Minisemester vid Limfjorden på Hotel Vinderup

Svenska | SEK

Hotel Vinderup

Hotellvistelse med god dansk mat och historisk atmosfär nära Limfjorden

» Få avstånd från din hemadress

Höjdpunkter

 • Ät goda danska rätter i restaurangen
 • Det finns många trevliga stränder i närheten
 • Familjehotell med gott om plats för barnen
922:-
3 dagar endast
979.-

Inkl. halvpension

Minisemester vid Venø bukt

3 dagar
Endast 979,- / spara upp till 922,-
Spara
* Pris per person i dubbelrum

3 dagar inkl.

 • 2 x övernattningar
 • 2 x frukost
 • 2 x 2-rättersmeny
 • Gratis kaffe och te
 • Gratis internet
Risskov Paket

Hotel Vinderup har ett fantastiskt läge i Vinderup som ligger mellan Skive och Struer i Danmark. Här bor ni i trevliga omgivningar på ett hotell som fokuserar på god dansk mat och personlig service. Från hotellet är det inte långt till många av de spännande upplevelser och sevärdheter som finns runt Limfjorden.

Om hotellet

Det här mysiga hotellet i Vinderup har anor från början av 1900-talet och ligger nära Venø Bugt som tillhör Limfjordens sydligaste område. Den vackra byggnaden har en trevlig historisk atmosfär som har bevarats under flera renoveringar och hotellet har därför en alldeles speciell och själfull atmosfär.

Hotellet har under flera årtionden haft som tradition att ha “fredagsabal” med livemusik, dans och god mat och denna tradition har bevarats och händer fortfarande en gång i månaden.

Läget betyder att ni har många spännande sevärdheter och utflyktsmöjligheter inom en timmes bilresa från hotellet och det går också att hyra cyklar så att ni kan bege er ut på upptäcktsfärd i den vackra naturen runt Limfjorden.

Varje morgon dukar hotellet fram en härlig och varierad frukostbuffé i den trevliga restaurangen och kvällstid serveras en meny med många goda danska rätter.

Det finns gratis parkering vid hotellet och under er vistelse har ni tillgång till gratis trådlöst internet. 

Om rummen

Hotel Vindreup har 16 trevliga rum som är fördelade på nio standardrum, sex nostalgiska rum och en svit. Det finns både enkel- och dubbelrum tillgängliga och det är möjligt att få upp till tre extrasängar på dubbelrummen.

Alla hotellets rum har eget badrum, bekväma sängar där ni sover gott, TV samt möjlighet att göra kaffe och te. Några av rummen har också ett spa-badkar och några har terrass och utsikt över stadens tak. 

Rummen ligger på första våningen och hotellet har ingen hiss.

Rumstyper

Dubbelrum

1 / 2
Standardrummen är dubbelrum med en dubbelsäng. Dessutom är det möjligt att få en extrasäng. Rummen har eget badrum, TV och trådlöst internet. Det finns också möjlighet att göra kaffe eller te på rummet. Möjlighet för extra personer i gästsäng / bäddsoffa. 
» Se fler rumsspecifika bilder

Enkelrum

1 / 2
Enkelrummen har en 3/4-säng. Dessutom är det möjligt att få en extrasäng. Rummen har eget badrum, TV och trådlöst internet. Det finns också möjlighet att göra kaffe eller te på rummet.
» Se fler rumsspecifika bilder

Svit

1 / 2
Sviten har en dubbelsäng och det är dessutom möjligt att få en extrasäng. Här har ni också eget badrum, TV, trådlöst internet och det finns möjlighet att göra kaffe eller te på rummet. Sviten passar för er som vill ha lite mer plats och lite bättre komfort.
» Se fler rumsspecifika bilder
Notera att foton och planbeskrivningar är vägledande och kan avvika från de visade

Avstånd till hotellet

180 km från
Göteborg, Sverige
380 km från
Öresundsbron
525 km från
Rostock, Tyskland

Avstånd till din hemadress

Ange ditt postnummer så ger vi dig avståndet till hotellet. Enklare än så kan det knappast bli.

Utflyktsmål i närheten av hotellet

Hjerl Hede (7km)

På friluftsmuseet Hjerl Hede kan man uppleva olika kulturmiljöer och element från den danska bygemenskapen. Här kan man utforska regionala variationer av byggnadsstil och inredning, samt se hur man bodde och levde för 100-200 år sedan. Hjerl Hede har också Danmarks äldsta kända bondgård, Vinkelgården, från år 1546, som är väl värt ett besök under en sommarsemester på Jylland.

Møllesjö (12.3km)

Vid Møllesjö finner ni 3 utmärkta stigar, perfekt för en lätt vandring i det natursköna området. "Naturstigen" är kaklad, knappt 2 km lång och går runt Møllesjö. "Jungelstigen" är dryga 2 km lång och anlagd kring golfbanan och mossen. En härlig med lite mer utmanande terräng. Längs med denna leder finns även ett naturfitness område med 8 olika fitnessredskap samt en rep färja som ni kan ta er ut på ön med. "Hjärtstigen" är en förlängning av naturstigen och är ytterligare 3 km lång. En härlig tur för er som vill gå en lite längre tur eller ta er ut på en löprunda. Stigen passerar även den vackra Borbjerg Holmgård sjön.

Struer Museum (14.2km)

Det kulturhistoriska museet i Struer stad bjuder på det som har varit med att prägla Struer med omnejd både nationellt och internationellt. Museet har anor från år 1930 men blev om- byggt och utbyggt år 2006. Börja här med att uppleva radio- och televisionsäventyret, Bang & Olufsen, och kulturhistorien bakom ljud- och bildmedia. Det är också möjligt att besöka författaren Johannes Buchholtz hus som står som en ikon från 1930-talets författarmiljö.

Struer - et jernbaneknudepunkt (en järnvägsknytpunkt) berättas om den första järnvägen som förband Århus, Randers och Struer, samt om vilket inflytande järnvägen hade på Struers utveckling och varför Struer nu började kallas för Uniformsstaden. I utställningen Limfjorden På Lærred (Limfjorden på duk) kan besökare njuta av de många landskapsmålningar från den västliga delen av Limfjorden som alltid har varit en stor inspirationskälla för många konstnärer. Möt kända konstnärer som Jens Søndergaard, Knud Agger, Povl Povlsen och många fler i Struer Museum.

og mange flere i Struer Museum. Spela, upplev och bli klokare på ljuden och hörselsinnena i Lyduniverset (ljuduniversum). Prova några av de många roliga experimenten som exempelvis att lägga ljud på en tecknad film, eller ta reda på från vilken riktning lejonens vrål kommer. Här kan hela familjen ha roligt, det massor av upplevelser för alla smaker på Struer Museum.

Holstebro (19.6km)

Idag huserar Holstebro omkring 35000 invånare och är en livlig handelsstad med ett virrrvarr av gågator och olika typer av butiker för alla smaker. Det finns flera bra restauranger inom nära räckhåll, och här blir det tydligt att i Nordvästjylland går ingen hungrig från bordet. Den goda och traditionella matkulturen finns i flera varianter, och Det Gamle Apotek, Støberiet (Gjuteriet) eller restaurang Under Klippen, som ligger strax bredvid Best Western Royal Holstebro, kan varmt rekommenderas, oavsett om det är hungern eller smaklökarna som ska tillfredsställas.

Skive (22km)

Skive stad har en spännande historia och med tiden har staden blivit ett handelscentrum med ett nät av gågator och massa shoppingmöjligheter. De många specialbutikerna och små mysiga affärerna ligger inom bekvämt avtsånd, det är aldrig långt till nästa butik. Det är liv och glädje på gatorna, särskilt omkring Rådhustorget och Posthustorget där det ofta arrangeras aktiviteter och marknadsdagar.

Spøttrup Medeltidsslott (23.8km)

Spøttrup är det bäst bevarade medeltida slottet i det danska kungariket, som härstammar från början av 1500-talet. Här finns rika möjligheter att gå på upptäcktsfärd i ett äkta slott med torn, riddarsal, kyrkrum och allt som hörde denna period av medeltiden till. Slottets mycket tjocka väggar samt de många försvarsbyggnaderna ger en god inblick i hur det dagliga livet gick till. Det ger också en klar idé om hur en borg bäst kunde försvara sig mot attackerande fiender. Det finns också en mycket vacker slottsträdgård där det bland annat odlas läkeörter. Lite bortanför slottet ligger

Spøttrup Sjö som bland annat är känd för sina många fåglar. Året runt anordnas olika aktiviteter som bidrar till att göra slottets historia mer levande. Ta med hela familjen och styr kosan till denna helt otroliga medeltida borg där upplevelserna bara ligger och väntar.

Jesperhus (41.8km)

Tag med familjen på bilsemester och besök semesterparken i Mors, där djungeldjuret Hugo bor.

I Jesperhus Blomsterpark är djuren frigående så ni kan komma nära inpå. 

Ulfborg (40.5km)

Ulfborg är en mysig järnvägsstad 20 km norr om Ringkøbing. Mitt i staden kan ni besöka Ulfborg Kyrka samt det lokala biblioteket som invigdes 1997 och har cirka 20 000 böcker och andra media. Ett par kilometer västerut kan ni besöka den 54 meter höga röd-vita väderkvarnen Tvindmøllen och österut har ni utsikt över det vackra landskapet.

Staden är bland annat känd för sin kungligt privilegierade Ulfborg Marknad, som hölls första gången den 21 augusti 1840. Genom åren har besöksantalet konstant stigit. Vill ni besöka marknaden så hålls den årligen den sista helgen i augusti.

Ön Fur (46.5km)

Åk på bilsemester i Danmark med Risskov Bilsemester och besök Fur, som utnämndes till Danmarks vackraste ö år 2010, och efter att ha besökt ön är det tydligt varför. Ta en tur ner till stranden och njut av det vackra vädret och den enastående möjligheten att få en spännande inblick i forna danska tider. Börja med att besöka det spännande ekomuseet Fur Museum, som ger de besökande en riktigt god insikt i öns historia bland annat med den otroliga utställningen av fossiler. Det finns också naturverkstäder samt en geopark med dinosaurier.

Tro det eller det, men det finns minsann också ett bryggeri i Furs tidigare målarfabrik. Fabriken har blivit moderniserad och huserar nu ett mikrobryggeri och några restauranger. Om sommaren anordnas rundturer på fabriken, och turen i byggeriet bjuder också på några smakprover. Det produceras ett spännande urval av olika öltyper, från porter till vete och lageröl. Det bryggs mer än 15 olika ljusa och mörka öl, så det borde finnas några stycken som faller i smaken.

Kanske är det också här Furs många konstnärer finner sin inspiration. Det finns nämligen inte mindre än 20 atteljéer och verkstäder på ön, där det skapas allt från smycken och kermaik till skulpturer och silkesmålning. Bila i Danmark och njut av ett härligt besök på denna ö!

Nationalparken Thy (77.9km)

Nationalparken Thy kallas "Danmarks sista vildmark". Nationalparken sträcker sig från fyrtornet i Hanstholm och 12 km längst västkusten till Agger Tange. Nationalparken erbjuder en enastående naturupplevelse som karakteriseras av öppna vidder, orörd natur, stillhet och sällsynta växter. Dessutom kan ni uppleva kusten, sanddynerna, stora sjöar samt Danmarks största naturreservat, Hanstholm Vildtreservat. Kort sagt finns det en naturupplevelse för alla smaker.

Reviews
Har du några frågor? Kontakta vår kundservice

Kontakta oss:
Tel: 040 611 6130
Email: kontakt@risskov.se

Våra öppetider är:
Måndag - Fredag: 9 - 17
Lördag - Söndag: 10-15 

Välj det paket som matchar dina önskemål för din nästa bilsemester

Har du några frågor? Kontakta vår kundservice

Kontakta oss:
Tel: 040 611 6130
Email: kontakt@risskov.se

Våra öppetider är:
Måndag - Fredag: 9 - 17
Lördag - Söndag: 10-15 

Andra hotell i närheten

Hotel Vildbjerg

Inkl. halvpension

Midtjylland

Minipris på Midtjylland

Risskov Paket - 2 dagar inkl.
 • 1 x övernattning
 • 1 x frukostbuffé
 • 1 x 3-rättersmeny/buffé
 • 1 x välkomstdrink
 • 1 x efterrätt vin

217:-
Från endast
529.-

Visa karta

Mysigt hotell med 130 åriga anor

Läs mer

Best Western Royal Holstebro

Modernt hotell centralt i staden

Västjylland

Centralt i Holstebro

Risskov Paket - 3 dagar inkl.
 • 2 x övernattningar
 • 2 x frukostbuffé
 • 1 kopp kaffe/te vid ankomst
 • 1 x träning i Motion & Trivsel
 • Gratis internet

320:-
Endast
979.-

Visa karta

Upplevelser på västra Jylland

Läs mer

Hotel Nørre Vinkel

Inkl 3 och 2-rättersmeny

Västerhavet

Minisemester i Lemvig

Risskov Paket - 3 dagar inkl.
 • 2 x övernattningar
 • 2 x frukostbuffé
 • 1 x 3-rätters säsongsmeny
 • 1 x 2-rätters säsongsmeny
 • Gratis internet och parkering

1.088:-
Från endast
1.289.-

Visa karta

Minisemester på Västjyllamd

Läs mer

Højslev Kro

Inkl halvpension

Västjylland

Fantastisk matupplevelse

Risskov Paket - 3 dagar inkl.
 • 2 x övernattn. m. frukost
 • 1 x 3-rättersmeny
 • 1 x 2-rättersmeny
 • 2 x Kaffe/te efter middag
 • Gratis internet och parkering

690:-
Från endast
1.689.-

Visa karta

Historisk och charmig kro nära Skive

Läs mer

DGI Huset Herning

Minisemester i kulturstaden Herning

Midtjylland

Upplevelser för stora och små

Risskov Paket - 3 dagar inkl.
 • 2 x övernattn. m. frukost
 • 2 x kaffe och kaka
 • 1 x Litet wellness-paket
 • Inträde till Vandkulturhuset, wellness och gym
 • Gratis internet och parkering

782:-
Från endast
969.-

Visa karta

Många aktiviteter centralt i Herning

Läs mer
 
Dina data och cookies

Vi använder cookies för att ge dig den bästa möjliga erfarenheten av risskov.se. När du klickar "OK" accepterar du användandet av cookies og Inställningar.