Bila i Europa och besök vackra norra Frankrike

Resmål
Betalning

Betalning

Presentkort

Norra Frankrike

Rabattkoden är nu aktiv

Norra Frankrike

Norra Frankrike bjuder på många spännande upplevelser under er kör själv-semester i Europa med Risskov Bilsemester. Njut av den vackra allsidiga naturen med de stora tidvattenområdena i Normandiet och de störa grönområdena i Pikardiet. Besök de sprudlande metropolerna Caen och Lille, där det bjuds på spännande historia och nordfransk gastronomi, som cidermarinerad skinka eller ett glas Calvados.

Besök den "gröna" staden, Caen, som blev helt förstörd under andra världskriget. Staden har en 1000 år gammal historia, vilket dock fortfarande ses i den renoverade stadsbilden. Under ett av det stora slagen under 1944 miste här tusentals människor livet. I staden finns ett spännande museum med en fin utställning om krigen samt soldaternas kyrkogård med alla de vita korsen.

Besök handelsstaden Lille med många shoppingmöjligheter. Tag vägarna förbi museet Palais des Beaux-Arts, vilket är det mest betydelsefulla museet efter Louvren. Här kan ni hitta mästerverk av Goya, Donatello och Rubens. Missa inte att smaka på det läckra rätterna från regionen.

Boka något av Risskov Bilsemesters förmånliga hotellpaket och njut av en vistelse med halvpension eller hitta ett barnvänligt hotell. Storstadssemester, aktiv semester eller weekendresa - allt hittar ni i norra Frankrike.