Minisemester eller weekend till Estrel Hotel Berlin

Svenska | SEK

Estrel Hotel Berlin

Upplevelserik storstadssemester med konsert och underhållning i Berlin

» Få avstånd från din hemadress

Höjdpunkter

 • Elegant 4-stjärnigt hotell i Berlin
 • Upplev "Stars in Concert"
 • Shopping, historia, kultur och arkitektur
3.798:-
3~7 dag från
1.449.-

1 biljett till Las Vegas Live-Show

Konsert i Berlin

3 dagar
Från 1.449,- / spara upp till 1.308,-
Spara
4 dagar
Från 1.939,- / spara upp till 1.943,-
Spara
5 dagar
Från 2.479,- / spara upp till 2.528,-
Spara
6 dagar
Från 2.979,- / spara upp till 3.153,-
Spara
7 dagar
Från 3.459,- / spara upp till 3.798,-
Spara
* Pris per person i dubbelrum

3 dagar inkl.

 • 2 x övernattn. m. frukost
 • 1 x biljett till Las Vegas Live-Show
 • Tillgång till wellness, fitness, sauna
 • Gratis internet
 • Inkl turistskatt
Risskov Paket

Detta 4-stjärniga hotell är Tysklands största och erbjuder underhållning i särklass med Las Vegas tema, ett brett urval av restauranger, caféer och barer, samt bastu, gym och massagebehandlingar. Hotellets läge i stadsdelen Neukölln, strax utanför centrum, säkrar en lugn och behaglig bas för er vistelse i denna fantastiska huvudstad.

Hotellet erbjuder

Det 4-stjärniga Estrel Berlin är Tysklands största hotell som ligger i Neukölln kvarteren, ett par kilometer från stadskärnan. På hotellet finner ni hela fyra olika restauranger samt en rad mysiga caféer, innergårdar och barer. Här serveras allt från italiensk mat och andra internationella rätter till traditionella tyska rätter, så här finns säkerligen något för alla.  

På hotellet finns även möjlighet för avkoppling genom tillgång till hotellets gym och relaxavdelning. Hotellets gäster har gratis inträde till bastu och gym, och här finns även möjlighet att köpa till massagebehandlingar för er som önskar det lilla extra på er semester.

Inom kort avstånd från hotellet finner ni kollektivtrafik in till staden, och det är därav smidigt och snabbt att ta sig in till Berlins kulturrika centrum.  Från april till september kan man också ta sightseeing-tur med båt, som ligger vid nära hotellet.

Hotellets gäster har även kostadsfri tillgång till trådlöst internet och det finns parkering i källaren mot en daglig avgift.

Berlins populäraste underhållningshow "Stars in Concert"

Hotellet är en del av ett stort konferens och underhållningscenter, Ester Festival Center, som bland annat arrangerar Berlins mest populära underhållningsshow ”Stars in Concert”, där några av världens yttersta cover och tributartister, i sann Las Vegas stil, skapar en slående illusion av de största konstnärerna i musikvärlden, såsom Marilyn Monroe, Michael Jackson, Elvis Presley och Freddie Mercury m.m.

Det fulla programmet finns att se och ladda ner här: http://www.estrel.com/en/entertainment.html

Om rummen

Estrel Hotel Berlin har totalt hela 1125 rum. De ljusa och rymliga standardrummen på 27 m² är lyxigt inredda med moderna och bekväma möbler. Samtliga rum har eget badrum och toalett, med antingen badkar eller dusch, samt hårtork, luftkonditionering, skrivbord, telefon och TV.

Notera att foton och planbeskrivningar är vägledande och kan avvika från de visade

Avstånd till hotellet

240 km från
Swinoujscie, Polen
240 km från
Rostock, Tyskland
310 km från
 Sassnitz, Tyskland
320 km från
Travemünde, Tyskland
460 km från
Öresundsbron
480 km från
Helsingborg, Sverige
800 km från
Göteborg, Sverige

Avstånd till din hemadress

Ange ditt postnummer så ger vi dig avståndet till hotellet. Enklare än så kan det knappast bli.

Utflyktsmål i närheten av hotellet

Checkpoint Charlie (6.7km)

När Berlin delades i öst och väst från 1945-1990 var Checkpoint Charlie en av den mest kända gränsövergången mellan öst och väst. Känslan av det kalla kriget är framgår av ett besök vid Checkpont Charlie. Även om namnet låter bra och glamoröst, så var Checkpont Charlie egentligen bara kontrollpunkt "C". Här berättas historier om en rad spektakulära flyktförsök från den östra till den västra delen av staden, som tyvärr kostade livet för flera personers. Checkpoint Charlie stängdes 22:a juni 1990 i samband med den tyska återföreningen.

Vid gränsen finns ett intressant museum med en omfattande samling av bilder, fotografier, tidningsklipp, filmer och annat som dokumenterar och berättar om Berlinmuren och de många flyktförsöken över muren. Historierna är både spännande och skrämmande.

Berlin (7.3km)

Eftersom Berlin är ett helt universum för sig själv, är det absolut en av de stora städerna som bör besökas minst en gång i livet. Bila till Tyskland och besök Berlin som har allt du kan önska för en storstadssemester eller weekend. Se till exempel berömda Brandenburger Tor, som är Berlins symbol och konstigt nog överlevde krigets. Besök även Berlinmuren, som fortfarande löper genom Berlin. Flera platser har kvarlämnade delar av den fruktade väggen och kusliga europeiska historian.

Besök "Checkpoint Charlie", som var den officiella korsningen mellan Öst -och Västberlin. STASI-fängelset i Hohenschönhausen vittnar okcså om ett bistert förflutet. Men här finns också den tyska riksdagen, en vacker gammal historisk byggnad som har sett lite av allt. Ta även en promenad längs med Unter den Linden, som på sin tid var en av de mest trafikerade gatorna i hela Europa. Museumsön är ett av de största musekomplex i världen. Här finns ett antal stora byggnader som har allt från babyloniska tempel till egyptiska mumier och naturligtvis bysten av den egyptiska drottningen Nefertiti.

Ta dig vidare till Kurfürstendamm, som ligger i den västra delen av Berlin. Här kan man shoppa och även besöka loppmarknaden vid Strasse des 17 juni, vilket är en unik upplevelse. Avsluta besöket med god mat på en av de många underbara restaurangerna i centrala Berlin. Det serveras mat i alla färger och kompositioner, det finns helt enkelt ett fantastiskt utbud, speciellt för de med gastronomiskt intresse. Berlin är trots sin dystra historia också en fantastiskt charmig, festlig, populär och angenämd stad.

Tyska teknikmuseet i Berlin (7.2km)

Deutsches Technik Museum Berlin eller Tekniska museet i Berlin, är förmodligen bäst designat för lite äldre barn och vuxna. Här finner man en unik upplevelseresa i teknikens värld, vilket innebär ångmaskiner, ånglokomotiv, flygplan, datorer och en mängd andra former av teknik. Här finns en god blandning av både äldre och nyare teknik, sedan finns det också en hel del saker som kan testas. Områdets utställningsyta är mer än 26 000 kvadratmeter stor, därav finns här mycket att testa, man kan ta reda på hur saker och ting fungerar helt enkelt!

Brandenburger Tor (8km)

Brandenburger Tor är den mest imponerande och sist överlevande stadsporten i Berlin. Det fanns ursprungligen 18 portar, vid 1800-talet fram till mitten av 1900-talet. Carl Gotthard Langhans byggde den 26-meter höga grinden år 1789-1791, inspirerad av den grekiska modellen. På toppen av Brandenburger Tor står en sex meter hög staty av en stridsvagn och vid porten står även två stora statyer - i en står guden Mars med svärdet och i den andra Minerva med lansen. Porten är belägen i slutet av de två boulevarderna, Unter den Linden och Straße des 17. Juni

AquaDom & Sealife Berlin (8.7km)

Stora AquaDom & Sealife Berlin är ett stort akvarium med 35 tankar fyllda med hajar, sjöstjärnor, bläckfisk och många tusen olika arter av fisk. AquaDom är den största cylindertanken i världen som innehåller mer än 1 miljon liter vatten samt rev och hundratals fiskar. Cylindern fungerar som en hiss och transporterar besökarna genom en mängd fiskar som faktiskt simmar alldeles intill. Det är en ganska spännande upplevelse för både vuxna och barn, helt enkelt ett roligt sätt att avsluta sitt besök på Sealife Berlin.

TV-tornet Fernsehturm i Berlin (8.8km)

Besök Berlins arkitektoniska kännetecken, tv-tornet, som är 368 meter högt och synligt över hela staden. Restaurangen och kupolen på toppen av tornet har en fantastisk 360 graders utsikt över den tyska huvudstaden. Här är det årligen runt 1,2 miljoner besökare, därför är TV-tornet ett av de viktigaste turistmålen i Berlin. TV-tornet byggdes 1950 på stadens mest kända plats Alexanderplatz. Samtida entusiasm för rymdfart och raketer syns tydligt i arkitekturen och en del av inspirationen till tornet kommer även från Sovjets satellit Sputnik. TV-tornet fungerar fortfarande som TV-torn, och ca 60 TV- och radiokanaler sänds från tornet. TV-tornet kan besökas mot betalning och man kan äta uppe i restaurangen, det lönar sig dock att boka i förväg.

Riksdagen (9.2km)

Reichstag, den tyska riksdagen, ligger nära Brandenburger Tor. Under kalla kriget var riksdagen i Västberlin, Berlinmuren var direkt bakom Riksdagen, som vid den tidpunkten stod övergiven. Bombningen under andra världskriget lade byggnaden i ruiner, men 1990 byggdes parlamentet fullständigt om och fick en magnifik glaskupol på taket. Klättra alla stegen upp i kupolen, där ni sen kan kika ner i parlamentssalen samt få en fantastisk utsikt över Berlin.

Berlinmuren (10.1km)

Den ca 43 km långa och 3,6 meter höga Berlinmuren delade Väst- och Östtyskland från år 1961 tills 1989, då Berlin slutligen återförenades. Idag finns inte mycket kvar av Berlinmuren, endast ca 1,5 km är kvar av väggen, som kallas "East Side Gallery " och ligger vid Muehlenstrasse. Det bästa stället att uppleva muren är vid minnesmärket av Berlinmuren på Bernauer Strasse 111, ta U-bahn till "Nordbahnhof Station".

Labyrinth Kindermuseum Berlin (13.3km)

Museet öppnade 1997 i en tidigare fabrik i Wedding området. Det tog ca 10 år för museet att etablera sig som ett av de mest betydelsefulla barnmuseumen i Tyskland.

Labyrinth är uppbyggt av flera offentliga och privata institutioner, allt gemensamt för att främja barn upplevelse av hur andra barn i olika kulturer bor och lever.

Ett tips för besökare är att ta med sig strumpor, då det är förbjudet att ha på sig skor inomhus.

Reviews
Har du några frågor? Kontakta vår kundservice

Kontakta oss:
Tel: 040 611 6130
Email: kontakt@risskov.se

Våra öppetider är:
Måndag - Fredag: 9 - 17
Lördag - Söndag: 10-15 

Välj det paket som matchar dina önskemål för din nästa bilsemester

Har du några frågor? Kontakta vår kundservice

Kontakta oss:
Tel: 040 611 6130
Email: kontakt@risskov.se

Våra öppetider är:
Måndag - Fredag: 9 - 17
Lördag - Söndag: 10-15 

Andra hotell i närheten

Victor's Residenz-Hotel Berlin

Uppehåll med frukostbuffé

Berlin

Upplev Berlin

Risskov Paket - 3 dagar inkl.
 • 2 x övernattningar
 • 2 x frukost
 • 1 välkomstdrink
 • 1 x frukt på rummet
 • Gratis internet

409:-
Från endast
1.049.-

Visa karta

Shopping, museum och sevärdheter

Läs mer

Park Hotel Berlin Neukölln

Inkl frukost och parkering

Berlin

Kulturstaden Berlin

Risskov Paket - 3 dagar inkl.
 • 2 x övernattningar
 • 2 x frukost
 • Gratis parkering
 • Gratis internet
 • 350 m till U-Bahn

329:-
Endast
799.-

Visa karta

Njut av Berlin på hösten

Läs mer

Good Morning+ Berlin City East

1 x 2-rättersmeny/buffé

Berlin

Besök Berlin

Risskov Paket - 3 dagar inkl.
 • 2 x övernattningar
 • 2 x frukostbuffé
 • 1 x 2-rättersmeny/buffé
 • 1 x välkomstdrink
 • Gratis parkering

303:-
Från endast
999.-

Visa karta

Lugnt läge nära centrala Berlin

Läs mer

Hotel Comenius

Upplev Europas historiska hotspot

Berlin

I hjärtat av Berlin

Risskov Paket - 3 dagar inkl.
 • 2 x övernattningar
 • 2 x frukostbuffé
 • 1 x Voucher för currykorv och 1 drink
 • Gratis internet
 • Centralt i Berlin

319:-
Från endast
769.-

Visa karta

Härlig storstadssemester i Berlin

Läs mer