Bila till västkusten och bo på Gottskär Hotell

Resmål
Betalning

Betalning

Presentkort

Gottskär Hotell

Badtunna, bastu och 200 kvm stor terrass

Hotellet serverar god och vällagad mat
Beläget i vacker natur och nära havet
Endast 40 km från Göteborg
 • Restaurang
 • Bar
 • Wellness
 • Jacuzzi
 • Bastu

Om hotellet

Gottskär hotell ligger vackert beläget i lugna maritima omgivningar och passar perfekt för ett stopp under er bilsemester på västkusten. Här bor ni nära naturen och havet på ett hotell som bjuder in till avkoppling, lugna stunder och god mat.

Om hotellet

Gottskär hotell ligger vackert beläget i natursköna omgivningar och med utsikt över havet. Här väntar lugn och ro där ni kan sova gott och ladda batterierna. 

Hotellets huvudbyggnad där ni hittar receptionen, restaurangen och wellness-området är nybyggd och hotellrummen är fördelade på flera olika byggnader som alla ligger nära huvudbyggnaden.

Hotellet har ett trevligt wellness-område med badtunna, bastu och ett mysigt relax-rum. Det finns också en 200 kvm stor terrass och ett biljardrum.

Hotellets restaurang och bar är navet i den nya huvudbyggnaden och det är här som man varje morgon dukar fram en härlig frukostbuffé. Restaurangen har designats i hotellets personliga stil så att gästerna ska känna sig som hemma. Från fönstren i restaurangen har ni vacker utsikt ända till havet och öarna utanför Gottskär och här serverar man god och vällagad mat. 

Från hotellet är det bara en kort bilresa till Kungsbacka där ni hittar shoppingmöjligheter och mysiga kaféer. Ni har också endast 40 km till storstaden Göteborg där det väntar ännu mer shopping, sevärdheter och spännande utflyktsmål som Liseberg.

Det finns gratis parkering både för bilar och cyklar och under er vistelse har ni tillgång till gratis trådlöst internet. 

Om rummen

Hotellet har totalt 38 rum fördelade i fyra annex runtom på fastigheten. 28 av rummen är klassiska hotellrum med eget badrum och där ni äter frukost i restaurangen. Rummen är alla möblerade med Artwoodmöbler och är färgsatta i mjuka naturfärger. 

Alla rum har egen entré i markplan och här kan ni få en god natts sömn i tystnaden och med naturen utanför fönstret.

Husdjur är välkomna mot en avgift och måste förbokas. 

Vänligen observera att

Endast slutstäd. Barn/vuxen i extrasäng erhåller endast frukost och ej middag.

Receptionen och restaurangen ligger i huvudbyggnaden och rummen ligger i flera separata annex 200 meter därifrån.

Mer info

Värt att se

 • Liseberg (36.5 km)

  När man tänker på Göteborg så tänker man också självklart på Liseberg. Det här är Nordens största nöjespark, och här finns massor av upplevelser för hela familjen. På våren kan du exempelvis njuta av Västsveriges största trädgårdsmässa, Lisebergs Trädgårdsdagar. Under hela sommaren finns det massor av åk- och upplevelseattraktioner, de berömda, kramgoa Lisebergskaninerna och underhållning. Du kan också njuta av god mat på någon av parkens restauranger eller caféer, eller upptäcka spel, butiker och trädgårdar. Liseberg är ett måste att uppleva oavsett ålder! http://liseberg.se/sv/hem/

  Liseberg
  Liseberg är en nöjespark där hela familjen, stora som små, kan roa sig hela dagen lång
 • Göteborg (39.0 km)

  Bila på västkusten tillsammans med familj och besök bästkustens huvudstad, Göteborg! Njut av en dag i charmiga Göteborg och allt som Sveriges andra största stad har att erbjuda. Här kan ni strosa längs Avenyn, äta god mat på trevliga restauranger, fika på mysiga caféer och titta in i trevliga butiker. Ni kan också passa på att ta en tur i den vackra skärgården eller spendera en dag på Liseberg, nordens största nöjespark!

  Göteborg
  Kör till Göteborg som har mycket att erbjuda för en heldagsutflykt eller storstadsweekend.
 • Göteborgs Skärgård (38.1 km)

  Missa inte att ta er ut till Göteborgs Skärgård under en bilsemester på västkusten. Här kan ni uppleva och njuta av vacker natur, pittoreska gränder, ljuvliga stränder, fantastiska naturreservat och fina promenadstigar. Skärgården består av ett tjugotal öar, och tusentals platser att upptäcka. Till de norra öarna som Björkö, Hönö och Öckerö tar du enkelt bilfärjan från Hjulvik. De södra öarna, som Styrsö, Brännö, Donsö och Vrångö, når du med skärgårdsbåt från Saltholmen. Färjor och bussar ingår i kollektivtrafiken, så det är bekvämt att besöka de fantastiska hamnarna, vikarna och skären.

  Göteborgs Skärgård
  Fly stressen och pulsen i stan och njut av en rofylld dag ute på vattnet längs klipporna.
 • Universeum (36.9 km)

  Har du med dig barn eller barnbarn är ett besök på Universeum ett perfekt sätt att spendera dagen. Det ligger mitt i Göteborg, och är Nordens största science center. Här finns sju våningar med äventyr att utforska för hela familjen. Ta dig en titt på några av Europas största akvarier, spännande experiment och en hel regnskog inomhus! https://www.universeum.se/sv/

  Universeum
  Kuliga aktiviter på minisemestern i Göteborg
 • Feskekörka (42.6 km)

  Feskekörka invigdes 1 november 1874 och ritades av Göteborgs dåvarande stadsarkitekten, Victor von Gegerfelt. Byggnaden känns igen på sina karaktäristiska spetsbågade fönster och  konstruktion utan mellanväggar eller pelare och byggnaden ansågs vara futuristisk för sin tid. Fiskauktionen flyttades 1910 från Feskekörka till den nya fiskhamnen. Sedan dess har Feskekörka utvecklats till Göteborgs ledande plats för försäljning av fisk och skaldjur. Feskekörka är idag ett av Göteborgs mest kända varumärken och berömda attraktioner.


  Feskekörka
  Feskekörkan är ett av Göteborgs mest kända landmärken och berömda attraktioner
Mer info

Karta

Gottskär Hotell
Landstormsvägen 31, 439 93 Onsala