Ebsens Hotel - centralt och nära sevärdheter

Svenska | SEK

Ebsens Hotel Maribo

Bo centralt i Maribo och upplev Lollands många sevärdheter.

» Få avstånd från din hemadress

Höjdpunkter

 • Mitt på Maribos huvudgata
 • Mysigt familjedrivet hotell
 • Nära strand och natur
643:-
2~3 dag från
979.-

En natt inkl halvpension

Centralt i maribo

2 dagar
Från 979,- / spara upp till 498,-
Spara
* Pris per person i dubbelrum m privat bad och toalett

2 dagar inkl.

 • 1 x övernattn. m. frukost
 • 1 x 3-rätters dansk meny kockens val
 • 1 x välkomstkaffe och kaka
 • 1 x välkomstdrink före maten
 • 1 fl vin på rummet
Risskov Paket

Bo centralt i staden

Minisemester i Maribo

3 dagar
Från 1.399,- / spara upp till 643,-
Spara
* Pris per person i dubbelrum m privat bad och toalett

3 dagar inkl.

 • 2 x övernattn. m. frukost
 • 2 x 2-rättersmeny
 • 1 x välkomstdrink
 • Gratis parkering
 • Gratis internet
Wild Offer

Detta familjeägda hotellet ligger mitt på huvudgatan i Maribo med näratågstationen, butiker, restauranger och caféer, Maribo Domkyrka och det vackra området omkring Maribosjöarna. Det är inte heller långt till den 30 meter långa sandstranden vid Søndersjön eller Maribo Sjö golfklubb. Ebsens Hotel erbjuder sina gäster en både trevlig och familjär atmosfär samt en perfekt utgångspunkt för att utforska denna vackra gamla köpstad såväl som övriga Lolland-Falster området.

Hotellet erbjuder

Hotellets trevliga restaurang serverar dansk frukost och lunch. På kvällarna erbjuds det även servering i form av meny, och under fredag och lördag serveras buffé. Hotellets restaurang är öppen varje dag kl. 12-21. 

Upplev äkta "dansk hygge" som detta familjeägda hotell erbjuder!

WiFi och parkering är gratis.

Rummen

Ebsens Hotel har 14 rum. Rummen är mellan 10 och 12 m2 i storlek och de är enkelt inredda med TV och privat badrum. Badrummet är litet i de flesta rummen och är utrustat med dusch och toalett. Vissa av rummen har en 140 cm bred säng.

Det finns inga rum på bottenvåningen och du måste gå uppför en trappa för att komma till rummen. En del av rummen kallas "kombirum". Dessa består av två sammanhängande dubbelrum som delar badrum mellan sig. Dessa rum är lämpliga för par som reser tillsammans.

Hundar är välkomna mot ett tillägg.


Notera att foton och planbeskrivningar är vägledande och kan avvika från de visade

Avstånd till hotellet

100 km från
Rostock, Tyskland
160 km från
Öresundsbron
430 km från
Göteborg, Sverige

Avstånd till din hemadress

Ange ditt postnummer så ger vi dig avståndet till hotellet. Enklare än så kan det knappast bli.

Utflyktsmål i närheten av hotellet

Maribo Domkyrka (0.3km)

Besök Maribo Domkyrka som ursprungligen var birgitnisk klosterkyrka, donerat till gården Grimstrup av drottning Margrethe I. Kyrkan blev byggt under 1400-talet, men blev inte en domkyrka förens 1803. Inne i kyrkan kan ni se Leonora Christines grav, som bodde i det gamla klostret söder om kyrkan.

Friluftsmuseet i Maribo (1km)

Ta en tur till Danmarks tredje äldsta friluftsmuseum i Maribo. Museet består av 13 rekonstruerande hus, som tidsmässigt sträcker sig från slutet av 1600-talet fram till början av 1900-talet. Beläget omgivet av skog i ett ytterst naturskönt område är det ett nöje att gå runt mellan de gamla husen såsom smedjehuset eller gamla bageriet. Här kan ni också se en gammal ångmaskin från Nysted sågverk och en fascinerande drivmotor från 1872, som tidigare användes till plöjning. Runt omkring museet finns det ett flertal olika och vackra trädgårdar såsom rosengården och medicingården med medicinska växter och örter.

Maribo Sjö Golfklubb (2.8km)

För er som är ute efter golf på semestern ligger Maribo Sjö golfklubb endast 2 km från Maribo centrum. Denna golfklubb bjuder på spel i en otroligt vacker natur med omgivningar och banor placerade mellan sjöarna. Banans sista 9 hål är anlagda längs Søndersjöns bredder och det finns flera skurna hål som längs med stranden, vilket ger er en fantastisk utsikt under ert golfspel.

Knuthenborg Safaripark (4.5km)

Upplev Nordeuropas största safari och landskapspark med över 1.000 vilda djur från alla världens hörn. Åk på safari mellan noshörningar och andra spännande djur och kom nära djuren och upplev dem i en fantastisk miljö. Här kan ni uppleva några av de mest intressanta djurarterna ni har sett i en djurpark och ta en tur på apbussen, Kom i nära kontakt med de roliga aporna! Som något nytt erbjuder parken också på skoj och spänning i Limpoland med Europas brantaste vattenrutschbana och massor av andra roliga aktiviteter för både barn och vuxna.

Dödekalitten (21.6km)

På Lollands norra kust vid Kragenæs finner ni ett spännande konstnärligt projekt under uppbyggning. Skulptören Gunner Møller Pedersen vill genom sitt projekt skapa ett storslaget monument, bestående av 12 stora stenfigurer i granit, som stående i en ring dagligen spelar elektroakustisk musik som strömmar ut. Detta genom ett dolt högtalarsystem som byggts in i de enorma stenfigurerna. När detta intressanta monument står helt färdigt kommer det bjuda på en speciell upplevelse när man ställer sig i mitten av cirkeln.

Arbetet pågår fortfarande, men några av figurerna står redan uppställda och lockar redan många intresserade besökare.

Fuglsang Kunstmuseum (27.1km)

Bila i Danmark och besök Fuglsang Kunstmuseum som ligger i en modern, vacker byggnad från 2008. Museet visar dansk konst från perioden 1780-1980. Dessutom finns samlingar av huvudströmningarna inom dansk konsthistoria, t.ex Jens Juel, Skagenmålarna och Fynborna. Utöver detta visar museet 2 - 3 särutställningar per år.

Guldborgsund Zoo och Botaniska trädgård (29.5km)

Guldborgsund Zoo och Botaniska trädgård genomgick ett total ansiktslyft fram till 2016. Man byggde en helt ny anläggning och renoverade de gamla delarna. Parken lägger numera stor vikt vid djurens möjlighet att leva under deras naturliga vilda förhållanden, samtidigt som man vill att besökarna ska kunna komma nära.

Medeltidscentrum (28km)

I Nykøbing Falster ligger Medeltidscentret, som erbjuder upplevelser för hela familjen. Gå bakåt i tiden och få en spännande inblick i livet i medeltiden med kanoner, riddarrustningar, turnéspel och marknadsstånd. Här får ni en välbalanserad blandning av spänning, historia och aktiviteter!

Ön Femø (36.9km)

Bila i Danmark och kör själv till den lilla ön Femø som  ligger i Smålandsfarvandet norr om Lolland. De två största städerna heter Nørreby och Sønderby, och från öns västra sida finns det möjlighet att skymta pylonerna av den stora bältbron, som är belägen ca 50 km bort och från öns norra spets är det möjligt att skåda stora strömbron som ligger 30 km bort.

Femø erbjuder allt som är bra för kropp och själ, såsom tystnad och en lugn atmosfär men viktigast av allt är att det finns möjlighet att ladda om batterierna under semestern, utforska ön på cykel och besöka de härliga stränderna med goda badmöjligheter. Här kan ni även fiska, paddla kajak eller surfa.

Naturen är vacker och perfekt för er som tycker om att fotografera på semestern. Promenera längs Pigmosvägen ner till hamnen där ni kan njuta av den härliga stämningen som gäster på ön kan uppleva.

Danmarks Traktormuseum i Eskilstrup (31.5km)

Upplev över 200 år gamla traktorer och motorer på Danmarks Traktormuseum i Eskilstrup på Falster. Museet grundades 1988 och ligger i en gammal lagerlokal från 1918. Idag har museet en nästan komplett samling av den danska Bukh-traktorn med olika särutgåvor och prototyper. Ni kan också se en helt fantastisk, nästan komplett, ångdriven traktor från 1901. Museet har olika löpande utställningar, alla med tema traktorer.

Falster Golfklubb (38.5km)

På Falster Golfklubb kan ni spela på en av de bästa skogsbanorna i Danmark, som med säkerhet hade varit mera känd om den legat närmre en storstad. Den 40 år gamla banan bjuder på en otroligt vacker och omväxlande natur. Golfbanan ligger omgiven av skog och golfklubben erbjuder en 9-hålsbana och en 18-hålsbana, som är känd för smala fairways.

Passa på att boka billigt boende hos Risskov Bilsemester och kombinera weekendresan med golfspel.

Reviews
Har du några frågor? Kontakta vår kundservice

Kontakta oss:
Tel: 040 611 6130
Email: kontakt@risskov.se

Våra öppetider är:
Måndag - Fredag: 9 - 17
Lördag - Söndag: 10-15 

Välj det paket som matchar dina önskemål för din nästa bilsemester

Har du några frågor? Kontakta vår kundservice

Kontakta oss:
Tel: 040 611 6130
Email: kontakt@risskov.se

Våra öppetider är:
Måndag - Fredag: 9 - 17
Lördag - Söndag: 10-15 

Andra hotell i närheten

Bandholm Hotel

Inkl halvpension och 1 glas bubbel till maten

Lolland

Besök Lolland

Risskov Paket - 3 dagar inkl.
 • 2 x övernattn. m. frukost
 • 2 x 3-rättersmeny
 • 2 x 1 glas bubbel till maten
 • 1 x kaffe och kaka vid ankomst
 • Gratis internet och parkering

1.817:-
Från endast
1.549.-

Visa karta

Bekvämt boende under er semester

Läs mer

Milling Hotel Søpark Maribo

Inkl. halvpension, kaffe och kaka

Lolland

Nära till Maribo centrum

Risskov Paket - 3 dagar inkl.
 • 2 x övernattn. m. frukost
 • 1 x 3-rättersmeny/buffé
 • 1 x 2-rättersmeny/buffé
 • 2 x Eftermiddagskaffe och kaka samt popcorn
 • Gratis parkering

1.095:-
Från endast
1.549.-

Visa karta

Vackert läge och många sevärdheter

Läs mer

Hafen Hotel Schützenhof

Inkl halvpension

Schleswig-Holstein

Solskensön Fehmarn

Wild Offer - 3 dagar inkl.
 • 2 x övernattn. m. frukost
 • 2 x 3-rättersmeny/buffé
 • 1 fl vatten på rummet
 • Gratis internet och parkering
 • 2 x coffee-to-go 7:00-10:30

609:-
Endast
1.049.-

Visa karta

Aktiv semester på Tysklands solskens-ö

Läs mer

Hotel Burg-Klause

Vistelse med halvpension

Östersjökusten

Wellness på Fehmarn

Wild Offer - 3 dagar inkl.
 • 2 x övernattn. m. frukost
 • 2 x 2-rättersmeny/buffé
 • 1 fl vatten på rummet
 • Bastu & gratis lån av badrock
 • Gratis internet och parkering

420:-
Från endast
1.439.-

Visa karta

Modernt hotell på ön Fehmarn

Läs mer

FF&E Hotel Dania

Inkl halvpension

Östersjökusten

Upptäck Fehmarn

Risskov Paket - 3 dagar inkl.
 • 2 x övernattningar
 • 2 x frukostbuffé
 • 2 x 2-rättersmeny
 • 2 x Voucher till 1glas öl,vin eller sodavatten ( innan kl 18.00)
 • Gratis internet och parkering

214:-
Endast
1.149.-

Visa karta

Kombinera shopping med sol och bad

Läs mer
 
Dina data och cookies

Vi använder cookies för att ge dig den bästa möjliga erfarenheten av risskov.se. När du klickar "OK" accepterar du användandet av cookies og sekretesspolicyn.