Spa weekend på vackra Hotel Ambrosiano

Resmål
Betalning

Betalning

Presentkort

Hotel Ambrosiano

Centralt i trevliga Montecatini Terme

Avkoppling för kropp och själ
Centralt beläget i Montecatini Terme
Inomhuspool, restaurang och fin trädgård
 • 1.700 km från Öresundsbron
 • 1.450 km från Rostock, Tyskland
 • 1.925 km från Göteborg, Sverige
 • 1.700 km från Helsingborg, Sverige
 • 1.525 km från Travemünde, Tyskland
 • 1.575 km från Sassnitz, Tyskland
 • 1.525 km från Swinoujscie, Polen
 • Restaurang
 • Bar
 • Inomhuspool
 • Jacuzzi
 • Massage mot avgift

Om hotellet

Hotel Ambrosiano ligger i hjärtat av Montecatini Terme, som är känt för sina termiska källor och moderna spa-faciliteter. Här kan man tala om en stad som inbjuder till avkoppling både för kropp och själ.

Hotellet erbjuder

Varje morgon serveras frukostbuffén i den trevliga restaurangen. Här kan ni också beställa italienska rätter både till lunch och middag. Restaurangen ligger i samma område som hotellets inomhuspool. Vänligen observera att det ej är tillåtet att bada under tiden mat serveras. Under dagen är det möjligt att njuta av förfriskningar i hotellets bar/lounge.

Hotellet erbjuder inomhuspool och spa samt en fin trädgård, där ni kan njuta av solen och det vackra vädret. Hotellets personal hjälper gärna till med information om de många utflyktsmålen.

WiFi finns i allmänna utrymmen mot avgift och hotellet har roomservice under ett begränsat antal timmar under dagen. Parkeringsmöjligheter finns vid hotellet i begränsad utsträckning mot en avgift på €3 per dygn. Ytterligare parkeringsmöjligheter finns i ett närliggande garage mot en avgift på €10 per dygn. All parkering är avgiftsbelagd.

Om rummen

Alla rum har bad/dusch, toalett, luftkonditionering, värdeskåp, satellit-TV, skrivbord och telefon. Badrummen har hårtork och toalettartiklar och badrockar finns till utlåning. Det är möjligt att beställa rum med balkong, men detta är på förfrågan eftersom alla rum inte har balkong.

Vänligen observera att

Turistskatten på 1,4 € per person / natt tillkommer och betalas på hotellet.

Mer info

Värt att se

 • Terme Tettuccio (2.6 km)

  Montecatini är känt för sina nio kurbad. Det mest imponerande är Terme Tettuccio, som restaurerades år 1925 – 1928 och är fantastiskt vackert med sina kolonner, fontäner och exotiska växter. Själva kurbadet fokuserar på intag av källvatten, som lär kunna hjälpa mot förstoppning, leverproblem, diabetes, högt kolesterol, njurproblem, mag- och tarmproblem.

  Terme Tettuccio
 • Villa Stabbia (3.4 km)

  Åk på en utflykt till Villa Stabbia, där ni kan träffa danska Tine och hennes italienske man som tillsammans driver den stora olivodlingen som ligger strax utanför Montecatini Terme. Ni kan läsa mer här: http://www.villastabbia.it/Eng/Home-Eng-Villa-Stabbia.php, och även skicka ett mejl till Tine och höra när det passar att besöka den vackra villan, där ni själva kan se hur det går till att odla oliver och framställa bästa möjliga ekologiska virgin-olivolja. Det går dessutom att köpa med sig olja hem.

  Villa Stabbia
 • Montecatini Alto (5.4 km)

  Från Montecatini Terme kan ni ta bergbanan upp till byn Montecatini Alto som omges av en mur med sex portar. Innanför muren finns ett mysigt torg med flera restauranger och kaféer. Det är en bra plats för lunch och att njuta av den gulliga lilla byn.

  Montecatini Alto
  Montecatini Alto omges av en mur med sex stadsportar
 • Giardino Zoologico di Pistoia (12.0 km)

  Bila till Toscana och besök denna fantastiska djurpark i Pistoia är en sju hektar stor park med över 400 djur – ett tal som ständigt växer. I parken fokuserar man på att sprida kunskap om skydd och respekt för djur och natur. Parkens vision är att skapa medvetenhet om vikten av biologisk mångfald och dess betydelse för människan. Välj och vraka bland Risskov Bilsemesters breda utbud av billiga hotellpaket, med eller utan halvpension.

  Giardino Zoologico di Pistoia
  Kom nära inpå många fina djur i Giardino Zoologico di Pistoia.
 • Lucca (29.0 km)

  Att åka till Lucca från Montecatini Terme passar utmärkt som en dagsutflykt. Lucca omges av en stor stadsmur från 1600-talet som byggdes för att skydda de rika Lucca-borna från omgivningen. Muren är idag en offentlig park med små gröna oaser runtom, varifrån man har en vacker utsikt över staden. Det är att rekommendera att hyra cykel och cykla runt muren, utforska pittoreska gränder och de många trevliga restaurangerna. Lucca kännetecknas av de många höga tornen, som byggdes av stadens inflytelserika familjer – ju högre torn, desto rikare var familjen. I staden finns mängder av museer, bl.a. ett om kompositören Puccini, som föddes i Lucca.

  Lucca
  Lucca är kompositören Giacomo Puccinis födelseort.
 • Florens (54.7 km)

  Bila i Italien och bo billigt med en semester bokad hos Risskov Bilsemester. Att besöka Florens är fantastiskt! En av de absolut största attraktionerna är den vackra renässansbyggnaden Palazzo Medici-Riccardi och Medici-familjens kyrka San Lorenzo, där dansken Niels Steensen är begravd. Kyrkan ligger vackert vid den gamla lädermarknaden. Naturligtvis är även det trefärgade domkyrko-komplexet med kampanilen, det åttakantade dopkapellet med bronsdörrar och själva domkyrkan med den svindlande stora kupolen värt ett besök. Ovan nämnda är endast få av de många imponerande byggnader Florens har att erbjuda.

  Florens
  Florens har många imponerande byggnader och vacker arkitektur.
 • Domen i Florens (54.7 km)

  Domkyrkan i Florens är den största tegelkatedralen i världen. Den är synlig på många kilometers avstånd och har därför en framträdande plats i stadsbilden. Ni kan ta er upp i toppen av kyrkan och avnjuta den fantastiska utsikten över stadens alla hustak. Utvändigt präglas kyrkan av marmor i tre olika färger och är en helt spektakulär syn.

  Domen i Florens
  Domen i Florens eller Firenze Duomo bjuder på en fin utsikt över staden.
 • Pisa (51.7 km)

  Pisa är en av Italiens äldsta städer och en vacker studentstad. Ett besök på Campo Miracoli är en av de stora upplevelserna i Pisa och ett måste på bilsemestern. Det är nästan ett mirakel att se de vackra byggnaderna: domkyrkan, dopkapellet, kyrkogårdsbyggnaden och klocktornet det lutande tornet i Pisa, stå alla där sida vid sida. Den största upplevelsen är ändå helt klart det lutande tornet, där ni numera, efter att tornet renoverats grundligt, kan gå upp för de 294 skeva trappstegen till toppen på 55 meters höjd, varifrån ni har en vacker utsikt över området.

  Pisa
  Det lutande tornet i Pisa är en välkänd sevärdhet
 • Det lutande tornet i Pisa (51.7 km)

  Upplev det karakteristiska och världsberömda Lutande tornet i Pisa. Tornet byggdes mellan år 1173 och 1360, och stod rakt endast en kort tid. Det dröjde inte länge förrän det började röra på sig, orsakat av en för lerig och vattenrik jord samt otillräcklig byggnadsgrund. När det var som högst, var tornet omkring 56 meter och i dagsläget har det en lutning på nästan 5 grader från centrumlinjen.

  Det lutande tornet i Pisa
  Det lutande tornet i Pisa är ett välkänt landmärke.
Mer info

Karta

Hotel Ambrosiano
Corso Giacomo Matteotti, 65 51016 Montecatini Terme

Barnrabatt

För att få barnrabatt måste det vara minst 2 vuxenbetalande i rummet. Rabatten är vägledande. Den exakta barnrabatten visas i bokningsformuläret.

Dubbelrum
Barn 0~3 i föräldrars säng 100% Rabatt
Barn 3~12 i extrasäng 30% Rabatt
Barn 12~100 i extrasäng 20% Rabatt