Billig semester nära Bremen med många sevärdheter

Resmål
Betalning

Betalning

Presentkort

Hotel zur Riede

Njut av en kortsemester på bekvämt hotell i den gröna orten Delmenhorst

 • 500 km från Öresundsbron
 • 320 km från Rostock, Tyskland
 • 625 km från Göteborg, Sverige
 • 490 km från Helsingborg, Sverige
 • 200 km från Travemünde, Tyskland
 • 450 km från Sassnitz, Tyskland
 • 470 km från Swinoujscie, Polen
 • Restaurang
 • Bar
 • Hund
 • Gratis parkering
 • Gratis internet

Om hotellet

Den lilla staden Delmenhorst har ett bra läge mellan Oldenburg och Bremen. I utkanten av staden, lättillgängligt från motorvägen ligger Hotel zur Riede, som erbjuder en lugn atmosfär. Från hotellet tar ni er lätt till de stora kulturella och historiska upplevelserna i i de omkringliggande städerna. 

Hotellet erbjuder

Hotel Zur Riede ligger nära den kulturella staden Bremen. Om man väljer att flyga till Bremen flygplats, är hotellet behjälpliga med en shuttlebuss. Hotellets restaurang välkomnar dig i den trevliga atmosfären och serverar frukost kl. 6 -11. Här serveras du också din 3-rätters middag/buffé på kvällen. Efter en lång dag ute på sightseeing, kan man slappna av i hotellets bar eller dricka en kopp kaffe. I hotellets lekrum kan barnen leka och ha roligt. 

Rummen 

De bekväma och trevliga rummen är alla inredda med bad/dusch, toalett, telefon och TV.

Vänligen observera att

Om du har bokat en vistelse för nyårsafton, serveras det gratis drinkar på nyårsafton: husets vin, öl, whisky, vodka och alkoholfria drycker under mellan kl. 18:00 till 1:00.

Mer info

Värt att se

 • Ochtum Park Outlet (12.2 km)

  I Ochtum Park Outlet i staden Stuhr i Tyskland kan ni hitta mängder av butiker med nedsatta märkesvaror, som är upp emot 70% billigare än i butikerna. Här finns bland annat Betty Barclay, Adidas, Esprit, Levi's, Lindt Chokolade och många fler. Så sätt på er shoppingskorna och få en bra shoppingdag med hela familjen.

  Ochtum Park Outlet
  Fynda billiga märkesvaror på Ochtum Park Outlet i Stuhr, Tyskland
 • Herdentor kvarn (12.5 km)

  Den ikoniska kvarnen i Bremen har sedan 1898 stått uppe på en vall som säkrade det gamla Bremen. Kvarnen har en särskild plats i Bremenbornas hjärta, förr i tiden fanns det nämliga sex kvarnar vid vallarna och detta är den enda som har överlevt tack vare mycket tur genom åren. Om ni är på minisemester i närheten av Bremen kan ni passa på att besöka kvarnen där det idag mals det kaffe i kvarnen, och inte mjöl som förr i tiden. Idag rymmer kvarnen dessutom en restaurang och café.

  Herdentor kvarn
  Utöver kvarnen i sig kan man här också besöka restaurangen och caféet.
 • Bremen (13.4 km)

  Bremen är en storstad i ordets rätta bemärkelse och här finns något för alla smaker. Den 1200 år gamla hansestaden är ytterst populär och kombinerar det bästa av historia, tradition och kultur. Stadens mest berömda kännetecken är utan tvekan det praktfulla rådhuset i Weserrenässansstil, samt den ärevördige Rolandsfiguren på den historia marknadsplatsen, som har stått på UNESCO:s lista över världskulturarv sedan 2004. Bland andra sevärdheter bör nämnas stadens äldsta kvarter Schnoor, samt domkyrkan och även den ovanliga arkitekturen längs den traditionsriktiga gatan Böttcherstrasse.

  Bremen
  Det mäktiga rådhuset står i kontrast till de smala, gulliga gränderna.
 • Oldenburg (36.8 km)

  Oldenburg är en vacker gammal universitetsstad i nordvästra Tyskland med en historia som går mer än 1200 år tillbaka. Det är en stad som sjuder av liv och dess arkitektoniska charm kompletteras av den vackra naturen som omger staden. Det finns även goda shoppingmöjligheter och massor av ställen där ni finner konserter, utställningar och muséer. Ni kommer alldeles säkert aldrig att få en tråkig stund om ni besöker Oldenburg under er bilsemester.

  Oldenburg
  Vackra Oldenburg i nordvästra Tyskland
 • Universum (18.8 km)

  Universum är ett stort vetenskapscenter med över 250 utställningar där man kan lära sig om all världens ting. Det som gör det extra spännande är att de 250 utställningarna kräver att besökarna själva leker med dem. Se om ni kan generera ström till en glödlampa, prova lögndetektorn, upplev ett jordskalv, samt mycket mer! Ta sikte på en mycket lärorik och rolig dag.

  Universum
  Kul och intressant för vuxna och barn
 • Wildeshauser Geest (26.8 km)

  Den vackra naturparken Wildeshauser Geest söder om Bremen är ett idealiskt område för vandring, ridning och cykling. Naturparken är 1500 kvadratkilometer stor och är det största naturreservatet i Niedersachsen och ett av de största i Tyskland. Den unika naturen i denna region är fredad och bevarad och har ett välutvecklat och bra markerat nätvärk av vandrings- och cykelleder. Detta gör att naturen här är lättillgänglig och bäddar för en lång rad av härliga upplevelser.

  Wildeshauser Geest
  I Wildeshauser Geest kan ni vandra, cykla eller rida
 • Bremerhaven (74.0 km)

  Staden Bremerhaven ligger där floden Weser mynnar i Helgolandsbukten. Trots sin unga existens som stad har Bremerhaven en lång historia som handelshamn och är idag en an Tysklands viktigaste hamnstäder. Staden grundades år 1827 och har varit en viktig namn när det gäller emigration i Europa. Bremerhaven har bara några få historiska byggnader och dess stora gator och stadscentrum har nästan uteslutande byggts i efterkrigstiden. De största attraktionerna är Emigrationscentret, Schiffahrtsmuseum och såklart den historiska hamnen med många museifartyg. Passa också på att besöka den zoologiska trädgården och fiskehamnen som rymmer akvariet Atlanticum.

  Bremerhaven
  Bremerhaven bjuder på sevärdheter såsom Emigrationscentret, Schiffahrtsmuseum och såklart den historiska hamnen.
 • Julmarknad i Bremen (12.7 km)

  Julmarknaden i Bremen ligger runt stadens historiska rådhus och Rolandstatyn, som står mitt på torget. Bredvid S:t Petrikyrkan, stadens domkyrka, finns 170 mysiga stånd, som erbjuder julpynt, julläckerheter och julklappsidéer.

  I de festliga julstånden garateras goda julspecialiteter och julklappsidéer. Genom att följa den historiska gatan Böttcherstrasse kommer ni till ner till Schlachte-Zauber vid floden Weser där ni möts av en historisk julmarknad med doft av nybakat bröd och rökt fisk, som ger en maritim atmosfär.

  Tycker ni om musik kan ni lyssna till de många advents- och orgelkonserterna, som börjar i slutet av november och ges i stadens kyrkor.

  Julmarknad i Bremen
  Besök Bremens mysiga julmarknad i vinter.
Mer info

Karta

Hotel zur Riede
Annenheider Allee 129 27751 Delmenhorst

Barnrabatt

För att få barnrabatt måste det vara minst 2 vuxenbetalande i rummet. Rabatten är vägledande. Den exakta barnrabatten visas i bokningsformuläret.

Dubbelrum
Barn 0~6 i föräldrars säng 100% Rabatt
Barn 6~10 i extrasäng 50% Rabatt
Barn 10~100 i extrasäng 0% Rabatt