Prisvärd weekendresa med massor av sevärdheter nära Köpenhamn

Resmål
Betalning

Betalning

Presentkort

Hotel Lautrup Park

Trevligt hotell nära alla Själlands spännande upplevelser

Modernt 4-stjärnigt hotell med lugnt läge
Rum med hög komfort och restaurang med god mat och vin
Nära shopping och kultur i Köpenhamn
 • 90 km från Öresundsbron
 • 200 km från Rostock, Tyskland
 • 470 km från Göteborg, Sverige
 • Restaurang
 • Bar
 • Hund
 • Gratis parkering
 • Gratis internet

Om hotellet

Nära Köpenhamn med bra kommunaltrafik till centrum ligger det 4-stjärniga Hotel Lautrup Park. I hotellets restaurang kan du mysa och njuta av en god middag efter en dag fylld av spännande upplevelser på Själland. Här erbjuds shopping, historia och kultur i massor!

Hotellet erbjuder

Det moderna Hotel Lautrup Park är ett inbjudande hotell endast 25 minuters bilfärd från centrala Köpenhamn. I närheten av hotellet ligger Ballerup Super Arena och Ballerup Idrottby, där olika sport- och kulturarrangemang avlöser varandra. Hotellet erbjuder stor komfort och har restaurang, bar samt gratis parkering för hotellets gäster. Hotellets restaurang Pascal serverar en stor frukostbuffé varje morgon medan det på kvällen serveras både klassiska och innovativa rätter.

Om rummen

Samtliga rum är inredda i varma naturfärger med kvalitetsmöbler i läder och trä. Rummen har bad och toalett, sittgrupp, telefon, garderob, minibar, gratis internet samt kabel-TV med gratis filmkanal.

Vänligen observera att

Om din vistelse omfattar vinprovning, sker detta i hotellets vinbar på lördag kl. 16.30.

Mer info

Värt att se

 • Ballerup (3.1 km)

  Ballerup ligger 16 km utanför centrala Köpenhamn. Här kan ni njuta av lite lugn och ro när ni har behov av att komma bort från den stressiga vardagen, men samtidigt inte vill vara alltför långt ifrån storstadens puls. I Ballerup hittar ni bra shoppingmöjligheter i Ballerup Centret, där det finns över 50 butiker med livsmedel, kläder, skönhet och mycket mer. Det finns dessutom några trevliga restauranger och kaféer, där ni kan ladda batterierna. På torget förekommer ofta underhållning under helgerna i form av konserter och liknande. Ni kan även välja att besöka Ballerup Museum, som ligger på landsbygden i Pederstrup strax utanför Ballerup. Här kan ni lära er om Ballerups historia, livet på landet genom tiderna och titta närmare på storhertiginnan Olgas målningar. Ballerups simhall Ballerup East Kilbride Badet öppnades år 1971 och är uppkallat efter en vänort. Från början var det ett friluftsbad, men har idag stora inomhusfaciliteter i form av varmvattenbassäng och ett spa med massage- och zonterapimöjligheter. Här kan hela familjen trivas! Åk på bilsemester nära Köpenhamn och passa på att uppleva lite wellness på turen.

  Ballerup
  Tag en simtur i Ballerup Friluftsbad.
 • Lyngby (13.2 km)

  I Kongens Lyngby kan du hitta många bra shoppingmöjligheter, inklusive Magasin du Nord och Lyngby shoppingcenter. Kongens Lyngby kännetecknas också av ett flertal slott som ligger i stadens närhet. Besök till exempel Sorgenfri slott, var kungligheter bott i flera generationer. Här finns en fin slottsträdgård, var det mesta är öppet för allmänheten. Besök även Sophienholm, som ligger nära härliga Bagsværd. I omedelbar närhet hittar du också Marienborg och Eremitageslot.

  Lyngby
 • Lyngby (1.8 km)

  I Kongens Lyngby kan du hitta många bra shoppingmöjligheter, inklusive Magasin du Nord och Lyngby shoppingcentret. Kongens Lyngby kännetecknas också av ett flertal slott som ligger i stadens närhet. Besök till exempel Sorgenfri slott, var kungligheter bott i flera generationer. Här finns en fin slottsträdgård, var det mesta är öppet för allmänheten. Besök även Sophienholm, som ligger nära härliga Bagsværd. I närheten hittar du också Marienborg och Eremitageslot.

  Lyngby
 • Köpenhamn (16.2 km)

  Köpenhamn har givetvis en massa sevärdheter, som alla huvudstäder. Börja med den största turistattraktionen och Danmarks varutecken: Den lille Havfrue (Den lilla Sjöjungfrun). Statyn är Danmarks och en av världens mest fotograferade statyer. Att passera Amalienborg (slottet) är också ett måste under er Köpenhamnsvistelse. Christiansborg, Rundetårnet och Rosenborg Slott är även värt ett besök. Glöm inte en shoppingrunda på Strøget, som startar vid Rådhusplatsen och går till Kongens Nytorv. Fortsätter ni över Kongens Nytorv kommer ni till Nyhavn, som samtidigt är det moderna Köpenhamns mest folkliga och levande mötesplats och ett stycke gammal Köpenhamnsromantik. Med eller utan barn är det alltid kul att gå en sväng på Tivoli, speciellt på kvällen.

  Köpenhamn
  Dannebrogen vajar över skutorna, som ligger förtöjda i charmiga Nyhavn, Köpenhamns mötesplats. Köpenhamn är en otroligt vacker stad med många tinnar och torn på de oficiella byggnaderna.
 • Dyreshavsbakken (16.6 km)

  Besök Dyreshavsbakken, Tivolis motsvarighet, bara 5,2 km från Gentofte Hotel, till vardags kallad ”Bakken”. Bakken är en nöjespark i naturen, vid områdets största skog. Nöjesparken är ett sagoland för både vuxna och barn. Gå in i djurparken, genom Klampenborgs röda huvudport, där hästdroskorna står redo och väntar på att köra dig runt i djurparken och förbi det kungliga jaktstugan Eremitage, som ligger på Eremitageslättens högsta punkt. Parken är öppen från slutet av mars till slutet av augusti varje dag mellan kl. 14:00 och 24:00.

  Dyreshavsbakken
 • Carlsberg Glyptotek (16.8 km)

  Glyptoteket i Köpenhamns centrum ställer ut en imponerade samling av antik konst från 1800 och 1900-talet i storslagna omvigningar. 10.000 konstverk är fördelad på två huvudutställningar. Upplev en av Köpenhamns kulturpärlor, och njut av förfriskningar i Glyptotekets café.

  Carlsberg Glyptotek
  Carlsberg Glyptotek rymmer en stor samling av såväl antik som modern konst
 • Nyhavn (17.7 km)

  Det idylliska hamnkvarteret i gamla Köpenhamn är från 1670-talet. Kanalen blev grävd som ett alternativ till den redan existerande hamnen. Nyhavn hade förr ett tvivelaktigt rykte. Barer, prostitution och tatueringssalonger kantade kajens gata. På 1980-talet fick hela området ett ansiktslyft och idag har Nyhavn en rad av läckra restauranger, caféer och barer med hamnterrasser. De gamla färgglada och ibland sneda husen är kuliss till det glada och myllrande folklivet på kajen. Sagoförfattaren H.C. Andersen bodde i 5 år i nr 20, där han skrev många av sina bäst kända verk, bl.a. Prinsessan på ärten och Elddonet.

  Nyhavn
 • Roskilde (25.7 km)

  Roskilde är en stad som passar hela familjen, fylld med bl.a. olika aktiviteter, historia och shoppping. Roskilde domkyrka är en fantastisk attraktion i staden. Katedralen finns på UNESCO's världsarvslista och här har det skett begravningar av kungar och drottningar i århundraden. Staden är också känd för sin musikfestival, Roskilde Festivalen, som äger rum i juni / juli.

  Roskilde
  Roskilde
 • Vikingaskeppsmuseet (26.2 km)

  Ett måste i Roskilde är att se Vikingaskeppsmuseet. Museet byggdes år 1969, och har sedan dess utvidgats år efter år. Museet har hela fem ursprungliga vikingaskepp och här kan ni verkligen få se en glimt av det hårda sjöfartslivet.

  Vikingaskeppsmuseet
Mer info

Karta

Hotel Lautrup Park
Borupvang 2 2750 Ballerup

Kunderna tycker

Vad våra kunder säger om oss

 • Så skriver Jonas och Susanne från Svedala: Nu har vi varit på Lautrup Park o vill tacka för den underbara helg vi fick! Det var ett fantastiskt hotell fina rum o jättefin service o maten sen oj oj oj! Tack för trevlig upplevelse o service ifrån er! Vi kommer att återkomma senare!

Barnrabatt

För att få barnrabatt måste det vara minst 2 vuxenbetalande i rummet. Rabatten är vägledande. Den exakta barnrabatten visas i bokningsformuläret.

Dubbelrum
Barn 0~15 i extrasäng 50% Rabatt