Genießer Hotel Historischer Krug - kro i Nordtyskland

Resmål
Regioner

Notice: Undefined index: tourist in /www/production/v2/inc_megamenu.php on line 55

Notice: Undefined index: city in /www/production/v2/inc_megamenu.php on line 70
Betalning

Betalning

Presentkort

Genießer Hotel Historischer Krug

Njutning på 4-stjärnigt hotell med idealiskt läge nära Flensburg

 • 390 km från Öresundsbron
 • 280 km från Rostock, Tyskland
 • 370 km från Göteborg, Sverige
 • 370 km från Helsingborg, Sverige
 • 170 km från Travemünde, Tyskland
 • 410 km från Sassnitz, Tyskland
 • 430 km från Swinoujscie, Polen
 • Restaurang
 • Wellness
 • Utomhuspool
 • Inomhuspool
 • Ångbastu

Om hotellet

Geniesser Hotel Historischer Krug ligger i Oeversee, ca 22 km söder om den dansk-tyska gränsen. Den gamla byggnaden grundades 1519 och är den äldsta krobyggnaden i hela Schleswig-Holstein. Hotellet är familjeägt och erbjuder flera utmärkta utgångspunkter för utflykter runt norra Tyskland. Hotellet har även en mängd läckra spa- och wellnessfaciliteter.

Hotellet erbjuder

Hotellets 890 kvadratmeter stora  spa-anläggning har  inomhuspool, bubbelpool, bastu, ångbastu samt en mängd olika Ayurveda-behandlingar. Behandlingar bokas och betalas på hotellet.

Hotellets två restauranger erbjuder gästerna kulinariska upplevelser. Krugwirtschaft restaurangen serverar regionala specialiteter och på restaurang Privileg kan gästerna njuta av fantastiska nordiskt inspirerade menyer. Hotellet erbjuder gratis trådlöst internet samt gratis parkering. 


 

Rummen

Geniesser Hotel Historischer Krug har 40 rum. Det finns både enkel- och dubbelrum. Rummen är mysiga och bekvämt inredda. Alla har bad/dusch, toalett, platt-TV och minibar.

Vänligen observera att

Hotellets ångbastu kan användas mot avgift (vägledande pris: 2 EUR per 7 min). Utomhuspoolen är en ekologisk naturpool med växter.

Mer info

Expeditionsavgift 79:- per bokning vid onlinebeställning
Expeditionsavgift 99:- per bokning vid telefonbokning

Värt att se

 • Tarp (5.4 km)

  Besök den lilla staden Tarp endast om 20 km söder om danska gränsen. Det första du ser när du kommer körande mot Tarp är den gamla holländska väderkvarnen, som kännetecknar själva staden. Njut av en promenad på stadens "uggle-vandringsstig", var unga skulptörer har gjort olika ekskulpturer av ugglor. Resultatet är 64 skulpturer utspridda längs den 6 km långa vandringsleden, som börjar vid parkeringsplatsen Friedhof och sträcker sig längs Treenen i ett trevligt skyddat naturområde. I Tarp kan man njuta av fördelen med närheten till Danmark! Eftersom staden tidigare varit en del av Danmark, finns det mycket historiskt att besöka. Exempelvis kan man besöka den danska kyrkan. Här finner du även en evangelisk och en katolsk kyrka. Det finns många grönområden runt staden och från staden kan du till exempel ta en promenad i Findlingsgarten, var du kan hitta en samling av 72 stenblock med förklaringar om stenarnas ursprung och material.

  Tarp
 • Tarp Friluftsbad (6.6 km)

  Den lilla staden Tarp har en fin pool som är öppen på sommaren. Här är roligt för både stora och små. I den stora utomhuspoolen kan man ta en trevlig simtur, hoppa ned i det blå, åka i vattenrutschbanor eller vistas lite i barnpoolen. Friluftsbadet är omgivet av gröna områden, var du kan njuta av solen eller av en god matsäck.

  Tarp Friluftsbad
 • Flensburg (11.8 km)

  Bila i Tyskland och besök Flensburg som bjuder på härliga upplevelser för hela familjen. Bo billigt med prisvärda hotellpaket, med eller utan halvpension, hos Risskov Bilsemester. Insup den charmiga stämningen längs hamnen, åk på shoppingtur i stadens mysiga gränder, eller kör ut i den nordtyska regionen och upplev några av dess spännande sevärdheter. Flensburg är en livlig hamnstad med ett rikt kulturliv och ett varierat shoppingutbud, vilket ofta glöms bort. Staden har dessutom en intressant histora, vackra byggnader och bra matställen. Flensburg var en av få städer i Nordtyskland som inte blev förstörd under andra världskriget, därför finns många byggnader kvar från alla stilepoker. Det historiska centrumet, präglat av dansk och tysk arkitektur, vittnar om Flensburgs 700-åriga historia. Flensburg är en gammal sjöfartsort som är uppbyggd kring den naturliga hamnen i utkanten av Flensburgfjorden. Hamnen utgör idag ett livligt omåde med många olika matställen, muséer och fartyg. Dessutom finns mycket historia bevarat gällande hamnen, något ni kan lära mer om på sjöfartsmuséet där alla texter är översatta till danska. På många ställen framgår det tydligt att Flensburg har varit danskt under 400 år, exempelvis är många gatunamn i staden danska. Flensburg är också ett riktigt shoppingparadis. Rotestrasse har cirka 500 butiker med rimliga priser. Ni hittar också trevliga gårdar och gränder som under jultid gör staden extra mysig. Holmen med sina vackra, gamla medborgarhus är gågatornas mötesplats med flera varuhus.

  Flensburg
  Flensburg är en livlig hamnstad med ett rikt kulturliv och ett varierat shoppingutbud, vilket ofta glöms bort
 • Fröruper Berge (9.8 km)

  Bila i Tyskland och besök Naturreservatet Fröruper Berge bildades 1936 i landets norra delar. Landskapet är känt för sitt stora kärrområde, som skapades under istiden. Stora delar av området är skyddat.

  Fröruper Berge
  Naturreservatet Fröruper Berge bildades 1936.
 • Hembygdsmuseet (10.9 km)

  Hembygdsmuseet är ett lokalhistoriskt museum som husar historier och berättelser om områdets utveckling från 1800-talet och framåt. För er som är historieintresserade är detta väl värt ett besök under en weekend eller billig kör själv semster i Nordtyskland.

  Hembygdsmuseet
  Hembygdsmuseet, ett lokalhistoriskt museum med historier och berättelser om områdets utvecklingen sedan 1800-talet.
 • Glücksburgs slott (19.0 km)

  Bila i Europa och kör till norra Tyskland där ni kan bo nära Flensburg och besöka Glücksburgs slott, som anses vara ett av de viktigaste renässansslotten i regionen. Vattenslottet ligger i Glücksburg stad, på en konstgjord damm som byggdes på en 2,5 meter hög granitsockel. Förbindelsen till land gick över en bro. Slottet var innan andra schleswiga kriget år 1864 en dansk kunglig residens, där Frederik den 7:de tillbringade en del av sin tid. Han dog här år 1863, före kriget.

  Glücksburgs slott
  Glücksburg Slott ligger beläget i vackra omgivningar.
 • Kruså (18.0 km)

  På Kruså flydde de tyska trupperna år 1940 över gränsen till Danmark, och idag kan man köra över den historiska gränsen och utnyttja den fördelaktiga gränshandeln. Kruså var under många år den enda gränsövergången till Tyskland. På Møllesøen i Kruså kan du skåda stadens vattenkvarn och ta en promenad runt sjön i vackra Tunneldal, som skapades under istiden.

  Kruså
 • Gottorp Slott (24.9 km)

  Bila till Tyskland och boka billigt hotell i Slesvig-Holste där ni kan besöka Gottorp slott med sin vackra barockpark och tre museum; hembygdsmuseet för konst, kulturhistoria och arkeologi. Slottet ligger vid fjorden Schlei, och har haft stor betydelse i många krig mellan de danska kungarna och hertigarna av Gottorp. Frederik I egerade Danmark från Gottorp slott.

  Gottorp Slott
  Detta vackra och mäktiga barrockslottet Gottorp Slott är ett idealt utflyktsmål under en semester i Slesvig-Holsten.
 • Frøslevlägren (24.8 km)

  Den nationella minnesparken Frøslevlejren är ett historiskt monument från 2: a världskriget. Lägret består av baracker som ligger i en vacker natur medan fånglägrets struktur och utseende är mycket autentisk. Lägret fungerade som ett tyskt internerings- och arbetsläger år 1944 under den tyska ockupationen, och är idag ett av de bäst bevarade tyska fånglägerna i Europa. Under kriget var tusentals danska fångar i lägret, som på så sätt undvek att utvisas till koncentrationsläger i Tyskland.

  Frøslevlägren
  Lägret fungerade som ett tyskt internerings- och arbetsläger år 1944 under den tyska ockupationen,
 • Schleswig (25.8 km)

  Schleswig är bara 40 km söder om den danska gränsen och erbjuder spännande historia och kultur. Staden är över 1200 år gammal och kallar sig Nordeuropas första stad. En promenad i centrum rekommenderas, där stadens katedralklockor ringer och ger tillbakablickar av Schleswigs färgstarka förflutna. Vikingar bosatte sig längs fjorden Schlei, varför området under 200 års tid var en ekonomisk knutpunkt. Senare tog hertigarna av Gottorp över staden Schleswig som sin maktbas från 1600 till 1800-talet. Detta historiska arv kan man fördjupa sig ytterligare i, på något av stadens många museer.

  Schleswig
  Staden Schleswig är ett trevligt utflyktsmål med både historia och shopping
Mer info

Karta

Hotel Historischer Krug
Grazer Platz 1 24988 Oeversee

Barnrabatt

För att få barnrabatt måste det vara minst 2 vuxenbetalande i rummet. Rabatten är vägledande. Den exakta barnrabatten visas i bokningsformuläret.

Dubbelrum
Barn 0~6 i föräldrars säng 100% Rabatt