Gut Bachseitenhof - Upplev Alperna i Österrike

Resmål
Regioner

Notice: Undefined index: tourist in /www/production/v2/inc_megamenu.php on line 55

Notice: Undefined index: city in /www/production/v2/inc_megamenu.php on line 70
Betalning

Betalning

Presentkort

Gut Bachseitenhof

Lantligt hotell i vackra Salzburg

 • 1.250 km från Öresundsbron
 • 1.000 km från Rostock, Tyskland
 • 1.500 km från Göteborg, Sverige
 • 1.225 km från Helsingborg, Sverige
 • 1.075 km från Travemünde, Tyskland
 • 1.125 km från Sassnitz, Tyskland
 • 1.075 km från Swinoujscie, Polen
 • Restaurang
 • Bar
 • Bastu
 • Möjligt att hyra cykel
 • Hund

Om hotellet

Njut av semester i underbara Salzburg i Österrike och på det mysiga hotellet Gut Bachseitenhof. Hotellet ligger i fantastisk natur och inbjuder till en lantlig semester bland boskap, berg, gröna ängar eller snöklädda pister.

Om hotellet

På vintern är området kring Hotel Gut Bachseitenhof ett paradis för skidåkare och på sommaren ett eldorado för vandrare. Gratis skidbuss till skidlift erbjuds under vintern. 

Efter en härlig dag i naturen kan ni slappna av i hotellets bastu eller bar. Där serveras också en ordentlig frukost så att ni får en bra start på dagen och på kvällen väntar en 3-rätters meny som hotellets kök tillagar av färska råvaror. När det är fisk på menyn kommer den från den egna dammen. Hotellet har en terass där ni kan njuta av omgivningarna och grilla om vädret tillåter. Självklart bjuder hotellet alltid på en hemlagad välkomstsnaps. 

Hotellet har hästar och sätter värde på om ni har lust att hjälpa till med dessa. Dessutom går det kaniner och katter omkring huset. Endast 30 meter från hotellet finns en damm som ni kan bada i. Hotellet erbjuder gratis internet. 

Om rummen

Alla hotellets bekväma rum har egen balkong, badrum och toalett. Därutöver finns TV på alla rum.

Vänligen observera att

Turistskatten på 1,15€ per person/natt tillkommer och betalas på hotellet.

I vistelsen är ett Salzburger Sportwelt Card inkluderat, vilket ger rabatt på vissa sevärdheter i området.

På vintern är snökedjor obligatoriskt i området.

Uppehållet är med slutstädning, vilket innebär att sängarna inte bäddas, rummet inte städas och handdukarna inte byts under vistelsen. Nya handdukar kan hämtas i receptionen mot avgift.

Mer info

Expeditionsavgift 79:- per bokning vid onlinebeställning
Expeditionsavgift 99:- per bokning vid telefonbokning

Värt att se

 • Radstadt golfbana (5.8 km)

  Radstadt golfbana är omgiven av storslagen natur med en otrolig panoramautsikt. På ena sidan är Radstädter Tauern med sina sluttande toppar, och på den andra sidan ligger Dachstein. Mellan skogarna och med utsikt över den medeltida staden är det en utmärkt 18-håls mästerskapsbana med utmaningar av alla slag.

  Radstadt golfbana
  Radstadt golfbana med 18 hål
 • Therme Amadé Spa (12.8 km)

  Therme Amade Spa är ett 30.000 kvadratmeter stort äventyrsbad med spa och wellness omgivet av Altenmarkt alplandskap. Det finns ett omfattande utbud av bastu och roliga aktiviteter i vattnet. De flesta av poolerna finner ni inomhus men även två utomhuspooler. Den behagliga vattentemperaturen gör att Herme Amade Spa är ett bra ställe för avkoppling året runt. Vattnet tillförs medicinska salter från den berömda saltgruvan i Bad Ischl och de flesta av poolerna innehåller 1,5 till 2,5% koksaltlösning , vilket är känt för att ge en positiv effekt på huden.

  Therme Amadé Spa
  Upplev det stora äventyrsbadet Therme Amadé Spa.
 • Mandlberg (14.6 km)

  En spännande utflykt som ni inte får missa är ett besök på Mandlberg, som är ett destilleri med lång tradition och som drivs av familjen Warter. Med tiden har man tagit fram en utsökt produkt och här finns ett stort urval. De speciella barrträd som används av destilleriet växer huvudsakligen i Alperna och är naturskyddsmärkta och det är därför få som har tillstånd att utvinna olja från barren.

  Mandlberg
 • Rodelbahn Lucky Flitzer (17.8 km)

  En kälkbacke på räls kanske inte låter normalt, men efter en åktur i full fart, vill de flesta åka en gång till. Gå inte miste om denna aktivitet, där både stora och små kan ha roligt.

  Rodelbahn Lucky Flitzer
  Full fart på räls.
 • Grießenkareck (36.2 km)

  Kör på bilsemester i Österrike och boka billigt hotellpaket. Passa på att ta en tur i gondolan 'Den Flying Mozart' och upplev de imponerande vyerna, med hisnande utsikt över Wagrain och de omgivande områdena. Linbanan har ett enda stopp halvvägs på 1250 meters höjd på vägen mot Griessenkareck som är slutstationen, vid foten av Griessenkareck på 1850 meter. Det alpina område Kogelalm ligger vid slutstationen och där finns restauranger och flera stugor. Åk till den vackra fjällsjön Rupertisee, som ligger på 1850 meters höjd. Hyr cyklar och njut av den vackra naturen på nära håll eller promenera och på några av de många vandringslederna markerade i området.

  Grießenkareck
  Ta linbanan en tur upp till Griessenkareck
 • Isgrottorna i Werfen (39.7 km)

  Isgrottorna i Werfen är den största i världen och här har du möjlighet att uppleva fjällen på ett helt nytt sätt. Du ser ispalatset i kristallklar skönhet som även under varma sommardagar är en isvärld. De olika gångarna i grottorna sträcker sig över 42 km, varav den största är cirka 1 km lång med flera gigantiska isformationer. En unik upplevelse och härlig utflykt under en bilsemester i Österrike! 

  Isgrottorna i Werfen
  Isgrottorna i Werfen är en unik upplevelse och väl värt ett besök under en semester i Österrike.
 • Liechtensteinklamm (44.8 km)

  I området hitttar ni Österrikes kanske mest storslagna bergsravin, Liechtensteinklamm. Här kan ni beskåda smältvattnet som kommer forsande ner i ett imponerande vattenfall. Ni kan gå på upptäcksfärd i ravinen och från flera av broarna har ni fin utsikt över naturens krafter under er. Liechtensteinklamm är också en av de längsta och djupaste ravinerna i Alperna.

  Liechtensteinklamm
 • Gollinger vattenfall (52.2 km)

  Gollinger vattenfall är ett av områdets mest besökta och romantiska natursevärdheter. Här kan du uppleva vattenfallet 75 meter ner i dalen. Det finns parkering knappt 10 minuters promenad från vattenfallet. Det kostar ca 3 euro för vuxna att besöka vattenfallet.

  Gollinger vattenfall
  Gollinger vattenfall ligger söder om Salzburg
 • Lammerravinen (56.8 km)

  Besök den smala ravinen som ligger knappt 30 km söder om Salzburg och 10 km väster om Golling. Ravinen har bildats genom att Lammertingfloden har skurit in i bergsgruppen Tennengebirge. Ravinen är väldigt smal och det är en mycket speciell känsla när man går i den.

  Lammerravinen
Mer info

Karta

Gut Bachseitenhof
Bachseitenweg 12 5550 Radstadt

Barnrabatt

För att få barnrabatt måste det vara minst 2 vuxenbetalande i rummet. Rabatten är vägledande. Den exakta barnrabatten visas i bokningsformuläret.

Dubbelrum
Barn 0~2 i spjälsäng 100% Rabatt
Barn 0~4 i föräldrars säng 100% Rabatt
Barn 2~4 i extrasäng 80% Rabatt
Barn 4~13 i extrasäng 30% Rabatt