Bila till Tyskland och Golfhotel Gut Apeldör

Svenska | SEK

Golfhotel Gut Apeldör

Lantlig idyll i gröna omgivningar nära Friedrichstadt

» Få avstånd från din hemadress

Höjdpunkter

 • Charmigt och lantligt golfhotell
 • Wellness och avkoppling med bastu
 • God mat baserade på färska råvaror
1.099:-
3~4 dag från
1.149.-

Nära kanalstaden Friedrichstadt

Idyll i Nordtyskland

3 dagar
Endast 1.199,- / spara upp till 597,-
Spara
4 dagar
Endast 1.759,- / spara upp till 882,-
Spara
* Pris per person i dubbelrum

3 dagar inkl.

 • 2 x övernattn. m. frukostbuffé
 • 2 x 3-rättersmeny/buffé
 • 1 x 6-pack Dithmarscher öl vid avresa
 • Bastu och gym
 • Gratis internet och parkering
Risskov Paket

Nära kanalstaden Friedrichstadt

Idyll i Nordtyskland

3 dagar
Endast 1.149,- / spara upp till 721,-
Spara
4 dagar
Endast 1.689,- / spara upp till 1.100,-
Spara
* Pris per person i business dubbelrum

3 dagar inkl.

 • 2 x övernattn. m. frukost
 • 2 x 3-rättersmeny/buffé
 • 1 x coffee-to-go vid utcheckningen
 • Bastu och gym
 • Gratis internet och parkering
Risskov Paket

Detta charmerande lantliga golfhotellet ligger i vacker natur i norra Tyskland ca 80 km från den danska gränsen. Här erbjuds gästerna en avkopplande paus från vardagen med 27 håls golf och spännande utflyktsmöjligheter.  Efter en upplevelserik dag finns möjlighet för att slappna av i hotellets bastu.

Hotellet erbjuder 

Golfhotel Gut Apeldör ligger mitt i Schleswig-Holsteins natur ca 80 km från den danska gränsen och ca 25 km från Nordsjön. Detta hotellet är mycket populärt bland danska semesterfirare och golfentusiaster. 

I hotellets restaurang serveras både regionala specialiteter och medelhavsinspirerade rätter som alltid är tillagade på färska råvaror.

Golfhotellet har en bastu, som är perfekt efter en dag ute på golfbanan. 

Parkering och WiFi är gratis på hotellet.

Hotellet har två golfbanor. Big 9 är en 9 håls bana, som passar både erfarna spelare och nybörjare. Big Apple är hotellets 18 håls bana där även de bästa spelarna får en utmaning. Big Apple har blivit nominerad som den 14:e bästa golfbanan i hela Tyskland! 

Som gäst på Golfhotel Gut Apeldör har du tillgång till båda banorna mot greenfeeavgift och fri tillgång till drivingrangerna. Dessutom finns det möjlighet för golflektioner med tränare från hotellets skickliga PGA golfskola. Ni kan få professionell assistens anpassad efter erfarenhet och skicklighet, vilket passar både nybörjare och erfarna spelare, som vill finputsa sina spelkunskaper. 

Om rummen

Hotellets dubbelrum är ca 27 - 33 kvm stora, omsorgsfullt inredda och med TV samt eget badrum och toalett. Vissa rum har även tillgång till balkong eller terrass. 

Vänligen observera att det inte finns möjlighet till enkelrum och att hotellet inte är anpassat för barnfamiljer. 

Notera att foton och planbeskrivningar är vägledande och kan avvika från de visade

Avstånd till hotellet

170 km från
Travemünde, Tyskland
290 km från
Rostock, Tyskland
410 km från
Öresundsbron
410 km från
 Sassnitz, Tyskland
430 km från
Helsingborg, Sverige
440 km från
Göteborg, Sverige
450 km från
Swinoujscie, Polen

Avstånd till din hemadress

Ange ditt postnummer så ger vi dig avståndet till hotellet. Enklare än så kan det knappast bli.

Utflyktsmål i närheten av hotellet

Heide (13.7km)

Heide är känt som den största marknadsplats i Tyskland, med den populära Wochen marknaden varje lördags morgon och förmiddagar. Åk på kör själv semester till Heide och njut av en trevlig dag, där ni också får chans till goda shoppingmöjligheter. Här kan ni i stort sett fina allt och även traditionella souvenirer från området.

Det rekommenderas även att ta en tur igenom staden och strosa runt stadens gator för att se närmare på några av de fina byggnaderna. St. Jürgen kyrkan som blev byggt 1560 är väl värt ett besök, likaså det gamla pastoratet, byggt 1739 och som ligger i närheten av kyrkan. Postelheim på Südermarkt är byggt i nyrenässansstil, medans Dreetörn-Hus från 1733 är byggt i barockstil. Och dessa är endast ett urval av många imponerande och spännande byggnader.

Friedrichstadt (15.7km)

Bila i Tyskland och spendera en billig minisemester i norra delarna av landet. Friedrichstadt påminner mycket om en typisk holländsk kanalstad. Därav har den blivit tilldelad smeknamnet "Lilla Amsterdam". Staden uppfördes av holländare i 1621, där floderna Ejderen och Treene sammanstrålar. Pittoreska tandade takgavlar och de vackra fasaderna speglar sig i kanalerna och husen färgrika och fyllda med murgröna kring dörrar och fönster.

Detta är en stad där ni lätt kan spendera en dag strosandes kring de charmiga gatorna med uppehåll för mat eller förfriskningar på torget. Hos Risskov Bilsemester finner ni ett brett urval av prisvärda hotellpaket, med eller utan halvpension.

Tönning (23km)

Igenom hela sin historia har Tönning gång på gång visat sig vara en uppfinningsrik och skicklig plats. Med Multimar Wattforum har de skapat sig något unikt i Schleswig-Holsteins nationalpark, en imponerande kombination av natur, kunskap och underhållning. Den experimentera utställningen illustrerar levande legender i Vadehavet och dess omgivningar. Det en dragplåster för hela landet och även betydelsefullt för nationalparken Schleswig-Holsteinisches Vadehavet.

Multimar Wattforum (26.6km)

Multimar Watt Forum är det officiella informationscentrumet för UNESCO-listade Vadehavsområdet i Schleswig-Holstein. I detta unika landskap kan man på ett deltagande och aktivt sätt lära sig allt om naturen och djurlivet.

Meldorf (27.1km)

Besök domkyrkestaden Meldorf, som är erbjuder flera kulturella upplevelser, bland annat rosenträdgården och klosterkvarteren som båda är väl värda ett besök. Passa på att ta en tur förbi Ditmarscher Landesmuseum där ni kan få inblick i den historiska utvecklingen i området. Ta även en tur ner till Miele som flyter igenom staden och gå en tur längs med floden och njut av den härliga atmosfären.

Schifffahrtsmuseum Nordfriesland (30.1km)

Schifffahrtsmuseum Nordfriesland ligger strax sydväst om Marienkyrkan i Husum. Både inne i museets lokaler samt på området utanför, får man veta allt som finns att veta om sjöfart och sjöfartsliv från de senaste århundradena både i och omkring Nordfriesland.

Husum (31.7km)

Njut av en billig minisemester eller weekendresa och besök den lilla hamnstaden Husum i Nordtyskland, där ni kan njuta av martim stämning. Promenera längs stadens Kulturpfad för att upptäcka stadens allra viktigaste historiska platser. Här kommer ni bland annat se det gamla rådhuset, Marien kyrkan, Theodor Storms barndomshem och en gammal herrgård. Dessutom kommer ni gå förbi flera av stadens museum som rekommenderas att besöka. I den gamla fiskestadens gränder finner ni ett flertal gourmet restauranger och hamnkroger. Risskov Bilsemester har ett brett utbud av hotellpaket i eller kring Husum!

Eider-Sperrwerk (36.2km)

I utkanten av Tönning i det sydvästra Slesvig ligger Ejderdammen, som är en imponerande syn. Den blev invigd 1973, då målet var att skydda det utsatta landområdet mot stormfloder. Detta inte minst på grund av de våldsamma översvämningarna som drabbade området 1962. Samtidigt skulle dammen också hjälpa till att reglera vattennivån i Ejderen. Åk på en billig bilsemester till norra Tyskland och upplev denna plats. 

Piratenmeer (33.8km)

Piratenmeer är ett fantastiskt badland i tyska Büsum, med massor av aktiviteter och något som passar alla åldrar. Utöver underhållningen för barn i form av stora pooler, vattenrutschbanor och saltvattensbassänger, erbjuds också ett brett utbud av wellness behandlingar, såsom massage och bastu. Piratenmeer är med andra ord ett säkert kort för hela familjen och ett måste om ni är i närheten när ni bilar i Tyskland.

Julmarknad i Heide (13.7km)

Julmarknaden i Heide arrangeras på Südmarktplatz i Heide och är fylld med trevliga julbodar och underhållning. Här kommer tomten förbi varje söndag och hälsar på barnen!

Under jultid finner ni här en av Tysklands största julmarknadsplatser, med massor av härlig julstämning. De många bodarna på julmarknaden erbjuder ett brett urval av juliga delikatesser såsom glühwein och klejner. I bodarna finns även ett stort utbud av julgåvor med traditionella hantverk.På Heides julmarknad garanteras god julstämning där ni får chans att uppleva många av Tyskland jultraditioner. Hos Risskov Bilsemester finner ni flera prisvärda hotellpaket och en bra utgångspunkt för att ta er till julmarknaden i Heide, samt några av Nordtysklands andra städer och julmarknader, såsom Lübeck, Flensborg eller Hamburg.

Reviews
Har du några frågor? Kontakta vår kundservice

Kontakta oss:
Tel: 040 611 6130
Email: kontakt@risskov.se

Våra öppetider är:
Måndag - Fredag: 9 - 17
Lördag - Söndag: 10-15 

Välj det paket som matchar dina önskemål för din nästa bilsemester

Har du några frågor? Kontakta vår kundservice

Kontakta oss:
Tel: 040 611 6130
Email: kontakt@risskov.se

Våra öppetider är:
Måndag - Fredag: 9 - 17
Lördag - Söndag: 10-15 

Andra hotell i närheten

Hotel Holsteinisches Haus

Inkl 3-rättersmeny

Nordsjökusten

Populära Friedrichstadt

Risskov Paket - 4 dagar inkl.
 • 3 x övernattningar
 • 3 x frukostbuffé
 • 2 x 3-rättersmeny
 • Te med rom
 • Gratis parkering

418:-
Endast
1.399.-

Visa karta

Familjeägt hotell i Friedrichstadt

Läs mer

Hotel Herzog Friedrich

Inkl 1 flaska vin

Nordsjökusten

Semestra i Friedrichstadt

Risskov Paket - 3 dagar inkl.
 • 2 x övernattningar
 • 2 x frukostbuffé
 • 1 fl vin på rummet
 • 1 fl vatten på rummet
 • 1 x frukt på rummet

169:-
Från endast
1.079.-

Visa karta

Friedrichstadt med charm och romantik

Läs mer

Ringhotel Aquarium

Inkl halvpension

Schleswig-Holstein

Wellness i Nordtyskland

Wild Offer - 3 dagar inkl.
 • 2 x övernattn. m. frukost
 • 2 x 2-rättersmeny
 • 1 x eftermiddagskaffe
 • 1 x aperitif
 • Wellnessavdelning

565:-
Från endast
1.199.-

Visa karta

Spaweekend med wellness i Friedrichstadt

Läs mer

Hotel Klein Amsterdam

Charmerande kanalstad

Schleswig-Holstein

Centralt i Friedrichstadt

Risskov Paket - 3 dagar inkl.
 • 2 x övernattn. m. frukost
 • 2 x 15 EUR värdekupong till restaurangen
 • 1 x välkomstdrink
 • Gratis parkering
 • Gratis internet

120:-
Endast
1.359.-

Visa karta

Utforska den nordtyska kanalstaden, Friedrichstadt

Läs mer
 
Dina data och cookies

Vi använder cookies för att ge dig den bästa möjliga erfarenheten av risskov.se. När du klickar "OK" accepterar du användandet av cookies og Inställningar.