Billig bilsemester vid Östersjökusten på Hotel Atlantis

Resmål
Betalning

Betalning

Presentkort

Hotel Atlantis

Njut av en sommarsemester med hav, pool och bastu.

Endast ca 50 meter till Timmerdorf strande
Wellness, pool och bastu
Gratis parkering och cykelutlåning
 • 310 km från Öresundsbron
 • 160 km från Rostock, Tyskland
 • 500 km från Göteborg, Sverige
 • 290 km från Helsingborg, Sverige
 • 15 km från Travemünde, Tyskland
 • 290 km från Sassnitz, Tyskland
 • 310 km från Swinoujscie, Polen
 • Restaurang
 • Bar
 • Inomhuspool
 • Ångbastu
 • Massage mot avgift

Om hotellet

Timmendorfer Strand har verkligen allt: den längsta stranden i Schleswig-Holstein, massor av hav, kultur, livsstil, bra shopping, nattliv, wellness, stjärngastronomi och mycket underhållning. Niendorf, "lillasystern", har mycket maritim charm och pryds av en otroligt pittoresk hamn vid Östersjön. 

Här finner ni avkoppling och lugn, runt omkring är det grönt. Här kommer ni att stöta på orörd natur, gula rapsfält, långa alléer och Tysklands djupaste sjö i det s.k. Ostholsteinische Hügelland.

Hotellet erbjuder

Hotel Atlantis ligger bara några meter från Östersjöns strand. Den ansedda restaurangen Schifferklause, som är marininspirerad, bjuder på kulinariska specialiteter. Den härliga poolen och bastun är öppna hela året. Passa på att besöka den charmiga Beauty Farm, som ligger i anslutning till poolen. Timmendorfer Strand har det största utbudet av golf i norra Tyskland. Det finns 3 golfbanor (36, 27 och 18 hål) 10 kilometer från Hotel Atlantis. 

Parkering och cykelutlåning är gratis, wi-fi finns på hotellet.

Om rummen

Alla rum är smakfullt inredda med egen balkong, bad/dusch, toalett, telefon och TV. Det är inte möjligt att få rum med havsutsikt eftersom träden längs strandpromenaden skymmer sikten.

Vänligen observera att

Turistskatten på 3 € per person/natt tillkommer och betalas på hotellet.

*Barn 0-12 år är gratis inkl. frukostbuffé. Middag för barnen måste dock betalas.

Är ert uppehåll med meny / buffé, avgör hotell vilket som serveras. Serveras meny består den av rätter valda av hotellet.

Vänligen uppmärksamma att rum med havsutsikt inte är möjligt eftersom träden utanför skymmer utsikten.

Uppehållet är med slutstädning, vilket innebär att sängarna inte bäddas och rummet inte städas under er vistelse. Papperskorgen töms och handdukarna byts dock dagligen.

Mer info

Värt att se

 • Holstentor (47.2 km)

  Missa inre att besöka den ikoniska stadsporten, Holstentor, som i äldre dagar säkrade den gamla stadsdelen från väster betraktas idag och av många som en symbol för staden Lübeck under er bilsemester i Nordtyskland. Idag är Holstentor också ett museum där ni kan lära er om stadens historia och upptäcka denna fantastiska byggnad.

  Holstentor
  Upplev Holsteintor under en billig kör själv semester i närheten av Lübeck
 • Lübeck (25.4 km)

  Hansestaden Lübeck är en av de tyska hansastädera utmed Östersjöns kust, ca 60 km nordöst om Hamburg. Staden ligger vid floden Trave och den gamla stadsdelen är en ö, omgiven av floden och kanalförbindelser. Staden har även en hamnstad, Travemünde, en stadsdel som ligger 15 km nordöst om den gamla delen av staden. Det är verkligen ett måste vid ett besök i staden att ta sig tid att storsa igenom den gamla staden, som ligger helt omgiven av vatten och vars kyrkor och vackra torn ger en levande bild av stadens 1000-åriga historia. Den gamla staden är med all rätt listad på UNESCO:s världsarvslista. Här finns det flera imponerande byggnadsverk som härstammar från flera olika tidsepoker såsom gotiken, renäsanssen, barocken och klassicismen.

  Lübeck
  Hansestaden Lübeck är en av de tyska hansastädera utmed Östersjöns kust.
 • Grömitz (29.3 km)

  Grömitz är en liten kuststad vid Östersjön i den tyska delstaten Schleswig-Holstein 40 km norr om Lübeck. Grömitz med omnejd bjuder på en massa sevärdheter och attraktioner. Under de senaste 200 åren har staden varit ett populärt turistmål och drar varje år flera tusen besökare. Grömitz bjuder på kilometervis av vackra sandstränder, perfekt för familjer som tycker om att bada. Vid stadens småbåtshamn finns möjlighet att prova olika vattensporter såsom surfing, segling och dykning.

  Grömitz
  Grömitz är en äkta pärla till semesterort som bjuder på golf, shopping, kultur och mycket annat.
 • Zoo Arche Noah (43.3 km)

  På djurparken Noas Ark, eller Zoo Arche Noah, kan ni tillbringa några timmar i sällskap av en lång rad olika spännande djur. På detta trevliga zoo i Grömitz finns kameler, lejon, chimpanser och myckt mer. Här trivs hela familjen, i synnerhet de yngsta familjemedlemmarna. Gör ett stopp här när ni är på bilresa i Tyskland med Risskov Bilsemester.

  Zoo Arche Noah
  De spännande djuren på Zoo Arche Noah.
 • Plön (35.0 km)

  När ni kommer till Plön är det första ni ser det otroligt vackra, vita sagoslottet, som tronar på en höjd vid staden. Renässansslottet byggdes på 1600-talet och var fram till 1761 säte för hertigarna av Plön. På 1800-talet var slottet sommarresidens för Kronprins Frederik senare Frederik VIII. Missa inte ett stopp här när ni bilar i Tyskland. 

  Plön
  Första anblicken som möter er i Plön är det stora sagoslottet, som ligger som en gräddtårta på höjden över Plön
 • Leonorenwald (47.0 km)

  I det fantastiska område i Leonorenwald finns möjligheter att få guidade vandringsturer. I närheten ligger också 2 naturreservat, det vackra kustlandskapet mellan Priwall och Barendorf längs med Harkenbäkniederung och Brooker Wald – ett 51 hektar stort skogsområde, beläget ända ut till Östersjön.

  Leonorenwald
  Upplev det rika djurlivet vid Leonorenwald!
 • Tigerpark Dassow (39.9 km)

  Denna familjevänliga upplevelse- och tigerpark är en av Europas största tiger- och lejonanläggningar. Parken, som öppnade 2003, har vuxit till ett 5 hektar stort område, där besökarna, förutom de många tiger- och lejonarterna, kan se bl.a. lamadjur, dromedarer och alpackor.

  Tigerpark Dassow
  I Tigerpark Dassow kommer man riktig tätt inpå de vackra rovdjuren.
 • Golfclub Ostseeheilbad Grömitz (44.5 km)

  Åk på golfsemester och bila till staden Grömitz, som är främst känd som en av Östersjöns största badstäder, men staden har också en golfbana som ligger i utkanten. Golfbanan har både en 18-hålsbana (par 73) och en 9-hålsbana (par 60). Dessutom finns driving range, putting green och chipping green - allt som en golfspelare behöver.

  Golfclub Ostseeheilbad Grömitz
  Golfclub Ostseeheilbad Grömitz ligger mitt i den populära badorten Grömitz.
 • Julmarknad i Lübeck (20.0 km)


  I den medeltida hansastaden Lübeck kan ni uppleva hela 7 fantastiska julmarknader! Besök den historiska marknaden utanför Mariakyrkan, utforska konst- och hantverksarbete vid Helligåndshospitalet eller familjemarknaden vid bredden av Travefloden, där ni kan utforska boderna med allt från glühwein (glögg) till gåvor. Ni kan också stå på skridskor på den upplysta isbanan utanför Holstentor. 

  Julmarknad i Lübeck
  Lübeck är känd för sina julmarknader!
Mer info

Karta

Hotel Atlantis
Strandallee 60 23669 Timmendorfer Strand

Barnrabatt

För att få barnrabatt måste det vara minst 2 vuxenbetalande i rummet. Rabatten är vägledande. Den exakta barnrabatten visas i bokningsformuläret.

Dubbelrum
Barn 0~12.99 i extrasäng 100% Rabatt