Bila i Danmark och bo på Comwell Korsør

Resmål
Betalning

Betalning

Presentkort

Comwell Korsør

Minisemester 2 km från Korsørs centrum i gröna omgivningar

Wellnessområde med bastu, ångbad, spa och inomhuspool
Restaurang med uteservering
Lyxigt hotell nära golfklubb
 • 170 km från Öresundsbron
 • 190 km från Rostock, Tyskland
 • 370 km från Göteborg, Sverige
 • Restaurang
 • Wellness
 • Inomhuspool
 • Jacuzzi
 • Ångbastu

Om hotellet

På Comwell Korsør bor ni perfekt mitt i natursköna omgivningar nära vatten, skog och golfbanor. Korsør centrum ligger bara 2 km från hotellet. Besök hotellets läckra spa- och wellnessområde med bastu och swimmingpool samt möjlighet till diverse spabehandlingar.

Om hotellet

Comwell Korsør ligger endast 20 meter från Korsør Golfklub. Hotellet erbjuder gratis parkering samt spa- och wellnessområde med bastu och swimmingpool mot avgift. Du kan boka spa-behandlingar som t.ex. massage, aromaterapi och pedicure mot avgift. Behandlingar skall beställas direkt på hotellet innan ankomst. Vidare finns tennisbanor, biljard och volleyboll på hotellområdet. Nintendo Wii-konsoler finns på hotellet. Hotellet erbjuder också Wi-Fi.

Om rummen

Alla hotellets lyxrum är inredda med bad, toalett, Bang & Olufsen plattskärms-TV och antingen fransk altan eller terrass. Rummen har dessutom te- och kaffemaskin samt uppehållsområde. Du kan uppgradera din beställning till en av hotellets individuellt inredda suiter mot tillägg. Dessa har egen stor terrass eller balkong. Alla suiter har badkar.

Vänligen observera att

Öppningstider i hotellets wellnessområde är kl. 06.00-22.00. Entré kostar 195 DKK/pers inkl badrock och tofflor och gäller för hela uppehållet. Barn 3-16 år är välkomna kl. 08.00-10.00 & 17.00-19.00 utom på lördagar, då wellnessområdet är reserverat för vuxna. Entré för barn i åldern 3-16 år kostar 95 DKK och de får inte handduk, badrock eller tofflor. Barn skall alltid vara i vuxens sällskap. Barn under 3 år har inte tillgång till AquaSpa.

Medlemmar av Comwell Club får inte bonuspunkter vid beställning genom Risskov Bilsemester.


Om ditt uppehåll inkluderar kaffe & kaka och middag serveras kaffe & kaka på ankomstdagen och middagen på dag 2.

Mer info

Värt att se

 • Vikingaborgen Trelleborg (14.7 km)

  Vikingaborgen Trelleborg är en av Danmarks största kulturskatter, som är en av de bäst bevarade ringborgarna i Norden. Trelleborg byggdes av Harald Blåtand år 980 och fornlämningarna finns fortfarande att beskåda och man kan ta del av historien helt gratis. Ta med familjen och upplev hur vikingarna arbetade på land, i krig och på havet. Detta är ett mycket spännande utflyktsmål för både vuxna och framför allt barn.

  Vikingaborgen Trelleborg
  Trelleborg hyser varje år en jättestor vikingafestival med marknader och aktiviteter.
 • Slagelse (17.1 km)

  Slagelse är en trevlig stad som erbjuder shoppingmöjligheter. Den livliga stadskärnan består av många smågator och torg med många specialbutiker, som alltid har något spännande att erbjuda. Slagelse har också historisk stämning, besök t.ex. S:t Mikkelskyrkan. Kyrkan ligger mitt i Slagelse och är en av Danmarks äldsta tegelkyrkor med anor tillbaka till 1300-talet.

  Slagelse
  Slagelse centrum och S:t Mikkelskyrkan, som ligger mitt i staden.
 • Antvorskov Klosterruin (17.4 km)

  Besök ruinerna av Antvorskov Kloster, som ligger i södra Slagelse. Klosteret byggdes år 1164 av Valdemar I och det var Danmarks första johanniterkloster.

  Antvorskov Klosterruin
  Klosteret var speciellt känt för sitt sjukhus, där man behandlade bl.a. spetälska.
 • Skælskør (17.7 km)

  Skælskør sägs vara en av landets bäst bevarade hemligheter. Men efter ett besök till den mysiga hamnstaden råder det ingen tvekan om att Skælskør verkligen är en pärla helt för sig själv. Skælskør är på Västsjällands landsbygd och är även känd som 'Solskensstaden' med omkring 200 extra soltimmar per år. Bland lokalbefolkningen, som består av ungefär 6500 invånare, kallas staden även för 'Skælle'. De många välbevarade, gamla och krokiga husen visar på stadens historiska bakgrund. Det finns bra shoppingmöjligheter i de många keramikbutikerna. Gå slutligen ner till den mysiga hamnen, som är centrum för ett antal kulturella upplevelser. Här finns t.ex. 'Kulturkajen', som har utställningar av hantverk och hobby och fritidsaktiviteter . Och vad sägs om en resa ombord på Skælskør V, som alltid är redo att ta gästerna med på en mini-kryssning runt området och dess omgivande öar.

  Skælskør
 • Nyborg (25.5 km)

  Nyborg är en gammal fästningsstad som ligger vid Stora Bält och härifrån kan man ta sig vidare till Själland via Storabältsbron. Gatunätet i Nyborg har bevarats från Medeltiden vilket ger stadens centrum en mysig atmosfär. Här hittar ni både renässansbyggnader, kullerstensgator och vallgravar samt spännande affärer och delikatessbutiker. Börja med att promenera förbi Nyborg slott som är Nordens äldsta kungliga slott. Slottet ligger centralt i staden och byggdes i början av 1100-talet då det kontrollerade vattnet mot Själland. Slottet är idag ett museum och besöks av många med ett intresse i Danmarks historia.

  Nyborg
  Promenera runt staden och dess kullerstensgator, vallgravar samt delikatessbutiker
 • Reersø Amerikanerbil Museum (33.5 km)

  Reersø är en K-märkt by, och det verkar faktiskt som om arkitekturen och byplanen inte ändrats sedan byn byggdes och som att tiden tycks ha stått stilla i ett helt århundrade. På Reersø Amerikanerbil Museum har tiden också stått stilla och här får ni uppleva "dollargrinets" utveckling fråm 1950- till 1970-talet. Här finns spännande europeiska bilmärken och vespor. I den 1000 kvadratmeter stora utställningshallen får antagligen de besökare som är gamla nog en klump i halsen och de yngre besökarna får drömma om en svunnen tid.

  Reersø Amerikanerbil Museum
  Upplev alla de gamla klassikerna på Reersø Amerikanerbil Museum.
 • Reersø strand (34.9 km)

  Njut av naturen alla årstider. Gå en lång promenad längs med vattnet eller ta ett dopp i det blå vattnet under en varm sommardag.

  Reersø strand
  Reersø har fina stränder lämpliga för bad och sol på sommaren, och härliga promenader under övriga året.
 • Gavnø Slott (53.8 km)

  Gör en utflykt till Næstved och upplev Gavnø Slott och Slottspark. Det vackra slottet och de fina omgivningarna betraktas som en viktig del av Danmarks kulturarv. Grunden har stått mer än 600 år och idag är det som en betagande historisk upplevelsepark för både barn och vuxna. Se det fantastiska slottet inifrån, upplev "Sinnenas trädgård" och passa på att rusa runt i den underbara rosenlabyrinten.


  Gavnø Slott
  Gavnø Slott ses som en viktig del av Danmarks kulturarv och har en vacker blomsterpark.
 • Kalundborg (52.1 km)

  Åk på billig semester med egen bil och upplev Kalundborg, som är en vacker stad med en kryssningsskeppshamn för bland annat brittiska kryssningsfartyg. Den gamla delen av Kalundborg kallades för "Højbyen", och det är en av Danmarks bäst bevarade medeltidsstäder med flera byggnader från 1400- och 1500-talen. I centrum hittar ni många restauranger och caféer och faller shoppinglusten på rekommenderar vi en tur till Kordilgade eller Skibbrogade. Här finns ett varierat utbud av specialbutiker med allt från cyklar till hälsoost. Strax utanför shoppinggatorna ligger den vackra Vor Frue Kirke. 

  Kalundborg
  I medeltidsstaden Kalundborg, står bl.a. den vackra och imponerande Vor Frue Kirke.
Mer info

Karta

Comwell Korsør
Ørnumvej 6 4220 Korsør

Barnrabatt

För att få barnrabatt måste det vara minst 2 vuxenbetalande i rummet. Rabatten är vägledande. Den exakta barnrabatten visas i bokningsformuläret.

Dubbelrum
Barn 0~3 i föräldrars säng 100% Rabatt
Barn 3~12 i extrasäng 50% Rabatt