Wellness-semester i Holland på De Bonte Wever Assen

Resmål

De Bonte Wever Assen

Underhållningskomplex med relaxavdelning och aktiviteter

Inomhus- och utomhuspooler
Hotell med bowling, lekrum och fitness
Spa-avdelningen med bastu och solarium
 • 700 km från Öresundsbron
 • 500 km från Rostock, Tyskland
 • 800 km från Göteborg, Sverige
 • 675 km från Helsingborg, Sverige
 • 380 km från Travemünde, Tyskland
 • 625 km från Sassnitz, Tyskland
 • 650 km från Swinoujscie, Polen
 • Restaurang
 • Bar
 • Wellness
 • Utomhuspool
 • Inomhuspool

Om hotellet

På De Bonte Wever Assen kan ni njuta av hotellets inomhus- och utomhuspooler, spa, bowlinghall och lekrum. Ni kan också boka tid för kroppsmassage eller roa er med en omgång bordtennis, biljard eller dart. Assen är känd för sin motorcykelbana, Circuit van Drenthe, där det årliga holländska TT Grand Prix hålls.

Hotellet erbjuder

Underhållningskomplexet De Bonte Wever Assen ligger i Asserbos i utkanten av Assen. Hotellet erbjuder både en inomhus- och utomhuspool, spa, bowlinghall och lekrum för barnen. Alla sport-och wellness-aktiviteter finns tillgängliga för hotellets gäster. På spa-avdelningen finns det spa, bastu och solarium. Ni kan boka en avkopplande kroppsbehandling eller träna i hotellets gym. Utöver de redan nämnda aktiviteterna kan ni också spela bordtennis, biljard, dart och videospel. Ni får även fri entré till baren Bar Street med underhållning på kvällarna.

Om rummen

Alla hotellets moderna och välutrustade rum har separata sängar, bad/dusch, toalett, luftkonditionering, värdeskåp, platt-TV, läshörna ett skrivbord.

Vänligen observera att

Turistskatten på 1,15 € per person/natt tillkommer och betalas på hotellet.

Dryck från hotellets eget urval av öl, vin, och olika spritsorter, är gratis. Alkohol serveras från kl. 13.30 (OBS! EJ PÅ ANKOMSTDAGEN!) tills baren stänger vid midnatt.

Barn under 3 år ska sova i babysäng. Det är möjligt att beställa babysäng hos hotellet mot avgift.

Mer info

Värt att se

 • Drents Museum (2.2 km)

  Boka billigt boende i eller kring Assens och tag med familjen på en kör själv semester i Holland. Mitt i stadens centrum finner ni Drents Museum som bjuder på hela 4.600 kvadratmeter fascinerande arkeologi, contemporary realism och vacker konst från åren 1885-1935 och utställningar om Kinas gyllene ålder, vikingar och sovjetmyten. För er som är konstintresserade så är ett besök på museet väl värt under en bilsemester i närheten av Assen.

  Drents Museum
  Drents Museum öppnade upp sina dörrar i 1854 och har en varierande och spännande samling av konst, kultur och historia.
 • Groningen (30.6 km)

  Universitetsstaden Groningen blev kårat till Hollands bästa stadscentrum 2005-2007, och det är inte svårt att förstå. På långt avstånd ses Martinikyrkans grå torn från 1400-talet. Gå upp i tornet för att uppleva en flott utsikt över Groningen stad med omnej. Frukost kan med fördel avnjutas i Goudkantoor, Guldkontoret, från 1635. Byggnaden, som idag rymmer en restaurang, fick sitt namn från en kontrolmyndighet för guld och silver som på 1800-talet fanns här. I det så kallade A-kvarteret finns byggnader från 1100-talet som på den tiden fungerade som lager för Hansaförbundet. Idag är de flesta av dessa 200 hus bebodda egendomar. Att mer än en fjäredel av stadens 180,000 invånare är studenter sätter definitivt sin prägel på denna Nordholländska pärla. Ett sjudande studentliv bidrar i regel till ett lika sjudande nattliv. Groningens nattklubbar bestämmer själva när de vill stänga, att se människor gå direkt från krogen till jobbet är därför ingen ovanlig syn här. Om ni är för nyskapande former och inspirerande konst har ni kommit till rätt ställe, många av de ledande namnen inom modern arkitektur finns nämligen representerade här. Groninger Museum är väl värt ett besök, inte bara på grund av de intressanta utställningarna, men också på grund av byggnaden själv som är en härlig blandning av färger och former.

  Groningen
  Groningen är känd för att vara en av världens cykelvänligaste städer och bjuder dessutom på spännande kultur.
 • Wildlands Adventure Zoo (42.2 km)

  Boka en kör själv semester, res med barnen och bila till nordöstra Holland. I Emmen finner ni Wildlands Adventure Zoo som är en äventyrspark uppdelad i tre områden, nämligen; djungeln "Jungola", polarområdet "Nortica" och savannen "Serenga". Parken består av totalt sex "teman", inklusive tre klimatvärldar och djur från hela världen. En dagsutflykt hit passar utmärkt under en bilsemester i regionen, inte minst för er som är ute på familjesemester. 

  Wildlands Adventure Zoo
  Passa på att åka på utlfykt till Wildlands Adventure Zoo i Emmen under er familjesemester.
 • Klooster Ter Apel (47.6 km)

  Bila i Europa och njut av en kör själv semester i Holland! I den sydvästra delen av provinsen Groningen finner ni Klooster Ter Apel, byggt 1465, som tidigare var ett kloster för pilgrimsfärder. Upptäck den gamla och nya arkitekturen med både permanenta och temporära utställningar. En tur hit är väl värt under en bilsemester, speciellt för er som är konst, kultur och historieintresserade. 

  Klooster Ter Apel
  Klooster Ter Apel består av både gammal och ny arkitektur och användes tidigare som ett kloster för pilgrimsfärder.
 • TT Circuit Assen (5.1 km)

  Upplev suset och den karakteristiska kombinationen av ljuden, doften och adrenalinet på en av världens främsta motorsportsbanor. Banan är belägen i regionen Drenthe i norra Holland där det prestigefyllda MotoGP eventet Dutch TT årligen arrangeras, sedan 1925. Under den större delen av året (mellan april - oktober) är TT Circuit Assen värd för en räcka olika motorsporter, där Dutch TT, i slutet av juni är säsongens absoluta höjdpunkt som drar till sig över 100.000 åskådare. Här väntar en unik upplevelse och härlig atmosfär för er som är intresserade av motorsport! Hos Risskov Bilsemester finner ni ett brett urval av billiga hotell i Holland, perfekt för en bilsemester i Europa.

  TT Circuit Assen
  Besök TT Circuit Assen, en av världens främsta motorsportsbanor.
 • Bourtange (56.4 km)

  Besök den holländska byn, Bourtange, med den historiska fästningen. Byn ligger nära gränsen till Tyskland. Fästningen runt by stod färdig år 1742 och idag används husen i byn som museibyggnader och ger inblick i hur livet på landsbygden gick till på 1700-talet.

  Bourtange
  Besök det vackra Bourtange i Holland.
 • De Västfrisiska öarna (154.3 km)

  Ni bör även uppleva Vadehavet och de Västfrisiska öarna. På vägen till de Västfrisiska öarna kan ni se sälar ligga på sandbankarna och njuta av solen medan måsarna flyger över dem. Njut av lugnet på de Västfrisiska öarna, som alla har sin egen unika charm och kultur. Varför inte cykla genom sanddynerna och promenera på de långa vackra stränderna. Vår och sommar finns färjor som tar er fram och tillbaka mellan öarna (mellan Vlieland och Terschelling finns det rutter året runt). Alla öarna är fantastiska att besöka. På Vlieland, Terschelling, Ameland och Schiermonnikoog möts ni ständigt av lugnet, tystnaden, massor av plats och den ovanliga naturen. Även på sommaren, då det är högsäsong, rymmer öarna tillräckligt med plats åt alla öarnas fans.

  De Västfrisiska öarna
  Upplev de Västfrisiska öarna, med sin unika atmosfär och kultur.
Mer info

Karta

De Bonte Wever Assen
Stadsbroek 17 9405 BK, Assen

Barnrabatt

För att få barnrabatt måste det vara minst 2 vuxenbetalande i rummet. Rabatten är vägledande. Den exakta barnrabatten visas i bokningsformuläret.

Dubbelrum
Barn 3~13 i extrasäng 50% Rabatt