Prisvärd weekendresa med massor av sevärdheter nära Köpenhamn

Resmål
Regioner

Notice: Undefined index: tourist in /www/production/v2/inc_megamenu.php on line 55

Notice: Undefined index: city in /www/production/v2/inc_megamenu.php on line 70
Betalning

Betalning

Presentkort

Hotel Lautrup Park

Från det trevliga och bekväma hotellet är det nära till alla Själlands spännande upplevelser.

 • 90 km från Öresundsbron
 • 200 km från Rostock, Tyskland
 • 470 km från Göteborg, Sverige
 • Restaurang
 • Bar
 • Hund
 • Gratis parkering
 • Gratis internet

Om hotellet

Nära Köpenhamn med bra kommunaltrafik till centrum ligger det 4-stjärniga Hotel Lautrup Park. I hotellets restaurang kan du mysa och njuta av en god middag efter en dag fylld av spännande upplevelser på Själland. Här erbjuds shopping, historia och kultur i massor!

Hotellet erbjuder

Det moderna Hotel Lautrup Park är ett inbjudande hotell endast 25 minuters bilfärd från centrala Köpenhamn. I närheten av hotellet ligger Ballerup Super Arena och Ballerup Idrottby, där olika sport- och kulturarrangemang avlöser varandra. Hotellet erbjuder stor komfort och har restaurang, bar samt gratis parkering för hotellets gäster. Hotellets restaurang Pascal serverar en stor frukostbuffé varje morgon medan det på kvällen serveras både klassiska och innovativa rätter.

Om rummen

Samtliga rum är inredda i varma naturfärger med kvalitetsmöbler i läder och trä. Rummen har bad och toalett, sittgrupp, telefon, garderob, minibar, gratis internet samt kabel-TV med gratis filmkanal.

Läs mer här

Vänligen observera att

Om din vistelse omfattar vinprovning, sker detta i hotellets vinbar på lördag kl. 16.30.

Mer info

Expeditionsavgift 79:- per bokning vid onlinebeställning
Expeditionsavgift 99:- per bokning vid telefonbokning
Bokningskommentar

Värt att se

 • Lyngby (13.2 km)

  I Kongens Lyngby kan du hitta många bra shoppingmöjligheter, inklusive Magasin du Nord och Lyngby shoppingcenter. Kongens Lyngby kännetecknas också av ett flertal slott som ligger i stadens närhet. Besök till exempel Sorgenfri slott, var kungligheter bott i flera generationer. Här finns en fin slottsträdgård, var det mesta är öppet för allmänheten. Besök även Sophienholm, som ligger nära härliga Bagsværd. I omedelbar närhet hittar du också Marienborg och Eremitageslot.

  Lyngby
 • Lyngby (1.8 km)

  I Kongens Lyngby kan du hitta många bra shoppingmöjligheter, inklusive Magasin du Nord och Lyngby shoppingcentret. Kongens Lyngby kännetecknas också av ett flertal slott som ligger i stadens närhet. Besök till exempel Sorgenfri slott, var kungligheter bott i flera generationer. Här finns en fin slottsträdgård, var det mesta är öppet för allmänheten. Besök även Sophienholm, som ligger nära härliga Bagsværd. I närheten hittar du också Marienborg och Eremitageslot.

  Lyngby
 • Köpenhamn (16.2 km)

  Köpenhamn har givetvis en massa sevärdheter, som alla huvudstäder. Börja med den största turistattraktionen och Danmarks varutecken: Den lille Havfrue (Den lilla Sjöjungfrun). Statyn är Danmarks och en av världens mest fotograferade statyer. Att passera Amalienborg (slottet) är också ett måste under er Köpenhamnsvistelse. Christiansborg, Rundetårnet och Rosenborg Slott är även värt ett besök. Glöm inte en shoppingrunda på Strøget, som startar vid Rådhusplatsen och går till Kongens Nytorv. Fortsätter ni över Kongens Nytorv kommer ni till Nyhavn, som samtidigt är det moderna Köpenhamns mest folkliga och levande mötesplats och ett stycke gammal Köpenhamnsromantik. Med eller utan barn är det alltid kul att gå en sväng på Tivoli, speciellt på kvällen.

  Köpenhamn
  Dannebrogen vajar över skutorna, som ligger förtöjda i charmiga Nyhavn, Köpenhamns mötesplats. Köpenhamn är en otroligt vacker stad med många tinnar och torn på de oficiella byggnaderna.
 • Roskilde (25.7 km)

  Roskilde är en stad som passar hela familjen, fylld med bl.a. olika aktiviteter, historia och shoppping. Roskilde domkyrka är en fantastisk attraktion i staden. Katedralen finns på UNESCO's världsarvslista och här har det skett begravningar av kungar och drottningar i århundraden. Staden är också känd för sin musikfestival, Roskilde Festivalen, som äger rum i juni / juli.

  Roskilde
  Roskilde
 • Vikingaskeppsmuseet (26.2 km)

  Ett måste i Roskilde är att se Vikingaskeppsmuseet. Museet byggdes år 1969, och har sedan dess utvidgats år efter år. Museet har hela fem ursprungliga vikingaskepp och här kan ni verkligen få se en glimt av det hårda sjöfartslivet.

  Vikingaskeppsmuseet
Mer info

Karta

Hotel Lautrup Park
Borupvang 2 2750 Ballerup

Kunderna tycker

Vad våra kunder säger om oss

 • Så skriver Jonas och Susanne från Svedala: Nu har vi varit på Lautrup Park o vill tacka för den underbara helg vi fick! Det var ett fantastiskt hotell fina rum o jättefin service o maten sen oj oj oj! Tack för trevlig upplevelse o service ifrån er! Vi kommer att återkomma senare!

Barnrabatt

För att få barnrabatt måste det vara minst 2 vuxenbetalande i rummet. Rabatten är vägledande. Den exakta barnrabatten visas i bokningsformuläret.

Dubbelrum
Barn 0~15 i extrasäng 50% Rabatt