Bilresa och wellness i norra Tyskland

Resmål
Regioner

Notice: Undefined index: tourist in /www/production/v2/inc_megamenu.php on line 55

Notice: Undefined index: city in /www/production/v2/inc_megamenu.php on line 70
Betalning

Betalning

Presentkort

Hotel am Schloss Ahrensburg

Besök Schloss Ahrensburg

 • 360 km från Öresundsbron
 • 170 km från Rostock, Tyskland
 • 525 km från Göteborg, Sverige
 • 350 km från Helsingborg, Sverige
 • 60 km från Travemünde, Tyskland
 • 300 km från Sassnitz, Tyskland
 • 320 km från Swinoujscie, Polen
 • Restaurang
 • Bar
 • Bastu
 • Gym
 • Hund

Om hotellet

Besök Hotel am Schloss Ahrensburg med siktet inställt på en avkopplande semester i idyllisk miljö i norra Tyskland. Från det eleganta hotellet är det enkelt att besöka stadens vita renässanspalats, som är en huvudattraktion i Schleswig-Holstein. Staden har också flera wellnesserbjudanden, och från hotellet kan du enkelt köra till många av Schleswig-Holsteins spännande attraktioner.

Hotellet erbjuder

På Hotel am Schloss Ahrensburg välkomnas gästerna av en vänlig och avkopplande atmosfär som bjuder in till välbefinnande, avslappning och till att njuta av livet. Hotellet serverar en rejäl frukostbuffé för att ge er den bästa starten på dagen. I hotellets eleganta och moderna restaurang, Söbentein, serveras det middag. Köket är skickligt och erfaret, och serverar både internationella och lokala rätter utvalda efter säsong. På kvällen kan ni koppla av i hotellets bar med ett glas vin eller en drink som avslutning på dagen. På sommaren kan ni avnjuta bayerska snacks och drycker i ölträdgården Biergarten am Alten Markt. Här sitter ni under vackra gamla träd alldeles vid det gamla kapellet. Hotellet har bastu som kan nyttjas mot avgift. Det finns också ett litet gym för konditionsträning. En badrock kan lånas mot en deposition i receptionen.

Det är inte långt till tågstationen, så ni kan låta bilen stå på hotellet och ta en dagstur till Hamburg. Tågbiljetterna köper ni lätt i receptionen.


Rummen

Rummen är trevligt inredda med fräscha färger och enkel design. Alla rum har privat badrum/toalett, hårtork, telefon och TV.

Läs mer här

Vänligen observera att

Rabatt på greenfee gäller Golfclub Siek och Golfclub Sülfeld. Ni bokar själv tid på respektive golfklubb. Vid ankomst till hotellet får ni en rabattkupong.

Ahrensburg Slott är öppet 11.00-17.00 på följande dagar: november-februar: onsdag, lördag och söndag. Mars-oktober: tisdag-torsdag och lördag-söndag.

OBS! Hotellet har ett fåtal gratis parkeringsplatser, som ej går att reservera. Alternativ parkering finns mot avgift i garage.

Gratis Share Magazine app

Mer info

Expeditionsavgift 79:- per bokning vid onlinebeställning
Expeditionsavgift 99:- per bokning vid telefonbokning
Bokningskommentar

Värt att se

 • Badlantic Ahrensburg (1.0 km)

  Freizeitsbad har ett brett utbud av vattenaktiviteter, både inomhus och utomhus. Här finns det simbassäng, pool med vågor och en wellnessoas samt en så kallad saltoas. Saltoasen är ett rum med flera ton salt på både golv och väggar som är omsorgfullt inrett för maximal möjlighet till avkoppling. I rummet har klimat och luftfuktighet från döda havet skapats, vilket ger illusion av ett Döda Havetbesök. Ett besök på ca 45 minuters rekommenderas, med ljusterapi och avslappnande musik! Hitta ert billiga boende hos Risskov Bilsemester.

  Badlantic Ahrensburg
  Badlantic Ahrensburg har något för alla åldrar
 • Hamburg (34.5 km)

  Kör på bilsemester till miljonstaden Hamburg, som har allt från goda shoppingmöjligheter, till museé-besök och gastronomi. Ett bra sätt att uppleva Hamburg är från vattnet, genom en båttur eller längs en promenad runt kanalerna. En annan klassisk sevärdhet är att besöka stadens kända fiskmarknad, där det naturligtvis säljs fisk, men även diverse kläder, blommor och böcker. De första stånden öppnar redan 05:30 på sommarhalvåret och 07:00 under vintern. Hamburg är Tysklands näst största stad och både ekonomiskt och kulturellt en staden norra Tysklands centrum. Areamässigt är staden större än både Paris och London, detta betyder kort och gott att staden bjuder på mycket goda möjligheter för en lyckas semesterdestination. Hamburg är en vacker stad fylld av charmerade områden och inte minst ett härligt nattliv med ett brett utbud av restauranger och barer att ta del av under en storstadssemester eller kör själv semester i Nordtyskland.

  Hamburg
  Miljonstaden Hamburg har allt från goda shoppingmöjligheter, till museé-besök och gastronomi!
 • Tierpark Hagenbeck (28.2 km)

  Tierpark Hagenbeck har över 1.800 djur och parken är delat in i en djurpark och ett tropiskt akvarium. I djurparken kommer ni nära inpå djur såsom lejon, giraffer och elefanter. Medans ni möter hajar, ormar och många fler tropiska djur i Trope Aquariet. Viktig info! De två parkerna kräver varsin ingångbiljett. Ni kan dock köpa en kombinationsbiljett, som ger er inträde till båda parkerna.

  Tierpark Hagenbeck
  Tierpark Hagenbeck
 • Holstentor (29.0 km)

  Missa inre att besöka den ikoniska stadsporten, Holstentor, som i äldre dagar säkrade den gamla stadsdelen från väster betraktas idag och av många som en symbol för staden Lübeck under er bilsemester i Nordtyskland. Idag är Holstentor också ett museum där ni kan lära er om stadens historia och upptäcka denna fantastiska byggnad.

  Holstentor
  Upplev Holsteintor under en billig kör själv semester i närheten av Lübeck
 • Lübeck (42.9 km)

  Hansestaden Lübeck är en av de tyska hansastädera utmed Östersjöns kust, ca 60 km nordöst om Hamburg. Staden ligger vid floden Trave och den gamla stadsdelen är en ö, omgiven av floden och kanalförbindelser. Staden har även en hamnstad, Travemünde, en stadsdel som ligger 15 km nordöst om den gamla delen av staden. Det är verkligen ett måste vid ett besök i staden att ta sig tid att storsa igenom den gamla staden, som ligger helt omgiven av vatten och vars kyrkor och vackra torn ger en levande bild av stadens 1000-åriga historia. Den gamla staden är med all rätt listad på UNESCO:s världsarvslista. Här finns det flera imponerande byggnadsverk som härstammar från flera olika tidsepoker såsom gotiken, renäsanssen, barocken och klassicismen.

  Lübeck
  Lübeck
 • Timmendorfer Strand (55.3 km)

  Timmendorfer Strand, norr om Lübeck, har verkligen allt ni kan förvänta er av den perfekta sommardestinationen. Detta är den längsta stranden i Schleswig-Holstein och här finner ni havet, shopping och kulturutbud, wellnessfaciliteter, gastronomiska upplevelser och nattliv. Ett turistmål med spännande arrangemang och underhållning. Gå inte miste om ett besök här!

  Timmendorfer Strand
  Timmendorfer Strand
 • Outletcentret McArthurGlen (64.1 km)

  Ge er iväg till outletcentret McArthurGlen i Neumünster  för en heldag av shopping. Här finns alltid designervarumärken nedsatta med 30-70 % rabatt. Shoppa kläder, accessoarer, skor, heminredning och smarta sportkläder. Upptäck fantastiska varumärken och massor av nya trender, ett perfekt stopp under er bilsemester eftersom ni kan shoppa så mycket som ni får plats med i bilen. 

  Outletcentret McArthurGlen
  Outletcentret McArthurGlen
Mer info

Karta

Hotel am Schloss Ahrensburg
Am alten Markt 17 22926 Ahrensburg

Barnrabatt

För att få barnrabatt måste det vara minst 2 vuxenbetalande i rummet. Rabatten är vägledande. Den exakta barnrabatten visas i bokningsformuläret.

Dubbelrum
Barn 0~5 i föräldrars säng 100% Rabatt
Barn 5~13 i extrasäng 50% Rabatt