Honne Hotel og Konferansesenter AS

Svenska | SEK

Honne Hotel og Konferansesenter

Bo i vacker natur med panoramautsikt och närhet till flera städer.

» Få avstånd från din hemadress

Höjdpunkter

 • Storslagen utsikt över Mjøsa
 • Centralt i Norge och nära Mjøsabrona
 • Aktivitetshotell i vackra omgivningar
1.860:-
3~4 dag från
1.159.-

Inkl halvpension

Natursköna omgivningar

3 dagar
Från 1.159,- / spara upp till 1.214,-
Spara
4 dagar
Från 1.699,- / spara upp till 1.860,-
Spara
* Pris per person i dubbelrum

3 dagar inkl.

 • 2 x övernattn. m. frukost
 • 2 x 3-rättersmeny/buffé
 • Gratis kaffe/te i lobbyn
 • Gratis parkering
 • Gratis internet
Risskov Paket

Honne ligger vackert på en kulle med utsikt över sjön Mjøsa. Runt hotellet finns flera spår, så det finns bra möjligheter till promenader i det vackra landskapet. 

Hotellet erbjuder

Hotellets reception är bemannad dygnet runt. I lobbyn, med avslappad atmosfär, finns öppen spis och fin utsikt över Mjøsa. Från lobbyn finns tillgång till loftet där du kan dra dig tillbaka och läsa tidningen eller titta på TV. Det finns också möjlighet att beställa en drink i hotellets lobbybar. Hotellets restaurang serverar både frukostbuffé, lunch och middag. Framför hotellet finns ett parkområde med bord och bänkar där du kan njuta utomhus när vädret tillåter.

Det finns tillgång till gym med ett litet urval av vikter, mattor och motionscyklar. Det är möjligt att delta i olika aktiviteter på hotellet, t.ex. yxkast, krocket, dragkamp, stövelkast och volleyball. I källaren finns en skjutsimulator och möjlighet att spela dart.

Bakom hotellet ligger en vacker park med över 150 olika buskar och träd och välutrustade vandringsleder för en romantisk promenad. Ni kan till exempel ta en promenad längs Kärleksstigen ner till sjön eller ta en mer utmanande promenad upp till Honnetoppen, där det finns utsikt över sjön.

Det finns gratis internet och hotellet har en stor parkeringsplats med över 200 parkeringsplatser, som alla är gratis att använda.

Rummen

Hotellet har 66 rum varav  27 enkelrum och 39 dubbelrum, alla är rökfria. Rummen har dusch och toalett.

Notera att foton och planbeskrivningar är vägledande och kan avvika från de visade

Avstånd till hotellet

270 km från
Svinesundsbron

Avstånd till din hemadress

Ange ditt postnummer så ger vi dig avståndet till hotellet. Enklare än så kan det knappast bli.

Utflyktsmål i närheten av hotellet

Snilsberg Familjepark (15.6km)

Snilsberg familjepark ligger bra till mitt mellan Hamar och Lillehammer. Du kanske har barn eller barnbarn och vill hitta på något med de minsta - då har du kommit rätt! Här möter du getter, lamm, vildsvin och ponnyer på en vacker bondgård med utsikt mot Mjøsa. Det är en relativt liten park - ett mellanrum mellan öppen gård och djurpark - så barnen kan känna på friheten och springa fritt.

Båttur på Mjøsa med D/S Skibladner (20.5km)

Om du vill besöka Mjøsa och uppleva det vackra landskapet runt Norges största sjö så kan du på sommaren köpa biljetter till en resa med D / S Skibladner. Detta är faktiskt världens äldsta trillebåt som fortfarande lämnar bryggan och den har varit i drift på Mjøsa sedan år 1856. Varför inte njuta av lax och jordgubbar som serveras ombord. Det här är en underbar utflykt, och enligt Alf Prøysen är det en bra idé att lämna fastlandet: "Om lusten överträffar förmågorna kommer uppsökningen vara för stor: Så vi ska till Mjøsa."

Galleri Svae (21.1km)

Boka prisvärt hotellpaket hos Risskov Bilsemester och kör till Norge. Semesterdagar vid Mjøsa rymmer mer än Prøysen, utflykter och traditionell gårdskultur. Galleria Svae ligger i centrala Gjøvik och erbjuder norsk och internationell samtida konst. Många kända artister har hittat sin väg hit, bland annat: Frans Widerberg, Kjell Nupen, Pia Myrvold, H.M. Drottning Sonja och Pushwagner. Här finns också en utomhusskulpturpark. 

Gjøviks Olympiska Ishall (21.2km)

När de olympiska spelen hölls i Lillehammer år 1994 öppnade den olympiska ishallen i värdstaden Gjøvik. Detta är idag världens största publikhall byggd inne i ett berg och ligger 120 meter in i berget. Här kan du komma och se Norges största utställning av stenristningar och bergskonst.

Det finns möjligheter att få guidad tur om du vill uppleva en liten del av norsk olympisk historia, en nostalgisk återblick till dessa historiska dagar. Med undantag av sommarmånaderna kan du hyra skridskor och prova den olympiska isen eller ta med barnen till klätterväggen.

Gjøvik Gård (21.2km)

Bila i Norge och bo billigt i närheten av Gjøvik centrum där ni kan besöka Gjøvik gård som är omgiven av en vacker park. Huvudbyggnaden från år 1810 byggdes av Caspar Kauffeldt, som grundade "Gjøvigs Glasverk" år 1807. Under sommaren kan du ta besöka gården och få en rundtur av det vackra huset och höra historien om livet här gammalt tillbaks. Platsen har också en trevlig matplats med tillhörande lekplats. I ladan kan man hitta utställningar. Varje lördag är det en gratis konsert och i september arrangeras Gjøvik-Marken på Gjøvik Gård.

Gjøvik Glasbruk (21.4km)

Det är en enda händelse som gjorde att staden Gjøvik grundades år 1861; Det ögonbkucket då glasugnen tänds för första gången på Gjøvik glasbruk.

Idag kan du besöka hantverksdriften med glashyrra och uppleva ett traditionellt hantverk som praktiseras utav några av landets mest begåvade glasblåsare. Hyttan har en lång tradition av att skapa modern design och i butiken kan du få med dig lite av konsten hem till dig. Här hittar du traditionella koboltblå produkter med nya och spännande mönster i bruk- och konstglas.

Lillehammer (27km)

Lillehammer ligger ca. 80 minuters bilfärd från hotellet. I Lillehammer kan ni besöka Maihaugen, Hafjell och de olympiska anläggningarna. Lillehammer-regionen har en speciell plats i hjärtat hos många sportintresserade som följde vinter-OS 1994, ett av de största och mest lyckade sportevenemangen i Norges historia. Lillehammer har en trevlig gågata med en livlig atmosfär. Gågatan har många butiker och kaféer. Lillehammer konstmuseum har en konstsamling med ca. 1500 verk från början av 1800-talet fram till idag. Samlingen innehåller bland annat verk av Johan Christian Dahl, Christian Krohg, Hans F. Gude med flera. Sigrid Undsets hem Bjerkebæk ligger på gångavstånd från Lillehammer centrum och är en av stadens vackraste kulturattraktioner. Från mitten av maj till slutet av september kan ni uppleva Bjerkebæk och dess trädgård, där författaren själv bodde.

Kyrkoruinen Domkirkeodden (36.7km)

Upplev allt det vackra som Norge har att erbjuda. Starta er kör själv-semester hos Risskov Bilsemester med att hitta ett billig hotelluppehåll och barnvänliga hotell. Det öppnar sig massor av möjligheter på en bilsemester i eget tempo. Omkring 130 km norr om Oslo ligger charmiga Hamar. Om er semester går hitåt, bör ni absolut passa på att besöka ruinen Domkirkeodden i Hamar. Det är ett osedvanligt vackert naturminne i storslående omgivningar. Här finns ett museum med spännande aktiviteter året runt. Här kan ni bl.a. uppleva Hamar medeltidsfestival på sommaren med den fantastiska stämningen. På marknaden kan ni möta musiker, hantverkare och historieberättare med berättelser och upplevelser från en helt annan tid. Festivalen passar både barn och vuxna. Resten av året finns det också mycket annat att göra vid Domkirkeodden. Bl.a. sjungande guider, som förmedlar platsens historia vid ruinerna från Domkirken och Bispeborgen. Friluftsmuseet vid Mjøsas stränder är även något ni bör hinna med på er resa till det norska landet. Det består av 60 gamla byggnader, som är ditflyttade från bygden runt Hamar. Örtagården har ekologiskt odlade plantor med rötter i kulturhistorien. Det är även möjligt att köpa med plantor hem. Hitta en billig sommarsemester eller vintersemester hos Risskov Bilsemester.

Reviews
Har du några frågor? Kontakta vår kundservice

Kontakta oss:
Tel: 040 611 6130
Email: kontakt@risskov.se

Våra öppetider är:
Måndag - Fredag: 9 - 17
Lördag - Söndag: 10-15 

Välj det paket som matchar dina önskemål för din nästa bilsemester

Har du några frågor? Kontakta vår kundservice

Kontakta oss:
Tel: 040 611 6130
Email: kontakt@risskov.se

Våra öppetider är:
Måndag - Fredag: 9 - 17
Lördag - Söndag: 10-15 

Andra hotell i närheten

First Hotel Breiseth

Inkl halvpension

Innlandet

Natur, kultur og historie

Risskov Paket - 3 dagar inkl.
 • 2 x övernattningar
 • 2 x frukostbuffé
 • 2 x Kvällsmacka med ett glas öl/vin
 • Fri entré till gym
 • Gratis internet

710:-
Endast
1.079.-

Visa karta

Elegant utgångspunkt med möjlighet till utflykter i fjällvärlden.

Läs mer

Spåtind Fjellstue

Mysigt hotell i norska fjällen

Innlandet

Idylliska Synnfjellet

Wild Offer - 3 dagar inkl.
 • 2 x övernattningar
 • 2 x frukostbuffé
 • 2 x 2-rättersmeny/buffé
 • 1 x välkomstdrink
 • Gratis parkering och WiFi

1.124:-
Från endast
1.099.-

Visa karta

Familjevänligt bergshotell i Norge

Läs mer

Thon Hotel Skeikampen

Aktiv semester på fjället

Innlandet

Populära Skeikampen

Risskov Paket - 3 dagar inkl.
 • 2 x övernattningar
 • 2 x frukost
 • 1 x 3-rättersmeny/buffé
 • Gratis kaffe
 • 2 x Tillgång till gym & relax

362:-
Från endast
1.319.-

Visa karta

Aktiv semester för hela familjen

Läs mer

Hornsjø Fjellhotell

Inkl halvpension

Gudbrandsdalen

Vackra Norge

Risskov Paket - 3 dagar inkl.
 • 2 x övernattn. m. frukost
 • 2 x 2-rättersmeny
 • 1 x kaffe och kaka vid ankomst
 • Fri entré till bastu och pool
 • Gratis internet och parkering

742:-
Endast
1.319.-

Visa karta

Högfjällshotell i Norge

Läs mer

Hunderfossen Hotell & Resort

Aktiva dagar på Hunderfossen

Gudbrandsdalen

10 minuter från Lillehammer

Risskov Paket - 3 dagar inkl.
 • 2 x övernattningar
 • 2 x frukost
 • 2 x lättare kvällsbuffé
 • Gratis parkering
 • Gratis internet

515:-
Endast
1.159.-

Visa karta

Mysigt familjehotell nära Lillehammer

Läs mer
 
Dina data och cookies

Vi använder cookies för att ge dig den bästa möjliga erfarenheten av risskov.se. När du klickar "OK" accepterar du användandet av cookies og Inställningar.