Billig semester i charmiga Hévíz, på Hotel Erzsebet

Resmål

Hotel Erzsebet

Spännande bilsemester i staden Hévíz i Ungern

Omgivet av vacker natur och kulturpärlor
Wellness med massage och skönhetsbehandlingar
Njut middag på hotellet terrass
 • 1.375 km från Öresundsbron
 • 1.125 km från Rostock, Tyskland
 • 1.675 km från Göteborg, Sverige
 • 1.350 km från Helsingborg, Sverige
 • 1.200 km från Travemünde, Tyskland
 • 1.200 km från Sassnitz, Tyskland
 • 1.125 km från Swinoujscie, Polen
 • Restaurang
 • Bar
 • Wellness
 • Ångbastu
 • Bastu

Om hotellet

Kör själv till det klassiska Hotel Erzsebet som ligger i den charmiga staden Hévíz, med världens största termiska sjö och endast 15 km från Balatonsjön. Du kan också besöka Ungerns huvudstad Budapest.

Hotellet erbjuder

Hotel Erzsebet är ett traditionellt ungerskt hotell, som har ett bra läge nära centrum i den mysiga staden Heviz och endast några hundra meter från termiska sjön och endast ca 15 km från Balatonsjön. I hotellets restaurang avnjuter ni era middagar och om vädret tillåter kan ni äta på hotellets terrass. Det finns också en trevlig bar, där man kan ta en drink på kvällen.

I hotellets nya hälsocenter, där badrockar finns tillgängliga, kan du koppla av i bubbelpoolen, bastun, solariet och den finska bastun. Det finns också möjlighet för massage och skönhetsbehandlingar i skönhetssalongen mot en extra avgift. Den 3-rätters meny, som ingår i paketet, kan ni välja att få antingen som lunch eller middag på kvällen.

Parkering finns mot avgift: utomhus ca 2.50 €/dygn och under hotellet ca 6 €/dygn.

Om rummen

Alla rum är trevligt inredda och har dusch, toalett, luftkonditionering, telefon, TV, radio, värdeskåp och minibar.

Vänligen observera att

Turistskatten på 1,50 € per person/natt tillkommer och betalas på hotellet.

* Endast en kväll ingår 1 glas vin, vatten eller saft till maten

**Kom ihåg att boka cykel direkt med hotellet senast en dag innan ankomst.

Parkering mot avgift.

Mer info

Värt att se

 • Hévíz sjön (1.7 km)

  Lake Hévíz är världens näst största termalbad. Här finns världens största värmekälla, som sprutar ut 410 liter vatten, på ca 40 garders värme, i sekunden. Sjön håller en medeltemperatur på 24 grader om vintern och 27 grader under sommaren. Det har även varit känt i flera år att sjön ska ha helande krafter, och folk har bott här sedan stenålderns tiden. Här finns dessutom olika spa faciliteter att välja mellan, därav bland annat Hévíz, Kehidakustány och Zalakaros. Ett besök här rekommenderas varmt under en wellness-weekend eller minisemester i området!

  Hévíz sjön
  Upplev Hévíz sjön under en billig minisemester i Ungern
 • Balatonsjön (9.9 km)

  Njut av en billig weekendvistelse vid Balatonsjön, som är Ungerns största sjö. Här finns massor av möjligheter för er som älskar friluftsliv. På somrarna är denna en underbar badplats där man också kan segla och surfa. Under vintern förvandlas sjön till en skridskobana och då finns det även möjlighet att prova på issegling.

  Balatonsjön
  Ta en kör själv semester till Ungerns hav, Balatonsjön.
 • Festetics Slott (6.4 km)

  Bila i Europa och kör till Ungern och Balatonsjön. Festetics Slott ligger i Helikon parken, som är det största grönområdet i staden Keszthely. På slottet kan ni besöka Helikon slottsmuseum, som är en av stadens största turistattraktioner. Detta slott i barrock stil blev färdigställt 1887 och har inte mindre än hela 111 rum. Här ställs även verk ut av Haydn, Pleyel och Goldmark, samt att det ställs ut mycket vackra och dyrbara militärvapen som är lånat från det ungerska nationalmuseet.

  Boka billigt boende hos Risskov Bilsemester som erbjuder olika alternativ av hotellpaket, med eller utan halvpension. 


  Festetics Slott
  Festetics Slott ligger i staden Keszthely’s största grönområde
 • Tapolca (32.2 km)

  Under den lille staden Tapolca är det ett grottsystem som blev anlagt för ca 100 år sedan och här finns det möjlighet att åka ut på en helt unik båttur i den upplysta underjordiska sjön. En tur i dessa mystiska grottor är något som både de stora och små familjemedlemmarna garanterat kommer tycka är en fantastisk upplevelse.

  Tapolca
  Besök den lilla staden Tapolca
Mer info

Karta

Hotel Erzsebet
Erzsébet királyné útja 13-15 8380 Héviz

Barnrabatt

För att få barnrabatt måste det vara minst 2 vuxenbetalande i rummet. Rabatten är vägledande. Den exakta barnrabatten visas i bokningsformuläret.

Dubbelrum
Barn 0~4 i föräldrars säng 100% Rabatt
Barn 4~10 i extrasäng 40% Rabatt
Barn 10~14 i extrasäng 20% Rabatt