Billig bilsemester i Horsens med Risskov Bilsemester

Resmål
Regioner

Notice: Undefined index: tourist in /www/production/v2/inc_megamenu.php on line 55

Notice: Undefined index: city in /www/production/v2/inc_megamenu.php on line 70
Betalning

Betalning

Presentkort

Hotel Danica

Medeltidsstaden Horsens med omnejd har mycket att erbjuda.

 • 320 km från Öresundsbron
 • 430 km från Rostock, Tyskland
 • 220 km från Göteborg, Sverige
 • Restaurang
 • Bar
 • Hund
 • Gratis parkering
 • Gratis internet

Om hotellet

Bo centralt i Horsens på modernt hotell med personlig stil. I Horsens kan ni strosa omkring i den charmerande gamla handelsstaden eller besöka de många spännande museerna och gallerierna, som ligger i och omkring staden.

Hotellet erbjuder

Hotel Danica är ett 3-stjärnigt hotell beläget endast två minuter från gågatan i Horsens. Stationen i Horsens ligger 12 minuters promenad bort. År 2011 renoverades hotellet och erbjuder idag moderna faciliteter med en personlig stil samt en hög kvalitets- och servicenivå. 

Hotellets gourmetrestaurang serverar allt från lokala rätter till 7-rätters gourmetmiddagar med årstidens färska råvaror. Men givetvis finns också lättare rätter.

Hotel Danica erbjuder gratis parkering för alla hotellets gäster och det finns även gratis WiFi  i hela byggnaden och alla hotellgäster har tillgång till kostnadsfritt kaffe / te dygnet runt.

Om rummen

Dubbelrummen på Hotel Danica är smakfullt inredda med moderna faciliteter. På rummen finns plattskärms-TV med internetuppkoppling via kabel och via TV med trådlös anslutning, väckningsservice, blockbusterfilm och musik. 

Samtliga rum har dusch, bad, toalett, hårtork, shampoo och tvål.

Läs mer här

Vänligen observera att

Uppehållet är med slutstädning, vilket innebär att rummet inte städas, sängarna inte bäddas och handdukarna inte byts under vistelsen. Nya handdukar kan hämtas i receptionen mot avgift.

Mer info

Expeditionsavgift 79:- per bokning vid onlinebeställning
Expeditionsavgift 99:- per bokning vid telefonbokning
Bokningskommentar

Värt att se

 • Industrimuseet (1.4 km)

  Detta spännande specialmuseum täcker allt mellan produktion och levnadsvillkor och dess industriella utveckling från 1850-talet. Den mycket intressanta samlingen ger ett bra intryck av den snabba utveckligen som industrisamhället har genomgått sedan mitten på 1800-talet. Här finns även en utställning om radio och tv produktion samt olika arbetarbostäder som är byggda och inredda i olika tidsepokers. Museet är totalt 6.500 kvm stort och här gömmer det sig många spännande föremål som symboliserar industrins utveckling. Café Gaslight serverar både fika och enklare mat. Det ligger i anknytning till museet och kan besökas i samband med ett besök på muséet.

  Industrimuseet
 • Fængslet (Fängelset) (2.5 km)

  Åk på billig minisemester och bila i Danmark. Gör en utflykt till det gamla Fængselsmuseum och få en unik inblick i livet bakom de tjocka murarna i denna historiska byggnad. Turen går runt i cellerna samt sjuk- och isoleringsavdelningen. Det finns också en "rockergang", en skolsal och en fängelsekyrka. Upplev fängelselivet, som både fångarna och de anställda hade det under mer än 150 år. Men en sak, som alla har kunnat höra under åren, var de slamrande järndörrarna och låsta dörrarna. Men detta har inte avhållit fångar från att fly, hör historan om de, som försökte och alla de som alla kände danska berömdheter, som satt i Horsens Statsfængsel. Fængslet ger också konserter och andra event. Risskov Bilsemester erbjuder flera prisvärda hotellpaket i Danmark!

  Fængslet (Fängelset)
  De låsta gallergrindarna och cellerna sätter fantasin i omlopp!
 • Glud Museum (12.6 km)

  Åk på kro- eller minisemester till Danmark och boka boende nära Horsens. För er som är kulturintresserade så bör ni ta en tur förbi Friluftsmuseet Glub Museum där ni kan få inblick i livet på landet som invånarna på Östjylland levt de senaste 350 åren. På friluftsmuseet finner ni en samling av olika historiska byggnader som representerar Östjylland. Besök bland annat Danmarks äldst daterade ladugård, som byggdes år 1662, samt den vackra gården "Badensminde" från 1811.


  Glud Museum
  Få inblick i hur livet på Östjylland varit de senaste 350 åren.
 • Ferguson Museum (13.5 km)

  Åk på bilsemester och besök Danmarks Ferguson Museum, där ni kan uppleva Nordeuropas största samling av Ferguson traktorer. Museet ligger ca 12 km från Juelsminde och är inrett på gården Ankerslund, där Henrik Nielsen har skapat en privat samling av Fergusons traktorer och även andra fordon. Kör själv i Danmark och åk på minisemester eller billig weekendresa. 

  Ferguson Museum
  Ferguson Museum med Nordeuropas största samling av Ferguson traktorer.
 • Palsgaard Slott (19.8 km)

  Norr om Juelsminde i Danmark ligger Palsgaard Slott, där ni kan besöka den vackra slottsparken, som med sina 38 tunnland är en av Danmarks största slottsparker. I parken kan ni skåda flera sällsynta träd och växter, som planterades under perioden mellan år 1835 - 1857 av den dåvarande ägaren och den danska diplomaten Holger Christian Reedtz. Parken har fått sitt nuvarande utseende skapat av den engelska parkarkitekten Milner, som anlade slottsparken för baron Frederik Wedel Jarlsberg. Parken är offentlig och håller öppet för allmänheten mellan 08:00 t.o.m. solnedgången.

  Palsgaard Slott
  Palsgaard Slott har med sina 38 tunnland en av Danmarks största slottsparker
 • Juesminde (25.2 km)

  Juelsminde är en populär semesterstad med massor av aktiviteter och sevärdheter. Besök hamnmuseet Juelsminde Havnemuseum där ni kan gå på upptäcktsfärd i Juelsmindes historia och lära er mer om staden, järnvägen, fiskehamnen och många aktiviteter som pågår i den populära hamnmiljön i Juelsminde. Juelsminde har ett brett utbud av butiker och det finns goda shoppingmöjligheter för både kläder, hantverk och mat. Shoppa i såväl butiker som i de mysiga gårdsbutikerna i Juelsminde med omnejd. I staden kan ni dessutom besöka olika gallerier och konsthantverkare. Om ni önskar en aktiv ferie i Juelsminde så finns det flera bra cykel. och vandringsleder i och omkring staden. Det går också bra att spela både golf och tennis.

  Juesminde
 • Skanderborg Museum (24.0 km)

  Skanderborg Museum är en fusion av flera museum, såsom Ferskvandsmuseet eller Sötvattensmuseet, Frihetsmuseet, Gl. Rye Mölle, Skanderborg Museum, Øm Kloster Museum och de historiska arkiven i Skanderborgs kommun. Alla dessa museum ligger inom kort avstånd från Skanderborg och det finns säkerligen något som faller er alla i smaken.

  Skanderborg Museum
 • Himmelbjerget (34.9 km)

  Åk på billig bilsemester till Mittjylland och bestig Himmelberget, dit ni antingen kan ta er med hjulångaren Hjeljen, bil eller cykel, och upplev den fascinerande naturen. Himmelberget är 147 meter högt och har sedan 1800-talet besökts av tusentals turister. Njut av utsikten från några av de manga utiktsplatserna!

  Himmelbjerget
  Åk på minisemester och bestig Himmelsberget på en 147 meters höjd.
 • Labyrinthia (37.7 km)

  Labyrinthia vid Silkeborg är en skojig utflykt för hela familjen. Labyrinthia är en temapark med labyrinter och andra utmaningar. Här kan ni prova er balans och motoriska färdigheter på ett naturligt och ohögtidligt sätt.

  Labyrinthia
  Förirra er in bland labyrinterna och gå vilse med flit!
Mer info

Karta

Hotel Danica
Ove Jensens Alle 28 8700 Horsens

Barnrabatt

För att få barnrabatt måste det vara minst 2 vuxenbetalande i rummet. Rabatten är vägledande. Den exakta barnrabatten visas i bokningsformuläret.

Dubbelrum
Barn 0~7 i föräldrars säng 100% Rabatt