Gullmarsstrand Hotell & Konferens - SPA-hotell nära havet

Resmål
Betalning

Betalning

Presentkort

Gullmarsstrand Hotell & Konferens

Spa-hotell med 38 graders utomhuspool hela året!

Utomhuspoolen och en restaurang står på pålar i vattnet
Smakfullt inredda rum i skandinavisk stil
Endast en timme från Göteborg
 • Restaurang
 • Bar
 • Wellness
 • Utomhuspool
 • Inomhuspool

Om hotellet

Endast en timme från Göteborg och med ett underbart läge precis vid havet ligger Gullmarsstrand Hotell. Hotellet ligger så nära havet att både utomhuspoolen och en av restaurangerna står på pålar i vattnet. Hotellet har ägts av samma bröder i 35 år och har vuxit fram till sin nuvarande form under åren, vilket ger en mycket personlig känsla.  Det finns flera restauranger och i köket skapas menyer med lokala råvaror utifrån säsong, ofta med en betoning på fisk och skaldjur. 

Hotellet erbjuder

Hotellet ligger så nära havet man bara kan komma och präglas av en personlig känsla genom de stilfullt inredda rummen, den arkitektritade restaurangen Verandan och kökets menyer som skapas utifrån lokala råvaror utifrån säsong och dagens fångst. 

Gullmarsstrand Hotell är perfekt för er som verkligen vill koppla av och bara vara. Varför inte avsluta dagen med ett glas vin på restaurang Verandan där ni kan njuta av den fantastiska utsikten. Här kan ni också boka in Sinnenas Havsbad med utomhuspoolen 38G eller njuta av Sinnenas Relax med inomhuspool och bastu. Hotellet erbjuder spabehandlingar mot en extra kostnad och har ett nybyggt gym. 

Hotellet erbjuder trådlöst internet och parkering är gratis. 

Rummen

Hotellets rum ligger i olika byggnader och är smakfullt inredda i skandinavisk design. Alla rum har bad/dusch, telefon, TV, hårtork och badrock.

Vänligen observera att

Spaavdelingen, Sinnenas Havsbad & Sinnenas Relax, har åldersgräns 15 år. Sinnenas Relax kan användas av barn i vuxnas sällskap kl 09.30-11.30.

OBS! Hotellet har 2 relax-avdelningar. Ni får 2 timmar på Sinnenas Relax på ankomstdagen och 2 timmar på Sinnenas Havsbad andra dagen. I er bokningsbekräftelse finns de tider hotellet angivit.

Beträffande middagen reserveras bord i restaurangen av hotellet vid bokningen. Tiden meddelas vid bekräftelsen.

Mer info

Värt att se

 • Havets Hus (22.8 km)

  Under en bilsemester längs västkusten bör ni inte gå miste om att besöka Havets Hus som är ett saltvattensakvarium i Lysekil, där ni kan uppleva livet i Västerhavet och möta hundratals fascinerande arter – från småfläckig rödhaj till knorrande oxsimpa. Havets Hus är ett av Bohusläns populäraste resmål med cirka 40 akvarier och andra spännande aktiviteter som sälsafari och strandskola.

  Havets Hus
  På Havets Hus i Lysekil kan man uppleva sjölivet från Nordsjön.
 • Stångehuvud Naturreservat (23.7 km)

  Njut av naturen i Stångehuvud Naturreservat. Vid Stångehuvud – naturreservat sedan 1982 – har bohusgraniten sin sydligaste landfasta utlöpare. Graniten som bildades för cirka 920 miljoner år sedan var eftertraktad bland stenbrytningsföretag under andra halvan av 1800-talet. I närmare 50 års tid bröts granit i delar av Stångehuvudområdet. Idag kan vi ströva över orörda granitklippor, formade endast av naturens egna krafter.

  Stångehuvud Naturreservat
 • Vikarvets Bohusmuseum (23.0 km)

  Namnet Vikarvet syftar på området Viken som omfattar nuvarande Bohuslän och trakten runt Oslofjorden. Den ideella föreningen bildades 1915 och i museet visas föremål från de bohuslänska kustnäringarna som konser- och stenindustri, fiske, sjöfart, många fina modellbåtar samt marina målningar. Förutom själva museibyggnaden finns möblerade fiskarstugor med sjöbodar från 1800-talets början. Frifararen är en gammal öppen fiskebåt som ligger uppställd på Vikarvets område. Vikarvat ligger vackert vid Gullmarsfjordens inlopp. Museet är nyrenoverat och firade 100-årsjubileum sommaren 2015.

  Vikarvets Bohusmuseum
 • Lysekil (22.2 km)

  Besök den gamla badorten Lysekil. Här hittar man en trevlig kombination av natur, lugn, shopping, nattliv och fantastiska restauranger. Stranden där är mycket populär men kurorten med sin tradition lockar till besök både sommar som vinter. I Lysekil finns många aktiviteter och sevärdheter, man kan bl.a. besöka Havets Hus där man kan hitta 40 olika akvarier och promenera i den mysiga Gamlestan.

  Lysekil
 • Backa Hällristningar (65.1 km)

  Om du är intresserad av svunna tider så måste du besöka Backa Hällristningar! Vid Backa utanför Brastad finns Sveriges kanske hällristningstätaste område. Backa var särskilt under yngre bronsålder ett viktigt religiöst centrum. Detta kan vi ana genom att här finns en mycket stor mångfald av ristade hällar med olika motiv. Ristningarna är direkta spår efter de människor som levde och verkade här för 3 000 år sedan.

  Boka ett fördelaktigt spauppehåll på Västkusten genom Risskov Bilsemester och kombinera välmående med utflykter till hav och historia. Bila längs kusten och gör avstickare t.ex till Backa Hällristningar.

  Backa Hällristningar
  Gör en tur till Backa Hällristningar
 • Nordens Ark (64.6 km)

  Gör en dagstur tilll ett av Bohusläns populäraste besöksmål. Nordens Ark är en djurpark med ett 80-tal av världens utrotningshotade djur. Den vackra naturen och möjligheten att se djur som varg, snöleopard och den stora amurtiger. En passande dagstur för hela familje, stora som små.

  Nordens Ark
  Besök djurparken Nordens Ark
 • Uddevalla Golfklubb (35.4 km)

  Gillar du att spela golf? Gå ut och slå på Uddevalla GKs bana! Den är 18 hål, och ligger i vackra Uddevalla vid Sveriges västkust.

  Uddevalla Golfklubb
  Golf på Uddevalla GK
 • Göteborg (111.9 km)

  Bila på västkusten tillsammans med familj och besök bästkustens huvudstad, Göteborg! Njut av en dag i charmiga Göteborg och allt som Sveriges andra största stad har att erbjuda. Här kan ni strosa längs Avenyn, äta god mat på trevliga restauranger, fika på mysiga caféer och titta in i trevliga butiker. Ni kan också passa på att ta en tur i den vackra skärgården eller spendera en dag på Liseberg, nordens största nöjespark!

  Göteborg
  Kör till Göteborg som har mycket att erbjuda för en heldagsutflykt eller storstadsweekend.
Mer info

Karta

Gullmarsstrand Hotell
Strandvägen 2-14, 451 78 Fiskebäckskil, Sverige

Barnrabatt

För att få barnrabatt måste det vara minst 2 vuxenbetalande i rummet. Rabatten är vägledande. Den exakta barnrabatten visas i bokningsformuläret.

Dubbelrum
Barn 0~5 i föräldrars säng 100% Rabatt