Bila i Danmark och besök vackra solskensön Bornholm

Resmål
Betalning

Betalning

Presentkort

Bornholm

Rabattkoden är nu aktiv

Bornholm

På solskensön i Östersjön, Bornholm, har Risskov Bilsemester ett urval av kör själv-semestrar oavsett om ni är ute efter en romantisk minisemester eller en traditionell familjesemester. Även om ön endast är 588 kvadratkilometer finns det massor att uppleva. Norra och östra kusten är klippig medan sydkusten består av kilometerlånga vita sandstränder.

Bornholm är känt för att vara ett av det vackraste ställena i världen. Naturen på Bornholm är en sevärdighet i sig t.ex. Almindingen, Ekkodalen og Rytterknægten. Bornholms Medeltidscentrum, Konstmuseum och Hammershus är absolut också värda ett besök.

Besök Bornholms viktigaste hamnstad "huvudstaden" Rønne, Gudhjem med Bornholms vackra rundkyrkor, t.ex. Østerlars och idylliska Svaneke som är beläget på den nordöstra delen, där det finns möjlighet att få rökt sill och lokalt bryggt öl. Dessutom kommer barnen att älska historien om det Bornholmska trollet Krølle-Bølle.

Risskov Bilsemester kan erbjuda förmånliga hotell på Bornholm under er kör själv-resa i Danmark, oavsett om ni reser med barn eller önskar en romantisk weekend.