Risskov Bilsemester har Sveriges bästa priser på hotell och hotellpaket

OK

Danmark

Regioner

» Jylland

» Fyn och Öarna

» Själland

» Bornholm

Byer

» Aalborg

» Århus

» Köpenhamn

» Odense

» Ribe

Filtrera sökresultat

Enkelrum
Familjerum
Camping
Hotell med rökarrum
Gratis parkering
Hund tillåtet
Hotell med en övernattning
Hiss på hotellet
Internet på hotellet
Gym på hotellet
Wellness- och SPA-faciliteter
Inomhuspool
Utomhuspool
Restaurang
Vid strand
Centrum
Nära till vatten
Nära till skidområde
Semesterlägenheter
Endast frukost
Inklusive middag
All inclusive

Danmark

Danmark

En semester i Danmark är rik på upplevelser för hela familjen. Vi på Risskov Bilsemester erbjuder allt ifrån krouppehåll på Jylland eller storstadssemester i Köpenhamn till sommarsemester på Bornholm. Åk på en härlig familjesemester, en romantisk weekend för två eller på ett härligt spa-uppehåll.

Oavsett om ni söker en familjesemester, något aktivt eller ett spa-uppehåll så kan ni finna det på en bilsemester i Danmark. Vi erbjuder centralt belägna hotell i Danmarks större städer och mysiga lantliga hotell på Jylland, Sydsjälland, Fyn och vid Limfjorden. Ta en minisemester till Själland eller en shoppingweekend i Köpenhamn. Eller ta med barnen till favoriten Legoland. Missa inte att köra den vackra Strandvejen som slingrar längs kusten från Helsingör till Köpenhamn!

Det är inte långt mellan upplevelserna i Danmark. Några tips är: Fårup Sommarland, Randers Regnskog, Tivoli och Bon-Bon land. Gillar du att shoppa så finns det många städer som kan erbjuda en varierad och kul shoppingupplevelse. För den historieintresserade kan Roskilde, Ribe och Viborg vara intressant. Golfentusiaster och konstintresserade får också sitt lystmäte. Under höst och vinter är det extra prisvärt att resa till Danmark så håll ögonen öppna för våra fantastiska erbjudanden.

Klicka här för att läsa mer...
1