Minisemester i Nordfriesland på Hotel Landhafen

Svenska | SEK

Hotel Landhafen

Nytt och modernt hotell som ligger nära naturen och havet i Nordfriesland

» Få avstånd från din hemadress

Höjdpunkter

 • Nytt och modernt hotell beläget nära danska gränsen
 • Frukost med lokala produkter, snacks & fika inkluderat
 • Upplev tyska Nordfriesland och öarna i Nordsjön
833:-
3~8 dag från
899.-

Modernt hotell nära havet

Semester i Nordfriesland

3 dagar
Från 899,- / spara upp till 421,-
Spara
4 dagar
Från 1.339,- / spara upp till 494,-
Spara
5 dagar
Från 1.829,- / spara upp till 516,-
Spara
6 dagar
Från 2.249,- / spara upp till 608,-
Spara
7 dagar
Från 2.659,- / spara upp till 711,-
Spara
8 dagar
Från 3.049,- / spara upp till 833,-
Spara
* Pris per person i room type doubleroom - comfort

3 dagar inkl.

 • 2 x övernattn. m. frukost
 • 1 x eftermiddagssnacks
 • 1 x kaffe och kaka
 • Wellnessavdelning
 • Gratis parkering och WiFi
Risskov Paket

Hotel Landhafen ligger idylliskt beläget nära staden Niebüll i Nordfriesland i norra Tyskland. Hotellet ligger lite utanför stadens centrum och samtidigt nära Nordsjöns vackra stränder. Här kan ni se fram emot en vistelse med tysk gästfrihet och hög komfort och såklart många härliga aktiviteter och upplevelser i Nordfriesland.

Om hotellet

Hotellet är relativt nytt då det öppnade dörrarna så sent som oktober 2019 och har inretts i en härlig kombination av lantlig och modern stil. 

Här kan ni slappna av i den fina fruktträdgården som präglas av färgglada små hus, hängmattor, en lekplats, strandkorgar och mycket mer.

Under er vistelse har ni fri tillgång till hotellets trevliga spa-avdelning där ni hittar både bastu och ett rum att bara koppla av i. 

Hotellet passar perfekt som bas för att göra utflykter till Flensburg, Husum och Friedrichsstadt, stränderna vid Dagebüll och Südwesthörn och de vackra öarna längs västkusten. Det går att ta tåget från hotellet till ön Sylt och från färjeläget i Dagebüll kan ni ta färjan till Föhr och Amrum där ni kan utforska Nationalpark Wattenmeer.

Börja dagen med hotellets goda frukost där ni hittar ett stort urval av lokala produkter. Under dagen kan ni också njuta av fika med kaffe och kaka samt lättare rätter till mellanmål som pizza eller flammkuchen.

Det finns gratis parkering vid hotellet och under er vistelse har ni tillgång till gratis trådlöst internet.

Om rummen

Hotellet har 42 trevliga och mysiga rum och det går att boka både enkel- och dubbelrum. 

Rumstyper

room type Doubleroom - Comfort

1 / 3
Härligt Comfort-dubbelrum som är 18,5 kvm stort och har eget badrum, hårtork, dubbelsäng (180x200cm) och platt-TV. Rummet har utsikt mot trädgården eller byn.
» Se fler rumsspecifika bilder

Dubbelrum Premium

1 / 3
Trevligt Premium-dubbelrum som är 18,5 kvm stort och har eget badrum, hårtork, dubbelsäng (180x200cm) och platt-TV. Rummet har en egen terrass och utgång till fruktträdgården.
» Se fler rumsspecifika bilder

Enkelrum Komfort

1 / 3
Trevligt Comfort-enkelrum som är 18 kvm stort och har eget badrum, hårtork, dubbelsäng, bord och stol samt platt-TV.
» Se fler rumsspecifika bilder
Notera att foton och planbeskrivningar är vägledande och kan avvika från de visade

Avstånd till hotellet

210 km från
Travemünde, Tyskland
330 km från
Rostock, Tyskland
350 km från
Öresundsbron
380 km från
Göteborg, Sverige
380 km från
Helsingborg, Sverige
460 km från
 Sassnitz, Tyskland
490 km från
Swinoujscie, Polen

Avstånd till din hemadress

Ange ditt postnummer så ger vi dig avståndet till hotellet. Enklare än så kan det knappast bli.

Utflyktsmål i närheten av hotellet

Noldemuseet (16.1km)

Den dansk-tyska målaren Emil Nolde (1867 - 1956) är väldigt känd i regionen. Hans akvareller, med uttrycksfulla färger, gjorde honom till en av de ledande företrädarna för expressionism. Det historiska Nolde museet i Seebüll ligger vid den danska gränsen och kan därför kombineras med en resa till Danmark.

Bordelumer Heide (19.9km)

Det är som upplagt för en aktiv semester när bilsemestern går till Bordelumer Heide. Känner ni för vandring, har ni absolut hittat rätt. Det stora hedområdet passar fantastiskt bra för cykelturer och vandringar. Området är 192 hektar och växlar mellan björkskogar med porlande bäckar  och öppet hedlandskap. Heden är exeptionellt vacker  nät ljungen blommar. Hitta passande hotell med billiga hotellpaket hos Risskov Bilsemester!

Tønder (23.5km)

Den lilla staden Tønder med sina cirka 8.000 invånare ligger på Sønderjylland och endast 5 km från gränsen mellan Danmark och Tyskland. Missa inte att ta en promenad genom de charmiga gatorna omgivna av små butiker, mysiga restauranger och caféer.

Tønder är Danmarks äldsta handelsstad med anor från 1243. Staden är framförallt känd för sin detaljhandel och försäljning av silver. Varje år hålls jazzfestivalen Tønder Festival. Festivalen är populär både hos lokalbefolkningen och besökare både från Danmark och resten av Europa.

Tønder har också en så romantisk atmosfär att tusentals par varje år väljer att gifta sig där.

Bredstedt (24.7km)

Bredstedt är en liten stad på den nordfrisiska västkusten, där man fortfarande kan lägga märke till det tidigare danska inflytandet. Staden är över 750 år gammal och har en lång historia bakom sig. Många i staden talar fortfarande danska och det finns även en dansk skola och förskola, samt Clementshus, som är de danska seniorboenden i staden. Överallt finner ni spår av tiden då staden tillhörde Danmark.

Ta en tur förbi stadens kyrka, St.Nicholas kyrka, som härstammar tillbaka från 1462 och är byggt i sengotisk stil med stenblock och mursten. Kyrkan är utrustad med ett tre lager altarset från 1580 och ett sengotiskt krucifix från 1400-talet. På kyrkogården finner ni dessutom flera gravstenar från 1500 och 1700-talet.

För er som reser med barn eller barnbarn kan hitta ett billigt uppehåll genom Risskov Bilsemester och ta med de yngre på stadens friluftsbad, som erbjuder 900 kvadratmeter kul i vattnet. Här finner ni allt från vattenrutschbanor och hoppbassäng, där barn i alla åldrar kan roa sig. Dessutom finns härliga gröna ytor där ni kan koppla av. 

Schafberg (27.6km)

Schafberg, "Fårens kulle" på svenska, är ett naturskönt område nära Hamburger Hallig. Här kan ni ta en tur kring Vadehavet och njut av det unika naturlandskapet i detta fina grönområde.

Hamburger Hallig (29.4km)

Hamburger Hallig är en vacker tidigare Vadehavsö som ligger vid sydslevigska västkusten. Området har sedan år 1860 varit på fastlandet, via en gångbro, och är idag en mycket populär destination för tusentals turister som kommer för att njuta av det fantastiska tidsvattnet i naturen. I Informationscentret Amsinck-Haus fås information om tidvattenspromenader, båtturer i området samt cykeluthyrning. Hos Risskov Bilsemester kan ni boka hotell i området.

Vadehavet (38.4km)

Nationalparken Vadehavet ligger på västra sidan av Blåvandshuk och Ho bukten, norr om den tyska gränsen i syd. Området omfattar även öarna Fanø, Rømø och Mandø.

Tidvattnet har här satt sin karakteristiska prägel, från de höga vallarna som skyddar mot stormfloder och kan upplevas stora och ändlösa i kontrast mot det platta träsket när vattnet drar sig undan. De många sandbankarna i Vadehavet är populära tillhåll för sälar. På de tre Vadehavsöarna Rømø, Fanø och Mando finner ni orörd natur, sanddyner och några av landets finaste sandstränder.

Husumer Hafentage (42.4km)

Med lite planering kan ni under en bilsemester i eller nära Husum passa på att besöka och uppleva "Husumer Hafentage", som är den största folkfesten i staden. Under folkfesten pågår Hafentage-motionsloppet, det finns pariserhjul och en hantverksmarknad i slottsgården. Dessutom sker det även en traditionell dragkamp som är mycket populär. Här finner man alla diverse olika typer av kulinariska läckerheter som gör Husum ännu mer intressant som destination för en minisemester eller billig weekend i Nordtyskland. 

Flensburg (46km)

Bila i Tyskland och besök Flensburg som bjuder på härliga upplevelser för hela familjen. Bo billigt med prisvärda hotellpaket, med eller utan halvpension, hos Risskov Bilsemester. Insup den charmiga stämningen längs hamnen, åk på shoppingtur i stadens mysiga gränder, eller kör ut i den nordtyska regionen och upplev några av dess spännande sevärdheter.

Flensburg är en livlig hamnstad med ett rikt kulturliv och ett varierat shoppingutbud, vilket ofta glöms bort. Staden har dessutom en intressant histora, vackra byggnader och bra matställen. Flensburg var en av få städer i Nordtyskland som inte blev förstörd under andra världskriget, därför finns många byggnader kvar från alla stilepoker. Det historiska centrumet, präglat av dansk och tysk arkitektur, vittnar om Flensburgs 700-åriga historia.

Flensburg är en gammal sjöfartsort som är uppbyggd kring den naturliga hamnen i utkanten av Flensburgfjorden. Hamnen utgör idag ett livligt omåde med många olika matställen, muséer och fartyg. Dessutom finns mycket historia bevarat gällande hamnen, något ni kan lära mer om på sjöfartsmuséet där alla texter är översatta till danska. På många ställen framgår det tydligt att Flensburg har varit danskt under 400 år, exempelvis är många gatunamn i staden danska.

Flensburg är också ett riktigt shoppingparadis. Rotestrasse har cirka 500 butiker med rimliga priser. Ni hittar också trevliga gårdar och gränder som under jultid gör staden extra mysig. Holmen med sina vackra, gamla medborgarhus är gågatornas mötesplats med flera varuhus.

Friedrichstadt (60.3km)

Bila i Tyskland och spendera en billig minisemester i norra delarna av landet. Friedrichstadt påminner mycket om en typisk holländsk kanalstad. Därav har den blivit tilldelad smeknamnet "Lilla Amsterdam". Staden uppfördes av holländare i 1621, där floderna Ejderen och Treene sammanstrålar. Pittoreska tandade takgavlar och de vackra fasaderna speglar sig i kanalerna och husen färgrika och fyllda med murgröna kring dörrar och fönster.

Detta är en stad där ni lätt kan spendera en dag strosandes kring de charmiga gatorna med uppehåll för mat eller förfriskningar på torget. Hos Risskov Bilsemester finner ni ett brett urval av prisvärda hotellpaket, med eller utan halvpension.

Reviews
Har du några frågor? Kontakta vår kundservice

Kontakta oss:
Tel: 040 611 6130
Email: kontakt@risskov.se

Våra öppetider är:
Måndag - Fredag: 9 - 17
Lördag - Söndag: 10-15 

Välj det paket som matchar dina önskemål för din nästa bilsemester

Har du några frågor? Kontakta vår kundservice

Kontakta oss:
Tel: 040 611 6130
Email: kontakt@risskov.se

Våra öppetider är:
Måndag - Fredag: 9 - 17
Lördag - Söndag: 10-15 

Andra hotell i närheten

Strandhotel Dagebüll

Inkl halvpension

Nordsjökusten

Nordtyskt strandhotell

Risskov Paket - 3 dagar inkl.
 • 2 x övernattningar
 • 2 x frukostbuffé
 • 2 x 3-rättersmeny
 • Gratis parkering
 • Gratis WI-FI

746:-
Från endast
839.-

Visa karta

Gränshandla nära danska gränsen

Läs mer

Tønder Motel Apartments

Inkl. 1 flaska vin

Vadehavet

Minisemester i Tönder

Risskov Paket - 3 dagar inkl.
 • 2 x övernattningar
 • 2 x frukost
 • 2 x kaffe m. sötsak
 • Gratis internet och parkering
 • Centralt läge

217:-
Endast
1.049.-

Visa karta

Endast en mil från dansk-tyska gränsen!

Läs mer

Rudbøl Grænsekro

Inkl. halvpension

Vadehavet

Trevlig kro-atmosfär

Wild Offer - 5 dagar inkl.
 • 4 x övernattningar
 • 4 x frukost
 • 4 x 2-rättersmeny/buffé
 • Gratis parkering
 • Gratis internet

1.215:-
Från endast
2.019.-

Visa karta

Härlig kro på gränsen till Tyskland

Läs mer

Abild Kro og Hotel

Inkl halvpension

Vadehavet

Upplev Sydjylland

Risskov Paket - 3 dagar inkl.
 • 2 x övernattningar
 • 2 x frukost
 • 2 x 3-rättersmeny/buffé
 • Gratis parkering
 • Gratis internet

369:-
Från endast
1.129.-

Visa karta

Natur och historia på Söderjylland

Läs mer

Eichhorn's Hotel & Restaurant

Uppehåll med halvpension

Schleswig-Holstein

Modernt hotell

Risskov Paket - 3 dagar inkl.
 • 2 x övernattn. m. frukost
 • 2 x 2-rättersmeny
 • 1 x coffee-to-go vid utcheckningen
 • Gratis användning av bastu & spa-handdukar
 • Gratis internet och parkering

262:-
Endast
1.439.-

Visa karta

Naturskön semester i Nordfriesland

Läs mer
 
Dina data och cookies

Vi använder cookies för att ge dig den bästa möjliga erfarenheten av risskov.se. När du klickar "OK" accepterar du användandet av cookies og Inställningar.