Bila till Köping och Gillet Hotell & Restaurang

Svenska | SEK

Gillet Hotell & Restaurang

Hotellet är beläget vid Köpingsån och Gamla Stan

» Få avstånd från din hemadress

Höjdpunkter

 • Centralt läge i Köping
 • Flera museer i närheten
 • Familjär och trivsam stämning
549:-
3~4 dag från
1.069.-

Inkl. halvpension

Besök Köping

3 dagar
Endast 1.069,- / spara upp till 276,-
Spara
4 dagar
Endast 1.469,- / spara upp till 549,-
Spara
* Pris per person i dubbelrum

3 dagar inkl.

 • 2 x övernattningar
 • 2 x frukostbuffé
 • 2 x lättare kvällsmål
 • Gratis parkering
 • Gratis internet
Risskov Paket

Gillet Hotell & Restaurang är ett trivsamt och familjärt hotell, där ni kan njuta av en bra utgångspunkt och bekväma faciliteter. Med centralt läge i Gamla Stan i Köping har ni goda förutsättningar att utforska det anrika brukssamhället med sina vackra byggnader och intressanta museum.

Hotellet erbjuder

På Gillet Hotell & Restaurang erbjuds ni en bekväm bas på ett centralt beläget hotell. Hotellpaket inkluderar halvpension med en god frukostbuffé och kvällens varmrätt i hotellets restaurang.

Hotellets trevliga restaurang erbjuder även lunch under vardagar, samt har en tillhörande bar med god öl och läckra drinkar. När vädret tillåter kan mat och dryck också avnjutas ute på hotellets uteplats vid Köpingsån.

I Köpings stadscentrum finner ni bland annat ett urval av museum, såsom Apoteksmuseum, Bil & teknikhistoriska samlingarna samt ett friluftsmuseum. Hotellet erbjuder cykeluthyrning och för er som reser med barn finns en utomhuslekplats vid hotellet.

Under sommarmånaderna kan ni njuta av sol och bad ca 4 km från hotellet och under vinterhalvåret finns dessutom möjligheter till skidåkning ca 12 km bort. För er som är golfintresserade finner ni närmsta golfbana ca 7 km från hotellet.

Gratis parkering och trådlöst internet erbjuds.

Om rummen

Hotellet har 29 bekväma rum som går att boka som enkelrum och dubbelrum. Dubbelrum med en eller två extrabäddar erbjuds också.

Samtliga rum är utrustade med eget badrum, hårtork, sköna sängar och TV.

Husdjur är välkomna mot en extra avgift.

Notera att foton och planbeskrivningar är vägledande och kan avvika från de visade

Avstånd till hotellet

Avstånd till din hemadress

Ange ditt postnummer så ger vi dig avståndet till hotellet. Enklare än så kan det knappast bli.

Utflyktsmål i närheten av hotellet

Eskilstuna (40.8km)

Bila i Sverige, besök Eskilstuna och boka billigt boende hos Risskov Bilsemester. Eskilstuna är en mysig stad i Sörmland med runt 70 000 invånare. Staden ligger vid Eskilstunaån som förbinder sjöarna Hjälmaren och Mälaren och tack vare detta strategiska läge bildades här redan på 1000-talet ett handelscentrum. Namnet Eskilstuna lär komma från den engelske munken och Sörmlands helgon S:t Eskil. Centralt belägna Fors kyrka, som är stadens äldsta, härstammar från mitten av 1000-talet.

Missa inte Rademachersmedjorna, som är ett friluftsmuseum mitt i stan där ni hittar välbevarade hus från Reinhold Rademachers smidesmanufaktur från 1600-talet. I området tillverkas traditionellt hantverk som kan köpas på plats. Passa på att kör iväg på en billig minisemester i Sverige. 

Västerås (39.1km)

Västerås är en trevlig stad med dryga 120 000 invånare, belägen vid Mälarens norra strand. Här kan ni strosa runt i den mysiga stadskärnan och ta del av stadens shoppingutbud och besöka en och en annan trevlig restaurang. Varför inte passa på att besöka H&M's allra första butik, där historien om modeimperiet startade.

Ett av stadens landmärken är Västerås Konserthus som invigdes 2002 av kung Carl XVI Gustaf. Håll ögonen öppna efter intressanta evenemang både på konserthuset och Västmanlands Teater. Vasaparken är även väl värt ett besök där ni kan promenera runt i de vackra omgivningarna.

Upplev Karlsgatan 2, som är en mötesplats för konst och kulturarv med två museer; Västerås konstmuseum och Västmanlands läns museum. Tag med familjen till Sveriges första actionbad, Kokpunkten och roa er med det så kallade badrenalinet. Om ni finner er i staden under vinterhalvåret kan ni dessutom stå på skidor i Vedbobacken och åka skridskor på Mälarens skridskobana.

Vattentornet Svampen (58.5km)

I Örebro kan ni besöka det gamla vattentornet, Svampen, som idag är en välbesökt utsiktsplats. Härifrån har ni en fantastisk utsikt över staden och Närkeslätten. Här finns även en restaurang och ett kafé.

Wadköping friluftsmuseum (61.5km)

Bila i Sverige och upplev hur Örebro såg ut förr i tiden, med ett besök på Wadköping friluftsmuseum. Platsen som härstammar från 1500-talet skildrar Örebros äldre bebyggelse och stadsmiljö, här finns fina trähus och gårdar. I Wadköping finner ni hantverksstäder, museer, utställningar, träsvarvare, butiker, bageri, restauranger och kaféer. I december förvandlas Wadköping till en fantastisk julmarknad.

Stadsparken i Örebro (61.3km)

Nära Svartån i Örebro, hittar ni en av Sveriges vackraste parker, Örebro stadspark. Den kom till redan på 1860-talet och blev 2004 utsedd till Sveriges vackraste park. Här hittar ni både vackra blomsterträdgårdar, en rhododendronpark, lekplatser, ett trevligt kafé och en stor scen som både används till teater och konserter. En riktigt härlig oas, mitt i stan!

Kalklinbanan (59.7km)

Kalklinbanan var den sista fullt körbara industrilinbanan i Sverige fram till år 2013 då delar av den revs. Linbanan går mellan Forsby och Köping, med tre mellanstationer; Knotberget, Malmberga och Granhammar. Linbanans utsiktsplatser finns markerade på en karta på Kalklinbanans hemsida.

Linbanemuseet går att besöka i Malmberga/Västermo, medans Kalkbrottet ligger i Forsby. Guidade besök erbjuds under sommarmånaderna. 

Reviews
Har du några frågor? Kontakta vår kundservice

Kontakta oss:
Tel: 040 611 6130
Email: kontakt@risskov.se

Våra öppetider är:
Måndag - Fredag: 9 - 17
Lördag - Söndag: 10-15 

Välj det paket som matchar dina önskemål för din nästa bilsemester

Har du några frågor? Kontakta vår kundservice

Kontakta oss:
Tel: 040 611 6130
Email: kontakt@risskov.se

Våra öppetider är:
Måndag - Fredag: 9 - 17
Lördag - Söndag: 10-15 

Andra hotell i närheten

Lindesbergs Stadshotell

Möt våren till superpris

Västmanland

Superpris i Lindesberg

Risskov Paket - 3 dagar inkl.
 • 2 x övernattningar
 • 2 x frukost
 • Gratis parkering
 • Gratis internet
 • Centralt läge

726:-
Endast
769.-

Visa karta

Natursköna & historiska omgivningar

Läs mer

Hotel Bishops Arms Köping

Inkl kvällens varmrätt

Mälardalen

Minisemester i Köping

Risskov Paket - 3 dagar inkl.
 • 2 x övernattningar
 • 2 x frukost
 • 2 x kvällens varmrätt
 • Gratis parkering
 • Gratis internet

381:-
Från endast
969.-

Visa karta

Mysigt hotell med centralt läge i Köping

Läs mer

Clarion Collection Bolinder

Inkl halvpension

Mälardalen

Utsikt över Eskilstunaån

Risskov Paket - 3 dagar inkl.
 • 2 x övernattningar
 • 2 x frukost
 • 2 x kvällsbuffé
 • 2 x eftermiddagskaffe och kaka
 • Tillgång till relaxavdelning

221:-
Från endast
1.169.-

Visa karta

Lugnt och centralt läge vid Eskilstunaån

Läs mer

Good Morning Örebro

Inkl halvpension

Närke

Semester i Örebro

Risskov Paket - 3 dagar inkl.
 • 2 x övernattningar
 • 2 x frukost
 • 1 x kvällens varmrätt
 • Gratis parkering
 • Gratis internet

206:-
Endast
1.049.-

Visa karta

Billig bilsemester i Örebro

Läs mer