Kör själva till Hotel Nordborg Sø med Risskov Bilsemester

Svenska | SEK

Hotel Nordborg Sø

Aktiv semester med vacker natur på Sønderjylland

» Få avstånd från din hemadress

Höjdpunkter

 • Vackert beläget på Als, med utsikt över Nordborg Sjö
 • 6 restauranger, inkl dansk, grill, wok, pizza inom 800m
 • Fri tillgång till många sportfaciliteter och pool
916:-
4~5 dag från
1.289.-

Vistelse med frukostbuffé

Miniesemester i Nordborg

4 dagar
Endast 1.289,- / spara upp till 665,-
Spara
5 dagar
Endast 1.689,- / spara upp till 917,-
Spara
* Pris per person i dubbelrum

4 dagar inkl.

 • 3 x övernattningar
 • 3 x frukost
 • Kaffe/te i loungen
 • Gratis internet och parkering
 • Tillgång till gym och pool
Risskov Paket

Hotel Nordborg Sø ligger vackert beläget i ett grönområde precis vid sjön Nordborg, omgivet av Sønderjyllands natur och endast 10 minuters promenad från centrala Nordborg. Hotellet ligger precis vid Nord-Als Sportscenter och ni tar er till Sønderborg eller till Flensborg för gränshandel på under en timme.

Om hotellet

Här väntar en semester där ni kan vara både aktiva och samtidigt njuta av områdets vackra natur i er egen takt.

När ni bor på Hotel Nordborg Sø har ni gratis inträde till fitnesscentret och simhallen. Det går också att arrangera sportaktiviteter som tennis och badminton så se till att packa träningskläder och bekväma skor. I hotellets gemensamma utrymmen finns det gratis kaffe och te samt automater för snacks och olika drycker. Varje morgon dukar man fram en härlig frukostbuffé så att ni kan äta er ordetligt mätta innan ni beger er ut för dagens aktiviteter.

Om ni gillar att spela golf får ni heller inte glömma att packa golfskor och klubbor eftersom Nordborg Golfklubb ligger endast 1 km från hotellet.

Nöjesparken Danfoss Universe ligger endast 3.5 km från hotellet och det är heller inte långt till stranden och alla historiska områden vid Dybbøl. Sønderborg Museum ligger endast 30 minuters bilresa från hotellet

Hotellet har gratis Wi-Fi och det finns gratis parkering vid hotellet. 

Om rummen

Hotel Nordborg Sø har 16 stora och moderna dubbelrum som alla har altan eller terrass. De flesta av rummen har utsikt över sjön Nordborg och alla rum har TV, Wi-Fi, samt eget badrum med dusch. 

Notera att foton och planbeskrivningar är vägledande och kan avvika från de visade

Avstånd till hotellet

250 km från
Öresundsbron
370 km från
Rostock, Tyskland
390 km från
Göteborg, Sverige

Avstånd till din hemadress

Ange ditt postnummer så ger vi dig avståndet till hotellet. Enklare än så kan det knappast bli.

Utflyktsmål i närheten av hotellet

Universe (Danfoss Universe) (3.6km)

Universe, tidigare känt som Danfoss Universe, erbjuder en rolig dag för både vuxna och barn i vetenskapens tecken! Besök bland annat Blue Cube, var du kan uppleva de fyra stora naturfenomen, och inte minst lära dig om; glaciärer, gejsrar, vulkaner och blixtar.

Dessutom kan du också prova Segwaybanor, grävmaskiner , Waterworks och mycket mer!

Sønderborg (24.2km)

Sønderborg är en liten marknadsstad på Sønderjylland och har cirka 28.000 invånare. Här hittar du en blandning av kultur, shopping och en läcker cafémiljö kombinerat med en vacker strand och ett fulländat nattliv. Stadens största attraktion är Sønderborg slott, som grundades redan år 1170. Idag har slottet ett eget museum och fungerar som bakgrund för den årliga Ringridningsfestivalen, som hålls på slottsområdet under sommarmånaderna. Staden har en mysig gågata med många affärer och kaféer där du kan äta en god lunch.

Dybbøl Mølle (28.8km)

Dybbøl Mølle symboliserar danskt motstånd och uthållighet då bruket var centrum för båda Schleswigskrigen där fabriken förstördes.

Kvarnen är utrustad med utställningar som berättar historien om krigen mellan Danmark och Tyskland.

Historiecenter Dybbøl Banke (29.2km)

Känn krutrök i näsan samt det höga bullret från kanoner och upplev det spännande historiecentrumet. Här lär man sig om striderna mellan danska och tyska soldaterna under slaget vid Dybbøl år 1864.

Lär er mer om livet bakom fronten och kom nära de människorna som deltog i striderna, ta även del av de dramatiska händelserna som ägde rum under striderna vid Dybbøl, även känd som det 2: a Schleswig kriget. Här väntas en otroligt spännande och lärorik rundtur för er under en billig sommarsemester på södra Jylland.

Gråstens slott, slottsträdgård och kapell (38.9km)

Bila Danmark och njut av en kroweekend eller minisemester där ni kan besöka detta vackra slott  som byggdes på 1500-talet och är ett danskt jaktslott.

Gråstens slottskapell är den enda delen av Gråsten slott som är öppen för besökare.

Gråstens slottsträdgård är av engelskt inspirerat landskap. På sommaren kan besökarna njuta av den stora ros- och perennrabatter som strålar i en mängd olika färger. Det finns även en utställning utomhus som berättar om slottsträdgårdens utveckling.

Faaborg museum (46.3km)

Stig in i den underbara konstens värld. Faaborg Museum erbjuder stora målningar av de berömda fyniska målarna, skulpturer, arkitektur och möbler. Faaborg Museum grundades av konservtillverkaren Mads Rasmussen år 1910, som hade en förkärlek till konst. Den imponerande museibyggnaden är arkitektoniskt ett konstverk i sig, som är ritat av Carl Petersen. Boka hotellpaket i Danmark hos Risskov Bilsemester och iväg på bilsemester till Faaborg på Fyn. 

Svanninge Bakker (48.5km)

Fyn är ett natur och vandringsparadis. Norr om Faaborg, ligger t.ex. Svanninge Bakker. Parkera bilen och ge er ut till fots i detta vackra, backiga landskap som skapades under istiden. Utöver det geologiska intressanta landskapet finns en rik flora och fauna. Det kan rekommenderas att ta med kikaren.

Gränshandel (70.6km)

Passa på att göra billiga inköp i en av de flera gränsbutikerna under er nästa bilsemester i södra Jylland eller Nordtyskland. Butikerna är fyllda med prisvärda varor och har ni beställt er resa hos Risskov Bilsemester får ni dessutom ett presentkort för en gratis flaska vin hos Fleggaard (1 flaska vin per vuxen över 18 år).

Flensburg (66.9km)

Bila i Tyskland och besök Flensburg som bjuder på härliga upplevelser för hela familjen. Bo billigt med prisvärda hotellpaket, med eller utan halvpension, hos Risskov Bilsemester. Insup den charmiga stämningen längs hamnen, åk på shoppingtur i stadens mysiga gränder, eller kör ut i den nordtyska regionen och upplev några av dess spännande sevärdheter.

Flensburg är en livlig hamnstad med ett rikt kulturliv och ett varierat shoppingutbud, vilket ofta glöms bort. Staden har dessutom en intressant histora, vackra byggnader och bra matställen. Flensburg var en av få städer i Nordtyskland som inte blev förstörd under andra världskriget, därför finns många byggnader kvar från alla stilepoker. Det historiska centrumet, präglat av dansk och tysk arkitektur, vittnar om Flensburgs 700-åriga historia.

Flensburg är en gammal sjöfartsort som är uppbyggd kring den naturliga hamnen i utkanten av Flensburgfjorden. Hamnen utgör idag ett livligt omåde med många olika matställen, muséer och fartyg. Dessutom finns mycket historia bevarat gällande hamnen, något ni kan lära mer om på sjöfartsmuséet där alla texter är översatta till danska. På många ställen framgår det tydligt att Flensburg har varit danskt under 400 år, exempelvis är många gatunamn i staden danska.

Flensburg är också ett riktigt shoppingparadis. Rotestrasse har cirka 500 butiker med rimliga priser. Ni hittar också trevliga gårdar och gränder som under jultid gör staden extra mysig. Holmen med sina vackra, gamla medborgarhus är gågatornas mötesplats med flera varuhus.

Reviews
Har du några frågor? Kontakta vår kundservice

Kontakta oss:
Tel: 040 611 6130
Email: kontakt@risskov.se

Våra öppetider är:
Måndag - Fredag: 9 - 17
Lördag - Söndag: 10-15 

Välj det paket som matchar dina önskemål för din nästa bilsemester

Har du några frågor? Kontakta vår kundservice

Kontakta oss:
Tel: 040 611 6130
Email: kontakt@risskov.se

Våra öppetider är:
Måndag - Fredag: 9 - 17
Lördag - Söndag: 10-15 

Andra hotell i närheten

Hotel Nørherredhus

Inkl halvpension

Södra Jylland

Minisemester i Nordborg

Risskov Paket - 3 dagar inkl.
 • 2 x övernattn. m. frukost
 • 2 x 2-rättersmeny/buffé
 • 1 x kaffe och kaka vid ankomst
 • 2 x kaffe efter middagen
 • Gratis internet

712:-
Från endast
1.219.-

Visa karta

Historiska sevärdheter i Als

Läs mer

Hotel Europa Aabenraa

Upplevelser på södra Jylland

Södra Jylland

Minisemester Aabenraa

Risskov Paket - 3 dagar inkl.
 • 2 x övernattn. m. frukost
 • 1 x 3-rättersmeny
 • 1 x 2-rättersmeny
 • kaffe efter middagen
 • 1 x Kaka i lobbyn

213:-
Från endast
1.829.-

Visa karta

Minisemester i Aabenraa

Läs mer

Hotel Sønderborg Strand

Inkl halvpension

Södra Jylland

Semester på Als

Wild Offer - 3 dagar inkl.
 • 2 x övernattningar
 • 2 x frukostbuffé
 • 2 x Huvudrätt & kaffe/te med sötsak
 • Gratis parkering
 • Gratis internet

1.133:-
Endast
1.439.-

Visa karta

4-stjärnigt hotell vid Sønderborg Strand

Läs mer

Sølyst Kro

Inkl. 2 x 2-rättersmeny

Södra Jylland

Minisemester vid Aabenraa Fjord

Risskov Paket - 3 dagar inkl.
 • 2 x övernattningar
 • 2 x frukost
 • 2 x 2-rättersmeny
 • Kaffe efter middagen (dag 1)
 • Gratis internet & parkering

344:-
Från endast
1.549.-

Visa karta

Äkta dansk kro nära vattnet

Läs mer