Spahelg eller minisemester på Golden Tulip Tjaarda Oranjewoud

Svenska | SEK

Golden Tulip Tjaarda Oranjewoud

Nederländerna är färgrikt med vacker natur och många fina byar och städer

» Få avstånd från din hemadress

Höjdpunkter

 • Inbjudande 4-stjärnigt hotell
 • Wellnessområde med pool och jacuzzi
 • Möjlighet till spabehandlingar
2.249:-
4~6 dag från
1.619.-

Uppehåll i komfort dubbelrum

Vackra Nederländerna

4 dagar
Endast 2.959,- / spara upp till 564,-
Spara
5 dagar
Endast 3.939,- / spara upp till 741,-
Spara
6 dagar
Endast 4.859,- / spara upp till 977,-
Spara
* Pris per person i komfort dubbelrum

4 dagar inkl.

 • 3 x övernattningar
 • 3 x frukostbuffé
 • 3 x 3-rättersmeny
 • 1 x välkomstdrink
 • Gratis parkering
Risskov Paket

Uppehåll i komfort dubbelrum

Vackra Nederländerna

4 dagar
Från 1.619,- / spara upp till 1.329,-
Spara
5 dagar
Från 2.139,- / spara upp till 1.775,-
Spara
6 dagar
Från 2.669,- / spara upp till 2.250,-
Spara
* Pris per person i komfort dubbelrum

4 dagar inkl.

 • 3 x övernattningar
 • 3 x frukostbuffé
 • 1 x välkomstdrink
 • Gratis parkering
 • Tillgång till pool och jacuzzi
Risskov Paket

Mitt i de vackra nederländska omgivningarna ligger Hotel Golden Tulip Tjaarda Oranjewoud. Detta inbjudande fyrstjärniga hotell är idealiskt för avkoppling och välbefinnande. Upplev den vackra naturen, smaka på de lokala specialiteterna och trivs i varandras sällskap i de lugna omgivningarna.

Hotellet erbjuder

Hotellet ligger i den lilla pittoreska byn Oranjewoud i Holland. I hotellets restaurang ”De Oranjewoud” serveras holländska specialiteter och internationella rätter. Restaurangen har en mysig atmosfär och ni kan även få maten serverad på terrassen. På hotellets café ”Tjaarda” kan ni beställa lunch eller bara ta en kopp kaffe. 

På sommaren är hotellets trädgård idealisk för solbad medan barnen leker i det gröna. Ni får tillgång till hotellets wellnessområde med inomhuspool och jacuzzi. Bastu finns också mot avgift. Spa-behandlingar kan bokas mot avgift. Detta betalas på hotellet. Vidare kan ni hyra cykel mot avgift.

Om rmmen

Hotel Golden Tulip Tjaarda Oranjewoud har totalt 70 ljust inredda rum. Alla rum har bad/dusch, toalett, minibar, telefon, TV, hårtork och värdeskåp. En del av rummen har fransk altan eller terrass.

Notera att foton och planbeskrivningar är vägledande och kan avvika från de visade

Avstånd till hotellet

430 km från
Travemünde, Tyskland
550 km från
Rostock, Tyskland
675 km från
 Sassnitz, Tyskland
700 km från
Öresundsbron
700 km från
Swinoujscie, Polen
725 km från
Helsingborg, Sverige
850 km från
Göteborg, Sverige

Avstånd till din hemadress

Ange ditt postnummer så ger vi dig avståndet till hotellet. Enklare än så kan det knappast bli.

Utflyktsmål i närheten av hotellet

Joure Museum (14.9km)

För er som gillar kaffe kan ni besöka Joure Museum under en kör själv semester i Holland! Där erbjuds ni en djupgående insikt i kaffeindustrin samt dess historia från en av världens äldsta kaffeproducenter, Douwe Egbergts, som grundade Joure år 1753.

Joure ligger ca 10 km från Heerenveen via A7.

SwinFun Joure (15.5km)

SwimFun är ett subtropiskt badland mitt i Joure där hela familjen kan roa sig. Här finner ni vattenrutschbanor som tar er genom djungellandskap, grottor och vattenfall. Dessutom finns också vågbassäng, barnpool, turkiskt ångbad, bastu och mycket mer.

Sneek (29.1km)

Den holländska staden Sneek är känt som vattensporternas huvudstad i Holland. Här kan ni uppleva Europas största vattensportsevengemang när staden varje år arrangerar "Sneekweek". Folk från hela världen kommer till Sneek för att uppleva den populära Sneekweek där tävlingsbåtar seglar om varann och det i slutet av veckan hålls en stor regatta med fest på gatorna.

I Sneek bor det ca 33.000 invånare och förutom vattensport kan ni också uppleva många vackra kanaler och byggnader i staden. Varför inte upptäcka staden till fots, genom att promenera längd kanalerna och äta en god lunch på en av de många caféerna eller restaurangerna i staden. Passa även på att ta en tur förbi Vattenporten som är stadens attraktion och ett populärt ställe att fotografera. Ni kan även åka en båttur längs kanalerna och i hamnen.

För er som är historieintresserade rekommenderas ett besök på Tweeieler Museum, som ger er inblick i fartygens historia.

Duinen Zathe (39.3km)

Nöjesparken Duinen Zathe säkrar er en dag fylld med fart och fläkt. I parken kan ni uppleva flera olika rutschkanor, studsmattor, karuseller för de yngsta, en klätterpark och mycket mer. Dessutom finns det flera plaster där ni kan köpa mat och dryck.

Tulpansäsongen i Holland (48.4km)

Att uppleva Hollands tulpaner när de blommar ut för fullt är en upplevelse i sig. Tulpansäsongen sträcker sig från slutet av mars månad fram till mitten av maj. April månad är då blommorna står som mest i full blom och stora delar av Holland täcks då av färgrika blomstertäcken. Under de första vårdagarna växer tulpanerna upp till 15 cm om dagen och efter ett tag kan man se de svikta.

Ett fantastiskt sätt att uppleva tulpanerna på är genom att cykla eller köra bil genom landskapet. De flesta tulpanfarmarna ligger i Noordoostpolder, eller nordost, i provinsen Flevoland, och i det område som är känt som Kop van Noord-Holland.

Passa även på att besöka blomsterauktionen, Flora Holland i Aalsmeer.

Aduard (58.5km)

Gör en minisemester till Holland och stanna till i Aduard, som är en charmig liten by som är en del av Zuidhorn kommun. Byn härstammar från år 1192, då Christineordern grundade munkklostret Aduard. Sedan dess har byn vuxit och idag har den ca 2.360 invånare, som alla bor runt klostret.

Kanalrundtur i Groningen (60.3km)

Boka en kör själv semester hos Risskov Bilsemster och bila till Nederländerna. Upplev Groningen från en ny vinkel med en båttur på kanalerna, som löper genom staden. Rondvaartbedrijf Kool arrangerar guidade kanalrundturer som varar i en timme. Båtarna avgår från museibron i centrala Groningen.

Groningen Museum (60.5km)

Bila till Holland och bo billigt nära Groningen där ni kan besöka Groningen Museum som är en färggrann byggnad designad av Alessandro Mendini. Museet ligger precis intill Groningens centralstation och kanalerna. På museet kan ni titta på utställningar om staden och provinsens historia och kultur med både arkeologiska fynd och porträttmålerier från tidigare århundraden, mode och design.

Peperbustornet (63.9km)

Peperbustornet är med sina 75 meter ett av de högsta kyrkotornen i Holland och syns flera kilometer från staden. Tornet hör till Sankt Michaels kyrkan som byggdes mellan 1394 och 1452 i nygotisk stil. Tornet är öppet för besökare varifrån ni bjuds på en fantastiskt fint utsikt ut över den fina medeltida staden med dess rustika byggnader, kanaler och vallar.

Museum de Fundatie (63.9km)

Museum de Fundatie är ett konstmuseum som har en stor konstsamling med över 7.000 målningar och en spännande kulturpark samt aktuella utställningar. Bland den stora samlingen finner ni konstverk av Hollands allra största artister genom tiderna såsom Vincent Van Gogh och Piet Mondrian, samt flera internationella konstnärer som Marc Chagall och J.M.W Turner.

Museet öppnade upp sina dörrar år 1958 och dess stora samlingar ger ett spännande perspektiv till samtida uställningar.

Zwolles gamla stadsdel (64.1km)

Zwolles historia går ända tillbaka till 800-talet, då Karl den Stores trupper grundade staden. Zwolle ligger från en militär synvinkel helt perfekt till, med ett omkringliggande landskap med floder och kuperade områden, vilket gör det svårt för fiender att ta sig in till staden.

Zwolle har därför alltid varit en viktig stad och man har av samma anledning placerat en rad viktiga byggnader i staden, såsom Sassenspoort och Peperbus. Mellan de gamla medeltida byggnaderna och längs vallarna hittar ni flera mysiga kaféer där ni kan njuta av något gott att dricka eller äta samtidigt som ni insuper stadens autentiska stämning.

Groningen (60.6km)

Universitetsstaden Groningen blev kårat till Hollands bästa stadscentrum 2005-2007, och det är inte svårt att förstå. På långt avstånd ses Martinikyrkans grå torn från 1400-talet. Gå upp i tornet för att uppleva en flott utsikt över Groningen stad med omnej. Frukost kan med fördel avnjutas i Goudkantoor, Guldkontoret, från 1635. Byggnaden, som idag rymmer en restaurang, fick sitt namn från en kontrolmyndighet för guld och silver som på 1800-talet fanns här.

I det så kallade A-kvarteret finns byggnader från 1100-talet som på den tiden fungerade som lager för Hansaförbundet. Idag är de flesta av dessa 200 hus bebodda egendomar.

Att mer än en fjäredel av stadens 180,000 invånare är studenter sätter definitivt sin prägel på denna Nordholländska pärla. Ett sjudande studentliv bidrar i regel till ett lika sjudande nattliv. Groningens nattklubbar bestämmer själva när de vill stänga, att se människor gå direkt från krogen till jobbet är därför ingen ovanlig syn här.

Om ni är för nyskapande former och inspirerande konst har ni kommit till rätt ställe, många av de ledande namnen inom modern arkitektur finns nämligen representerade här. Groninger Museum är väl värt ett besök, inte bara på grund av de intressanta utställningarna, men också på grund av byggnaden själv som är en härlig blandning av färger och former.

Reviews
Har du några frågor? Kontakta vår kundservice

Kontakta oss:
Tel: 040 611 6130
Email: kontakt@risskov.se

Våra öppetider är:
Måndag - Fredag: 9 - 17
Lördag - Söndag: 10-15 

Välj det paket som matchar dina önskemål för din nästa bilsemester

Har du några frågor? Kontakta vår kundservice

Kontakta oss:
Tel: 040 611 6130
Email: kontakt@risskov.se

Våra öppetider är:
Måndag - Fredag: 9 - 17
Lördag - Söndag: 10-15 

Andra hotell i närheten

De Bonte Wever Assen

Beställ innan 28/2

Drenthe

All inclusive Holland

Early Bird - 4 dagar inkl.
 • 3 x övernattn. m. frukost
 • 3 x kvällsbuffé
 • 2 x luncbuffé
 • eftermiddagssnacks
 • Gratis dryck

393:-
Från endast
2.819.-

Visa karta

Kombinera aktivteter och wellness

Läs mer

Best Western Plus Hotel Aduard

Klosterorten Aduard

Groningen

Utforska Holland

Risskov Paket - 3 dagar inkl.
 • 2 x övernattn. m. frukost
 • 2 x 3-rättersmeny
 • 1 x kaffe och kaka
 • Gratis parkering
 • Gratis WI-FI

478:-
Endast
1.339.-

Visa karta

Semester nära Groningen

Läs mer

Apollo Hotel Groningen

Inkl 1 x 3-rättersmeny

Groningen

Upplev Groningen

Risskov Paket - 3 dagar inkl.
 • 2 x övernattn. m. frukost
 • 1 x 3-rättersmeny
 • 1 x välkomstdrink
 • 1 x stadskarta över Groningen
 • Gratis parkering

304:-
Endast
1.439.-

Visa karta

Modernt hotell i Groningen

Läs mer

Fletcher Hotel-Restaurant de Eese

Inkl 3-rättersmeny

Friesland

Semester i norra Holland

Risskov Paket - 3 dagar inkl.
 • 2 x övernattningar
 • 2 x frukostbuffé
 • 1 x 3-rättersmeny
 • Gratis parkering
 • Tidig check-in

359:-
Från endast
1.199.-

Visa karta

Njut av vackra omgivningar

Läs mer

Fletcher Hotel-Restaurant Heidehof

Inkl 3-rättersmeny

Friesland

Semester i Friesland

Risskov Paket - 3 dagar inkl.
 • 2 x övernattningar
 • 2 x frukostbuffé
 • 1 x 3-rättersmeny
 • Gratis parkering
 • Tidig check-in

261:-
Från endast
1.339.-

Visa karta

Aktiv minisemester i vacker miljö

Läs mer
 
Dina data och cookies

Vi använder cookies för att ge dig den bästa möjliga erfarenheten av risskov.se. När du klickar "OK" accepterar du användandet av cookies og Inställningar.