Minisemester på Hotel Søgården i Brørup

Svenska | SEK

Hotel Søgården Brørup

Njut av en vistelse med gratis bowling inte långt från Legoland

» Få avstånd från din hemadress

Höjdpunkter

 • Alla rum har till egen terrass
 • Familjevänligt hotell
 • Gratis bowling eller minigolf
577:-
3~5 dag från
1.079.-

Uppehåll med halvpension

Minisemester nära Legoland

3 dagar
Från 1.079,- / spara upp till 329,-
Spara
4 dagar
Från 1.599,- / spara upp till 443,-
Spara
5 dagar
Från 2.099,- / spara upp till 577,-
Spara
* Pris per person i dubbelrum

3 dagar inkl.

 • 2 x övernattningar
 • 2 x frukostbuffé
 • 2 x 2-rättersmeny/buffé
 • 1 välkomstdrink
 • 1 x Fri entré till bowling eller kompakt golf
Wild Offer

Njut av en minisemester fylld med aktiviteter för hela familjen på södra Jylland. Detta hotell bjuder på gratis bowling, minigolf, biljard och fotbollsspel samt en lekplats med hoppborg för barnen. Hotellets läge ger er närhet till Ribe i söder och Billund i norr och således har ni flera roliga upplevelser och sevärdheter såsom Ribe Domkyrka och Legoland i närheten. 

Om hotellet

Hotel Søgården ligger i den mysiga jylländska marknadsstaden, Brørup, på gränsen mellan södra och mellersta Jylland, i närheten av motorväg E20, och i stort sett mitt emellan Kolding och Esbjerg.

Hotellet är en del av familjeägda Søgård Brørup som etablerades år 2008 och som både omfattar sällskaps- och kurslokaler, restaurang och bowlinghall - alltihop under ett och samma tak. Hotel Søgården är inrett i en separat byggnad alldeles vid sidan av och drivs också av Søgård Brørup. Under er vistelse har ni gratis tillgång till bowlinghallen som erbjuder 10 banor med möjlighet till barnbanor. Det rekommenderas att boka bana i förväg, då det finns risk för att alla banor är fullbokade.

Utomhus råder Søgården Brørup över ett stort avskilt trädgårdsområde, där det finns både lekplats och hoppborg där barnen kan roa sig, en fin utomhusterrass och inte minst en 18 håls minigolfbana, som är en blandning mellan minigolf och puttningsbana. Även här rekommenderas att boka plats i förväg. Inomhus finns dessutom både biljardbord och fotbollsspel, där ni kan utmana varandra och roa er. 

Brørup är känt för sin historiska loppmarknad och husdjursauktioner och är en perfekt plats att besöka under er vistelse. Marknaden är öppen varje fredag - dock med undantag av ett par helgdagar. Är ni på semester under sommarsäsongen kan ni besöka Brørup Svømmebad som ligger endast 2 km från hotellet och som bl.a. bjuder på uppvärmda utomhuspooler och rutschkanor. Ni kan även besöka Vejen Kunstmuseum som är öppet året runt och som bjuder på massor av barnvänliga aktiviteter med en särskild barnhörna. 

Varje morgon serveras en god och välsmakande frukostbuffé i den mysiga restaurangen. 

På eftermiddagen har ni möjlighet att njuta av en kopp kaffe och kaka och på kvällen serveras goda rätter i den familjevänliga restaurangen. Är vädret fint kan ni även njuta av maten på den övertäckta terrassen mot havet. 

Det finns dessutom en bar där det passar utmärkt att avsluta dagen med en drink i de vackra omgivningarna. 

Hotellet erbjuder gratis parkering och under er vistelse har ni gratis tillgång till trådlöst internet. 

Om rummen

Hotellet har 19 mysiga rum som alla har tillgång till egen terrass och alla rum ligger på marknivå. Det finns både enkel- och dubbelrum såväl som dubbelrum med upp till två extrasängar. 

Alla hotellets rum är inredda med eget bad och toalett och utrustade med bekväma sängar, skrivbord och TV.

Hundar är tillåtna och kan tas med mot en extra avgift. 

Notera att foton och planbeskrivningar är vägledande och kan avvika från de visade

Avstånd till hotellet

270 km från
Öresundsbron
300 km från
Göteborg, Sverige
410 km från
Rostock, Tyskland

Avstånd till din hemadress

Ange ditt postnummer så ger vi dig avståndet till hotellet. Enklare än så kan det knappast bli.

Utflyktsmål i närheten av hotellet

Gram Slott (24.6km)

Åk på bilsemester i Danmark och kör på utflykt till det vackra Gram Slott som är omgivet av en vallgrav och ligger i ett fint grönområde, i den mysiga byn Gram, där det är en trivsam stämning.

Slottet används idag som ett slags eventhus och här finns det möjlighet att ta emot uppemot 50 000 gäster. Det finns både semesterlägenheter, ett stort ekologiskt lantbruk och det organiseras bland annat konserter. Dessutom värdesätts historia, kultur, arkitektur och natur här.

Ribe Domkyrka (27.2km)

Ribe Domkyrka, stadens pompösa landmärke, är synlig på långt håll i det platta landskapet. Nordens apostel Ansgar byggde Danmarks första kyrka (i trä) i Slesvig och Ribe omkring år 860. Den nuvarande kyrkan är påbörjades 1150-1175 och stod färdig år 1225-1250. Efter flertalet om- och tillbyggnader är den Danmarks enda femskeppiga kyrka, präglad av skiftande stilar och med många intressanta detaljer.

Legoland - Barnens dröm (36.4km)

Börja med den största attraktionen i Billund, Legoland, som är mycket fascinerande för både vuxna och barn. I det nya "Lego Ninjago World" finns det utmaningar, som ska klaras av. Starta som en ninja i Lloyds Laser Labyrint, tag därefter turen över Coles Klatrevæg (Coles Klättervägg), och slutligen i "Lego Ninjago The Ride" ska de 4 Ninja-elementen; eld, blixtar, jord och is övervinnas för att nå "The Great Devourer".

Ribe Vikingacenter (30.4km)

Gör en fantastisk resa tillbaka i tiden till då vikingarna härskade i Ribe. Känn historiens vingslag och lyssna till historier om gamla danskar och deras liv och arbete, och prova själv på att vara viking för en dag. Tag en promenad genom marknaden och möt duktiga silversmeder och tillverkare av glaspärlor. Besök vikingarnas hus och då särskilt det vackra Tinghuset med kalkmålningar. Prova på att skjuta med pilbåge eller var med och träna för att bli en riktigt bra viking. Lär er mer om vikingarnas spel och matvanor, och låt fantasin flöda och spela med i det spännande vikingalivet, vilket Ribe Vikingacenter återskapar fullt ut.

LEGO@House (42.2km)

Det nya LEGO@House gör besökarna delaktiga i historien bakom Lego och inspirationen till de världsberömda klotsarna, som skapade nytänkande kring leksaker. Det nya LEGO@House öppnar 2017 och blir 23 meter högt och inte mindre än 8.500 kvadratmeter, så det finns plats för en och annan legoklots.

Kolding (32.4km)

Kolding är en trevlig stad på Jylland, för såväl vuxna som barn. Här erbjuds ni både varierande kultur och shopping. Besök t.ex. Koldinghus och få grepp om en bit av dansk historia eller njut av ett avkopplande cafébesök som en paus i shoppingen.

Egtved flickans grav (28km)

Beställ en billig weekendresa eller minisemester hos Risskov Bilsemester och besök Egtved, väst om Vejle, där Egtvedspigen, eller Egtveds flickan blev funnen år 1921 i en ytterst välbevarad grav från bronsåldern. Idag kan ni skåda den rekonstruerade graven och det lilla museet som är byggt på stället med en historia om detta sällsynta fynd. I museet är det en utställning av en kopia av flickans klänning med smycken och bältesspänne. Res billigt och bila i Danmark och besök denna intressanta plats. 

Skulpturparken i Tørskind Grusgrav (29.3km)

Den danska skulptören Robert Jacobsen har i samarbete med den franska skulptören Jean Clareboudt byggt en skulpturpark i grusgraven i Tørskind. Skulpturerna är skapta i järn, betong, sten och trä och betraktas som ett samlat verk som går i dialog med naturen. Utställningen bygger nämligen på solens bana över himlen under dagen och man kan skåda hur ljuset och skulpturerna samspelar. Av samma skäl upplevs dessa verk olika beroende på vilken tidpunkt på dagen eller året ni besöker platsen.

Billund (41.8km)

Kör till södra Danmark och besök Billund, vars område erbjuder vacker natur, kultur och ett pulserande stadsliv samt massor av attraktioner för barn.

Lalandia (36.4km)

På Lalandia i Billund kan allt som rör vatten upplevas; vattenrutschbana och vågmaskin. Dessutom erbjuds wellnessupplevelser i särklass för de vuxna.

Vadehavscentret (37.4km)

Vadehavscentret arrangerar spännande utflykter, där ni har möjlighet att uppleva Nationalparken Vadehavets unika natur och kultur tillsammans med en professionell naturguide. Åk till exempel på sälsafari och upplev sälar i dess naturliga omgivning.

Museum Trapholt (38.3km)

Museum Trapholt är Danmarks enda museum, som visar bildkonst, konsthantverk, design och möbeldesign. Särutställningarna bjuder alltid på nya och spännande upplevelser med internationella och danska konstnärer och designers.

Museet har en fin samling av modern bildkonst och rymmer dessutom Danmarks största samling av stolar från 1900-talet samt Arne Jacobsens unika sommarhus.

Reviews
Har du några frågor? Kontakta vår kundservice

Kontakta oss:
Tel: 040 611 6130
Email: kontakt@risskov.se

Våra öppetider är:
Måndag - Fredag: 9 - 17
Lördag - Söndag: 10-15 

Välj det paket som matchar dina önskemål för din nästa bilsemester

Har du några frågor? Kontakta vår kundservice

Kontakta oss:
Tel: 040 611 6130
Email: kontakt@risskov.se

Våra öppetider är:
Måndag - Fredag: 9 - 17
Lördag - Söndag: 10-15 

Andra hotell i närheten

Comwell Kolding

Inkl halvpension

Östra Jylland

Bo centralt i Kolding

Risskov Paket - 3 dagar inkl.
 • 2 x övernattningar
 • 2 x frukostbuffé
 • 2 x 2-rättersmeny/buffé
 • Gratis parkering
 • Gratis internet

390:-
Från endast
1.579.-

Visa karta

Besök handelsstaden Kolding

Läs mer

Gram Slotskro

Inkl 2x2-rättersmeny

Södra Jylland

60 km från Legoland

Risskov Paket - 3 dagar inkl.
 • 2 x övernattningar
 • 2 x frukostbuffé
 • 2 x 2-rättersmeny/buffé
 • 2 x Kaffe/te efter middag inkl. söt överraskning
 • Gratis internet och parkering

816:-
Från endast
1.339.-

Visa karta

Krosemester i hjärtat av Sydjylland

Läs mer

Zleep Hotel Kolding

Erbjudande Danmarks designstad

Östra Jylland

Minipris till Kolding

Risskov Paket - 3 dagar inkl.
 • 2 x övernattningar
 • 2 x frukost
 • Gratis parkering
 • Gratis internet
 • Centralt läge

169:-
Endast
839.-

Visa karta

Nära till shopping, sevärdheter och kulturella erbjudanden

Läs mer

Zleep Hotel Billund

Passar bra för barnfamiljer

Midtjylland

Upplev Jylland

Risskov Paket - 3 dagar inkl.
 • 2 x övernattningar
 • 2 x frukostbuffé
 • Kaffe/te/kakao och kaka vid ankomst
 • 1 x glass för barnen
 • Gratis internet

656:-
Från endast
819.-

Visa karta

Familjesemsester i Billund

Läs mer

Ribe Camping

Bo i moderna fritidsstugor

Södra Jylland

Nära Vadehavet nationalpark och Ribe

Risskov Paket - 3 dagar inkl.
 • 2 x övernattningar
 • 2 x frukost
 • Tillgång till pool
 • Slutstädning
 • Sänglinne och handdukar

1.323:-
Från endast
2.959.-

Visa karta

Campingsemester med hela familjen

Läs mer