Kör på minisemester till Danmark och Dalby Hotel

Resmål
Betalning

Betalning

Presentkort

Dalby Hotel og Restaurant Bregnen

Semestra i lugna omgivningar nära Själlandens många attraktioner.

Mysigt lantligt hotell
Ät god mat på restaurang Bregnen
Många upplevelser väntar på Själland
 • 120 km från Öresundsbron
 • 140 km från Rostock, Tyskland
 • 450 km från Göteborg, Sverige
 • Receptionen öppen 24 timmar
 • Restaurang
 • Lekplats
 • Hund
 • Gratis parkering

Om hotellet

Dalby Hotel är ett trevligt landsortshotell som ligger vackert beläget i lugna natursköna omgivningar nära Haslev och Köpenhamn. Här ligger fokus på att gästerna ska ha det bra och personalen i receptionen hjälper gärna till för att gästerna ska känna sig väl omhändertagna.  

Hotellet erbjuder

Det lilla landsortshotellet ligger i stillsamma omgivningar med vacker utsikt över trädgården. Hotellets restaurang Bregnen serverar rätter efter säsongens råvaror och är öppen måndag till lördag. För familjens yngre medlemmar finns det en lekplats precis utanför dörren. Hotellet erbjuder också gratis WiFi och parkering.

Om rummen

Dalby Hotel har totalt 28 rum som alla är inredda i ljusa färger och med bekväma möbler. Alla rum har eget badrum med hårfön. Alla rum har TV.

Vänligen observera att

Restaurangen är öppen måndag till lördag från kl. 17:30 till 22:00. Frukost är inte tillgängligt på måndag morgon.

Vistelsen är med slutstädning, vilket betyder att sänglakan eller handdukar inte byts ut under vistelsen. Nya handdukar samlas i receptionen, eventuellt mot en avgift.

Mer info

Värt att se

 • Faxe Kalkbrott (10.0 km)

  Bila i Danmark och besök Faxe Kalkbrott på södra Själland. Här finner ni ett unikt landskap, som sträcker sig över ett 2 kvadratkilometer stort område, som består av korallkalk, vilken är hela 63 miljoner år gammal. Här ligger också Geomuseum Faxe, där ni kan få massor av spännande historia och gå på jakt efter fossiler i kalkbrottet.

  Faxe Kalkbrott
  Geomuseum Faxe ger spännande utställningar och ni kan gå på fossiljakt i kalkbrottet.
 • Kjøge Mini-By (23.8 km)

  Upplev Køge på ett helt nytt sätt. Gå en tur i staden och se den som den såg ut 1865 i skala 1:10. De många gulliga husen är äkta kopior av husen som de såg ut i staden då och en del av dem kommer ni fortfarande att känna igen om ni fortsätter med en tur i Køge efteråt. I Mini-Byen kan ni besöka de aktiva verkstäderna där engagerade medarbetare bygger, målar och reparerar. Då kan ni se med egna ögon hur miniatyrhusen blivit till. I december 2016 hade projektet med Kjøge Mini-By nått halvvägs med 532 byggnader av de ca 1.000 planerade.

  Kjøge Mini-By
  Kjøge Mini-By är en modell av staden i skala 1:10. En fascinerande utflykt för både barn och vuxna.
 • BonBon-Land (17.0 km)

  Tag med familjen till BonBon-Land, nära Holmegaard, inte så långt från Næstved. Här kan hela familjen få en kul dag! Här finns nöjesattraktionen för alla smaker. En tur i Mågeklatterne, Hundeprutte-rutschbanan eller vad ni nu har lust till. På sommaren har Pelle-piratsprøjt öppet och har får alla badgalna sitt lystmäte.

  BonBon-Land
  Alla har kul på Bon-Bon-Land!
 • Vikingaborgen Borgring (27.1 km)

  I den vackra medeltidsstaden Køge kan ni besöka Vikingaborgen Borgring, som sensationellt upptäcktes vid en arkeologisk utgrävning 2014. Det arkeologiska arbetet är långt ifrån slutfört så besökarna får än så länge möjlighet att få en visning med arkeologerna och kan följa det spännande arbetet utgrävningsarbetet.

  Vikingaborgen Borgring
  Besök vikingaborgen Borgring där de intressanta utgrävningarna fortfarande pågår.
 • Fågelreservatet Ølsemagle Revle (33.8 km)

  Fågelreservatet Ølsemagle Revle i Køge är perfekt för naturälskare och fågelintresserade. Våtmarken är mycket rik på vadare och har ett fågeltorn för bättre överskådlighet. Ett fint och naturskönt område på Själland som passar att besöka för er som reser med eller utan barn.

  Risskov Bilsemester har ett brett urval av bokningsbara hotellpaket, med eller utan halvpension. 


  Fågelreservatet Ølsemagle Revle
  Ornitologer vallfärdar hit för att uppleva det rika fågellivet och alla naturälskare tycker om området.
 • Næstved (25.3 km)

  Næstved är en spännande handelsstad på södra Sjælland. Staden var ett religiöst centrum pa medeltiden, vilketledde till att flera kloster byggdes här. Stadens symbol är idag S:t Peder Kirke, som uppfördes på slutet av 1200-talet. Ännu idag finns många spännande butiker bl.a. i Næstved Storcenter, som har mer än 60 butiker.

  Næstved
  Næstved - en stad med många möjligheter
 • Rødvig Strand (26.9 km)

  Om ni tycker om att promenera i vattenbrynet längs stranden, så rekommenderar vi Rødvig Strand. Lyssna till vågskvalpet och den knastrande sanden. Gå eventuellt in till Rødvigs marina och ät en god lunch i äkta maritim stämning.

  Rødvig Strand
  Promenera längs stranden
 • Stevns Klint (31.1 km)

  När ni fått uppleva Stevns Klint råder inget tvivel om varför den är på UNESCO:s världsarvslista. Detta underbara och unika område är där forskarna fann förklaringen till varför dinosaurierna och hälften av världens djurarter blev utrotade för 66 miljoner år sedan, då jorden träffades av en asteroid. Den branta kustlinjen är omkring 17 km lång och har en vandringsled, "Trampestien" som passerar bl.a. Boesdal Kalkbrud.

  Stevns Klint
  Stevns Klint är en av Danmarks vackraste klinter.
 • Gavnø Slott (36.1 km)

  Gör en utflykt till Næstved och upplev Gavnø Slott och Slottspark. Det vackra slottet och de fina omgivningarna betraktas som en viktig del av Danmarks kulturarv. Grunden har stått mer än 600 år och idag är det som en betagande historisk upplevelsepark för både barn och vuxna. Se det fantastiska slottet inifrån, upplev "Sinnenas trädgård" och passa på att rusa runt i den underbara rosenlabyrinten.


  Gavnø Slott
  Gavnø Slott ses som en viktig del av Danmarks kulturarv och har en vacker blomsterpark.
 • Köpenhamn (69.5 km)

  Köpenhamn har givetvis en massa sevärdheter, som alla huvudstäder, och är väl värd att uppleva under en härlig weekend, minisemester eller bilsemester. Börja med den största turistattraktionen och Danmarks varutecken: Den lille Havfrue (Den lilla Sjöjungfrun). Statyn är Danmarks och en av världens mest fotograferade statyer. Att passera Amalienborg (slottet) är också ett måste under er Köpenhamnsvistelse. Christiansborg, Rundetårnet och Rosenborg Slott är även värt ett besök. Glöm inte en shoppingrunda på Strøget, som startar vid Rådhusplatsen och går till Kongens Nytorv. Fortsätter ni över Kongens Nytorv kommer ni till Nyhavn, som samtidigt är det moderna Köpenhamns mest folkliga och levande mötesplats och ett stycke gammal Köpenhamnsromantik. Med eller utan barn är det alltid kul att gå en sväng på Tivoli, speciellt på kvällen.

  Köpenhamn
  Köpenhamn är en otroligt vacker stad med många tinnar och torn på de officiella byggnaderna
Mer info

Karta

Dalby Hotel
Vordingborvej 425, 4690 Haslev

Barnrabatt

För att få barnrabatt måste det vara minst 2 vuxenbetalande i rummet. Rabatten är vägledande. Den exakta barnrabatten visas i bokningsformuläret.

Dubbelrum
Barn 0~1.99 i föräldrars säng 100% Rabatt
Barn 2~14.99 i extrasäng 50% Rabatt
Barn 15~99.99 i extrasäng 25% Rabatt