Minisemester med wellness på Parc Hotel Germano Suites

Resmål

Parc Hotel Germano Suites

Lyx och wellness i härlig omgivning

Lyxhotell med panoramautsikt över Gardasjön
Wellnessavdelning och rymliga sviter
Inomhus och utomhuspool
 • 1.450 km från Öresundsbron
 • 1.200 km från Rostock, Tyskland
 • 1.675 km från Göteborg, Sverige
 • 1.425 km från Helsingborg, Sverige
 • 1.275 km från Travemünde, Tyskland
 • 1.350 km från Sassnitz, Tyskland
 • 1.275 km från Swinoujscie, Polen
 • Restaurang
 • Bar
 • Wellness
 • Utomhuspool
 • Inomhuspool

Om hotellet

Besök Bardolino vid Gardasjön (Lago di Garda) och bo på Germano Suites, som ligger på en backe med vacker panoramautsikt över Gardasjön. Skäm bort dig i hotellets sköna wellnessavdeling, som erbjuder utomhus- och inomhuspool, spa och wellness.

Hotellet erbjuder

Germano Suites är en exklusiv hotellanläggning, belägen i vackra omgivningar vid Gardasjön med panoramautsikt över Gardasjön och erbjuder en lugn och avkopplande semester. Hotellet är modernt och har en artificiell badsjö, pooler samt en fiskesjö i den stora gröna anläggningen som hae fantastisk utsikt över sjön.

Wellnessavdelningen med bastu, whirlpool och inomhuspool hjälper dig att slappna av från jäkt och stress.

Hotellet ligger på en liten kulle ca 500 meters promenad från Gardasjön og 10 minuter från Bardolonis historiska centrum. Hotellet har en stor, elegant utomhuspool med snackbar vid poolen. Här kan du njuta av solen i en solstol eller under ett parasoll.

På hotellet findes dessutom en á la carte restaurang, Bardolino, samt piano- och cocktailbaren Panorama. Parkering vid hotellet är gratis, och hotellet har också datorer med internet. På hotellet serveras frukostbuffé varje morgon.

Om sviterna

Sviterna är på ca 45 kvm, som inkluderar uppehållsrum med en bäddsoffa och fåtöljer, ett sovrum, ett badrum, TV, telefon, minibar, värdeskåp, vattenkokare för kaffe och te. Det finns badrock och tofflor till sovrummet. Sviten har luftkonditionering under sommarmånaderna, tillgång till terrass med solstol och parasoll.

Vänligen observera att

Turistskatten på 1,50 € per person/natt tillkommer och betalas på hotellet.

20% rabatt på Golf Club Paradiso del Garda.

Mer info

Värt att se

 • San Zeno de Montagna (12.5 km)

  San Zeno de Montagna har ca 1400 invånare och är beläget på Monte Baldo, även kallat Baldoberget. Från den historiska lilla staden får ni en slående utsikt över Gardasjön, de gröna olivträden och de omringande och majestätiska bergen. Detta gör också San Zeno de Montagna till en bra destination för vandring och klättring. Staden bjuder på flera spännande sevärdheter, besök Skt. Bartholomew kyrkan, som har en historia bak från 1600 talet eller den gamla församlingskyrkan som byggdes till ära för San Zeno. Det vackra klocktornet blev byggt 1788 och kyrkan har sedan dess genomgått flera renoveringar, bland annat i 1914 då kyrkan fick en nytt och mycket imponerande altare. Det finns också goda möjligheter till shopping runt den gamla staden eller så kan ni gott njuta av en Turbiana på ett av stadens mysiga caféer.

  San Zeno de Montagna
  Historiska San Zeno de Montagna ligger omgivet av olivträd och majestätiska berg
 • Gardasjön (13.3 km)

  Gardasjön är en mycket populärt semesterdestination i Italien. Flera generationer känner förmodligen till denna pärla i norra Italien då det varit en välbesökt destination i många år. Här finner ni det mesta man kan drömma om för en ideal semester; imponerande och vackra naturomgivningar, charmerande atmosfär och småstäder, pittoreska slott, mysiga caféer och restauranger, segelturer på vattnet, goda badmöjligheter och kulturpärlan Verona som är känd som Romeo och Julias stad med en vacker romersk arena. Omgivningarna kring Gardasjön är fantastiska och det bjuds på oändligt med möjligheter för utflykter. Ni kan bland annat besöka ett av områdets historiskt viktigaste byggnader, vinslottet Castelnuovo di Norarna. Slottet är byggt på ruiner av en gammal romersk bebyggelse. Renoveringen av slottet startade 1974 av Giulio Zani, som övertog såväl ruinerna som tillhörande vingårdar.

  Gardasjön
  Gardasjön erbjuder natur, kultur och fina badstränder
 • Gardaland (13.4 km)

  Italiens största nöjespark, Gardaland, kan underhålla er en hel dag! Här finns det massvis med åkattraktioner, delfin show, restauranger och mycket mer. Perfekt för en dagsutflykt, speciellt för er som reser med barn på semestern!

  Gardaland
  Gardakand är en rolig uflykt för hela familjen
 • Peschiera del Garda (15.4 km)

  Den lilla staden Peschiera ligger helt utmed Gardasjön och är en pärla för er som önskar romantisk känsla på er bilsemester. Men det är också en stad som passar bra för barnfamiljer, med sina härliga atmosfär, med magiska och mysiga små gator med butiker och caféer. Placeringen längs med bredden av Gardasjön är ett fantastiskt läge och det tar nog inte lång tid innan ni finner er till rätta på en av de små terrasserna där ni kan avnjuta härliga och kylande drinkar med en strålande utsikt över Gardasjöns sydliga delar. Peschiera är en av de mest karakteristiska italienska städerna längs med Gardasjön. Omgivet av små kanaler och ett historiskt centrum som inom stadens murar, bjuder Peschiera på allt som kan förväntas av en mindre italiensk stad. Från Peschiera del Garda är det i övrigt lätt att ta sig vidare med båt och besöka andra av de många små städerna längs Gardasjöns bredd.

  Peschiera del Garda
  Peschiera del Garda nära Gardasjön i Italien är en riktig pärla
 • Parco Giardino Sigurtà (29.2 km)

  Besök den imponerande 600.000 m² stora parken Parco Giardino Sigurtà, som ligger endast ett par kilometer söder om Gardasjön. Parken är en färgrik upplevelse med en rikedom av doftande blommor, vackra träd, buskar och dammar. Utmana er med den 2500 m² stora labyrinten och se vem som först finner vägen ut. Parken är mycket barnvänlig och för barnfamiljer rekommenderas även ett besök på den lilla djurparken i parken där det finns små djur. Parken är vanligtvis öppen mellan mars och november, men glöm ej att kolla öppentiderna i förhand.

  Parco Giardino Sigurtà
  Tillbringa en dag i den vackra parken Parco Giardino Sigurta
 • Malcesine (30.8 km)

  Tillbringa dagen i Malcesine, som är känd som Gardasjöns mest charmerande stad. Staden har gamla välbevarade hus, så smala och slingrande kullerstensgator och gränder med ett brett urval av butiker, flera cafeér och restauranger med uteservering. Detta skapar en helt fantastiskt mysig stämning i staden. Det finns även flera sevärdheter såsom Palazzo dei Capitani och den gamla borgen Scaligeri, uppkallad efter en av sina många tidigare ägare under tiden. Borgen är numera ett museum med Goethe's målningar, i stil med regionens egna flor och fauna.

  Malcesine
  Malcesine är känd som den charmigaste staden kring Gardasjön
 • Sirmione (36.2 km)

  Sirmione är spetsen på Benaco-halvön, som är belägen i den allra sydligaste delen av Gardasjön. Besök Catullus-grottorna och ruinerna från en av de största romerska villorna i norra Italien. Den berömda villan sägs ha tillhört den romerska poeten Caius Valerius Catullus och det var här han skrev några av sina vackra dikter om bland annat den vackra stadens inflytande på honom. Ta en promenad längs de vackra stigarna och känn doften från cypressen, olivträden och magnolian som pryder området.

  Sirmione
  Åk till spetsen av Benaco-halvön vid södra delen av Gardasjön
 • Verona (36.8 km)

  Verona är känt för sina medeltida hus som dominerar stadsbilden. Dessutom är det också här som Shakespeare's kända värk Romeo och Julia utspelar sig på den berömda balkongen. Verona är även känt för sitt Colosseum från 1400 talet.

  Verona
  Upptäck Romeo & Julia's stad, Verona
Mer info

Karta

Parc Hotel Germano Suites
Via Gardesana dell'Acqua 10 37011 Bardolino

Barnrabatt

För att få barnrabatt måste det vara minst 2 vuxenbetalande i rummet. Rabatten är vägledande. Den exakta barnrabatten visas i bokningsformuläret.

Svit (DAV)
Barn 0~2 i extrasäng 100% Rabatt
Barn 2~100 i extrasäng 20% Rabatt