Spendera en långhelg i Gudbrandsdalen

Svenska | SEK

Gudbrandsgard Hotell

Vinterstaden Lillehammer ligger bara en timmes bilresa från Gudbrandsgard Hotell

» Få avstånd från din hemadress

Höjdpunkter

 • Endast 1 timme till Lillehammer
 • Kvitfjell alpina anläggning precis utanför dörren
 • Bassäng, bubbelpool, bastu och gym
2.035:-
3~5 dag från
2.189.-

Inkl halvpension

Semester i Kvitfjell

3 dagar
Endast 2.189,- / spara upp till 1.008,-
Spara
4 dagar
Endast 3.269,- / spara upp till 1.527,-
Spara
5 dagar
Endast 4.359,- / spara upp till 2.035,-
Spara
* Pris per person i dubbelrum

3 dagar inkl.

 • 2 x övernattningar
 • 2 x frukostbuffé
 • 2 x 2-rättersmeny/buffé
 • 2 x 1 kopp kaffe/te efter middagen
 • Fri entré till wellnessavdelningen
Wild Offer

Inte så långt från vinterstaden Lillehammer, bara 1 timme med bil, ligger skidäventyret Gudbrandsgard Hotell ypperligt beläget för en fantastisk kärlekssemester, en långweekend med kompisgänget, eller semester med hela familjen. Med Kvittfjell alpina anläggning alldeles utanför dörren bjuder storstugan Guldbrandsgard Hotell in till en norsk vintersemester i särklass. Likt en kungsgård från något storslaget äventyr är hotellet inrett med stora öppna fönster, inramade av fornnordisk arkitektur, lika vackert en tidig morgon när ljuset fyller frukostsalen som på kvällstid, när ljusen tänds inne och stämningen är lugn och varm. 

Hotellet erbjuder

Här är det mesta som skapt för en norsk skidsemester med exklusiv prägel, vare sig ni reser med barn, är på romantisk resa för två, reser med kompisgänget, eller drömmer om en rofylld semester med lata dagar med inslag av lugna skidturer.

Förutom härlig skidåkning har hotellet en härlig spaanläggning med bassäng, bubbelpool och bastu. Det finns även ett gym där ni kan låta musklerna få en omgång mellan slalomåkningarna. Det går även att beställa en rad behandlingar såsom ansiktsbehandling eller massage. 

I de storslagna omgivninarna runt Gudbrandsgard Hotell kan ni välja mellan hela fyra olika serveringar. En elegant middag avnjuts på hotellets härliga, stämningsfulla restaurang Gildestua, och det är också här ni startar dagen med en sund och god frukost. På hotellets nya restaurang Prepperiet kan ni njuta av en rustik och avslappnad atmosfär, perfekt efter en lång dag på skidor. Här satsar köket på närproducerade råvaror, och serverar klassiska, välsmakande rätter som kommer från flera lokala mattraditioner. 

Vare sig ni är ute på resa med ett helt gäng eller har tagit en långweekend med partnern är det som gjort för goda samtal i festlig stämning på hotellets serveringar Skibaren eller Vinkjelleren. Det finns något för varje smak oavsett tidpunkt på dagen; den trevliga Lobbycafeen är ett bra alternativ om ni vill äta något enklare eller en kopp kaffe. 

Hotellet har wi-fi.

Om rummen

Hotellets 79 rum ummen följer hotellets tema och har en atmosfär som en vacker storstuga. Alla rum kan användas som dubbelrum och består av plattskärms-tv, skrivbord, toalett med dusch eller badkar. 

Notera att foton och planbeskrivningar är vägledande och kan avvika från de visade

Avstånd till hotellet

360 km från
Svinesundsbron

Avstånd till din hemadress

Ange ditt postnummer så ger vi dig avståndet till hotellet. Enklare än så kan det knappast bli.

Utflyktsmål i närheten av hotellet

Kvitfjell alpincenter (0.4km)

Kvitfjell är en alpinanläggning som ligger i Ringebu kommun cirka 45 minuter med bil från Lillehammer. Det byggdes för Vinter OS 1994 och har sedan dess det blivit en av de mest populära skidorterna i Norge.

Skidorterna Hafjell och Kvitfjell är kopplas samman med en gratis skidbuss som tar cirka 30 minuter. Tillsammans bildar de Norges största skidort med backar på totalt 73 kilometer. Skidorten består av 25 nedfarter och det finns 11 liftar. Endast ett liftkort krävs,

Kvitfjell är platsen för riktig skidåkning och har allt från olympiska nedförsbackar till gröna backar. Förutom nedföråkning finns det också längdskidspår på totalt 600 kilometer.

Reser du med barn? Då är det också värt att notera att det finns ett erbjudande som heter Junior Skipatrullen på Kvitfjell. Detta är ett aktivitetserbjudande för barn i skidbackarna där de får vara med på vad som händer i backarna. Observera att barnen måste lära sig skidreglerna och hjälm måste användas för att delta i detta. Självklart finns blir det varm choklad-pauser.

Reser du utan barn? Vad sägs om afterski? Kvitfjell är känt för sina utmärkta nöjesställen och afterski. Här finns verkligen något för alla.

Hundspann och slädturer i Gålå (36.5km)

Under vinterhalvåret är slädturer en mycket populär aktivitet i Gålå. Slädturerna ger er en unik och härlig upplevelse. Här kan ni stillsamt sitta ner bekvämt i släden under ett varmt rådjursskinn och njuta av de vackra vyerna genom det fantastiska vinterlandskapet i Gålå.

Att åka hundspann är en annan populär aktivitet och verkligen att rekommendera för besökare. Sex till åtta hundar drar spannen och här kan ni välja om ni vill sitta lugnt ner i släden under hela turen eller om ni vill prova på att styra hundarna själv. Här kommer ni upptäcka uthålligheten hos dessa hundar och märka av rangordningar bland flocken.

Detta är en helt otrolig upplevelse som ni sent lär glömma och dessutom passar det perfekt för både barn och vuxna. Turerna är ca 30 minuter långa och startanhalten ligger inom behagligt avstånd från hotellet.

Tyrihanstunet (18.5km)

Om vintern kan Tyrihanstunet besökas, spänn på skidorna och ge dig av hit. Här finns tre olika ställen att besöka, alla i traditionell norsk seterstil. Här serveras nyttig, energirik och hemlagad mat. Det finns inga pommes frites på Tyrihanstunet och korvarna levereras från det lokala Annis gårdsbutik i Ringebu.

Vandra från Kvitfjell till Digeråsrunden (0.4km)

Det finns få platser i Norge som saknar en vandringsled. Här i området rekommenderas vandra iväg på en tur från Kvitfjell till Digeråsrunden. Leden är en 28 kilometer lång sträcka som blir en härlig dagsutflykt i det lätta fjällterräng. Här vandrar du på bergsvägen, traktorvägen och den gamla vägen genom skogar och öppna landskap. När du kommer till Vanndalsvattnet hittar du många fina rastplatser där det är trevligt att slå sig ner innan resan går vidare.

Kvitfjell på cykel (0.4km)

Hela vintern kan du åka skidor i Kvitfjell men det gör inte att sommaren saknar aktiviteter. Det är också en stor upplevelse att cykla på Kvitfjell, oavsett om du planerar lättare cykling eller vill åka på mer utmanande cykeltur. Gumperunden passar bra om du är på familjetur med mindre barn. Här finns det enkla utmaningar i det vackra bergs- och landskapslandskapet. Om du söker större fysiska utmaningar kan du åka på Storfjellet eller cykla från Skardbua till Fagerhøi.

Ringebu Stavkyrka (13.3km)

Ringebu Stavkyrka är en av typiskt traditionell norsk kyrka byggd av trä i stavverk. Ringebu stavkyrka är en av de 28 bevarande stavkyrkorna i Norge och samtidigt en av de största i landet. Denna kyrkan kan dateras helt bak till medeltiden och det finns många lokala historier kring kyrkan. Bland annat finns det en historia om kyrkans klocka som skulle flyttas till Oslo men istället hamnade på botten av sjön Mjøsa.

Ringebu Prästgård (13.5km)

Om ni befinner er i detta området under sommarhalvåret bör ni inte gå miste om ett besök på Ringebu Prästgård. Detta historiska smultronställe håller öppet under sommaren så att förbipasserande kan uppleva något av det bästa av norsk konstkultur, nämligen en utställning av konstnären Jakob Weidemann.

Prästgården användes som boende för områdets präster fram till 1991 då byggnaden renoverades till sin ursprungliga design från 1743.

Ni hittar Ringbu Prästgård precis norr om Ringbu Stavkyrka i Ringbu kommun i Oppland.

Älgsafari i Gålå (37.2km)

Åk ut på älgsafari i minibuss till ett naturskönt område med massvis av älgar. Det händer även om man av turen med sig att man kan få skåda flera andra djur, såsom rävar, rådjur och hjortar. Älgsafarin genomförs på utvalda veckodagar i löpet av sommaren.

Frisbeegolf i Gålå (39.4km)

Frisbeegolf spelas som i grunden som vanlig golf, dock så är den stora skillnaden att man istället för att spela med golfbollar och golfklubbor använder en frisbee. Precis som i vanlig golf handlar det om att nå i mål på minst möjliga kast. Detta är en aktivitet som både vuxna och barn kan delta i. Och efter en tur på banan kan ni njuta av en god kopp kaffe på Peer Gynts café som ligger rätt intill banan.

Reviews
Har du några frågor? Kontakta vår kundservice

Kontakta oss:
Tel: 040 611 6130
Email: kontakt@risskov.se

Våra öppetider är:
Måndag - Fredag: 9 - 17
Lördag - Söndag: 10-15 

Välj det paket som matchar dina önskemål för din nästa bilsemester

Har du några frågor? Kontakta vår kundservice

Kontakta oss:
Tel: 040 611 6130
Email: kontakt@risskov.se

Våra öppetider är:
Måndag - Fredag: 9 - 17
Lördag - Söndag: 10-15 

Andra hotell i närheten

Thon Hotel Skeikampen

Aktiv semester på fjället

Innlandet

Populära Skeikampen

Risskov Paket - 3 dagar inkl.
 • 2 x övernattningar
 • 2 x frukost
 • 1 x 3-rättersmeny/buffé
 • Gratis kaffe
 • 2 x Tillgång till gym & relax

362:-
Från endast
1.319.-

Visa karta

Aktiv semester för hela familjen

Läs mer

Hornsjø Fjellhotell

Inkl halvpension

Gudbrandsdalen

Vackra Norge

Risskov Paket - 3 dagar inkl.
 • 2 x övernattn. m. frukost
 • 2 x 2-rättersmeny
 • 1 x kaffe och kaka vid ankomst
 • Fri entré till bastu och pool
 • Gratis internet och parkering

742:-
Endast
1.319.-

Visa karta

Högfjällshotell i Norge

Läs mer

Venabu Fjellhotell

Inkl halvpension

Innlandet

Norges vackra natur

Risskov Paket - 3 dagar inkl.
 • 2 x övernattn. m. frukost
 • 2 x 3-rättersmeny/buffé
 • Gratis kaffe och te
 • Tillgång till bastu
 • Gratis internet och parkering

941:-
Endast
1.759.-

Visa karta

Bo på Fjällhotellet Venabu i Rondane

Läs mer

Hunderfossen Hotell & Resort

Aktiva dagar på Hunderfossen

Gudbrandsdalen

10 minuter från Lillehammer

Risskov Paket - 3 dagar inkl.
 • 2 x övernattningar
 • 2 x frukost
 • 2 x lättare kvällsbuffé
 • Gratis parkering
 • Gratis internet

515:-
Endast
1.159.-

Visa karta

Mysigt familjehotell nära Lillehammer

Läs mer

Hotel Rondablikk

Semestra på toppen av Kvamsfjellet

Rondane Nationalpark

Aktiva dagar i Norge

Risskov Paket - 3 dagar inkl.
 • 2 x övernattn. m. frukost
 • 2 x 2-rättersmeny/buffé
 • Gratis lån av snöskor och kälke (vinter)
 • Gratis lån av kanot, roddbåt & cyklar (sommar)
 • Tillgång till pool, bastu & gym

1.649:-
Endast
1.199.-

Visa karta

Norkst högfjällshotell

Läs mer
 
Dina data och cookies

Vi använder cookies för att ge dig den bästa möjliga erfarenheten av risskov.se. När du klickar "OK" accepterar du användandet av cookies og Inställningar.