddar för en lång rad av härliga upplevelser.

  Wildeshauser Geest
  I Wildeshauser Geest kan ni vandra, cykla eller rida
 • Oldenburg (60.4 km)

  Oldenburg är en vacker gammal universitetsstad i nordvästra Tyskland med en historia som går mer än 1200 år tillbaka. Det är en stad som sjuder av liv och dess arkitektoniska charm kompletteras av den vackra naturen som omger staden. Det finns även goda shoppingmöjligheter och massor av ställen där ni finner konserter, utställningar och muséer. Ni kommer alldeles säkert aldrig att få en tråkig stund om ni besöker Oldenburg under er bilsemester.

  Oldenburg
  Vackra Oldenburg i nordvästra Tyskland
 • Julmarknad i Bremen (23.3 km)

  Julmarknaden i Bremen ligger runt stadens historiska rådhus och Rolandstatyn, som står mitt på torget. Bredvid S:t Petrikyrkan, stadens domkyrka, finns 170 mysiga stånd, som erbjuder julpynt, julläckerheter och julklappsidéer.

  I de festliga julstånden garateras goda julspecialiteter och julklappsidéer. Genom att följa den historiska gatan Böttcherstrasse kommer ni till ner till Schlachte-Zauber vid floden Weser där ni möts av en historisk julmarknad med doft av nybakat bröd och rökt fisk, som ger en maritim atmosfär.

  Tycker ni om musik kan ni lyssna till de många advents- och orgelkonserterna, som börjar i slutet av november och ges i stadens kyrkor.

  Julmarknad i Bremen
  Besök Bremens mysiga julmarknad i vinter.
Mer info

Karta

BW Hotel Achim Bremen
Zum Kluemoor 7 28832 Bremen

Barnrabatt

För att få barnrabatt måste det vara minst 2 vuxenbetalande i rummet. Rabatten är vägledande. Den exakta barnrabatten visas i bokningsformuläret.

Dubbelrum
Barn 0~6 i föräldrars säng 100% Rabatt
Barn 6~15 i extrasäng 50% Rabatt