Resmål
Betalning

Betalning

Presentkort

Hotell

Rabattkoden är nu aktiv

Hotell

Planerar ni att åka på bilsemester? Se då till att boka ett av Risskov Bilsemesters hotell som er bas.

Hos Risskov Bilsemester har vi ett stort urval av hotell både i Sverige och övriga Europa. En hotellvistelse är en trevlig del av semestern, där ni kan koppla av i ert eget rum efter en händelserik dag. Se alla våra hotell nedan.

Oavsett om ni ska åka på en minisemester inom kortare köravstånd eller tag er ut på en längre körtur söderut så kan vi erbjuda ett hotell som passar era önskemål och behov.

I många av våra hotellpaket är mat inkluderat i priset och ni kan då ofta välja mellan lunch eller middag, ett hotell med halvpension eller ett hotell som erbjuder båda delarna.

Den perfekta kör själv semestern kan bestå av en simpel övernattning i närområden, såväl som en minisemester i ett grannland eller en sol- och badsemester i Europa. 

Oavsett om ni söker en storstadssemestern i Stockholm, en naturskön weekend i Skåne eller en familjesemester uppåt i landet, så kan ni finna det rätta hotellet för er i vårt urval.

Kanske vill ni iväg på semester till vackra Norge eller härliga Danmark, där vi också erbjuder många attraktiva hotellpaket med eller utan mat och wellness.

Ett av de mest populära destinationerna för en kör själv semester är Tyskland och självklart har vi ett brett urval av hotell där också så ni kan bo billigt under er bilsemester. Åk på en billig minisemester till Nordtyskland, storstadssemester till Berlin eller kanske en romantisk weekend för två i Harzen. Tyskland passar även bra för övernattningar och pauser för en längre bilsemester söderut.

Packa bilen och åk iväg på en härlig sommarsemester med egen bil, så kan ni ta er semester i ert eget tempo. Upplev alperna i Österrike med sin enorma gästfrihet eller njut av en kulturell semester i Italien, där ni kan utforska de idylliska städerna i Toscana eller njut av en badsemester vid Gardasjön. Kör själv till Holland och upplev det vackra tulpanlandet, besök hamnstaden Rotterdam eller njut av en storstadsweekend i Amsterdam.

Passa på att åka iväg på en romantisk semester i Frankrike, där ni kan avnjuta goda viner i Alsace eller njut av utsikter över de vackra markerna i Province. Oavsett era önskemål så kan ni kombinera ett hotellpaket med er bilsemester i Europa.

Östra Europa blir allt mer populärt att besöka och är väl värt att besöka under en kör själv semester. Där finner ni romantiska städer med trevliga och prisvärda hotell. Boka ett spahotell i Polen och njut av wellness, eller åk en tur till Tjeckien och utforska någon av landets kurorter. I dessa delar av Europa bor ni billigt och får mycket för pengarna och det gäller även för shopping.

För er som vill göra en länge bilfärd och köra själva till Balkan så erbjuder Risskov Bilsemester även flera fina hotell i Kroatien. Njut av en badsemester vid det Adriatiska havet som också passar väl för en familjesemester. Och generellt är både Istrien, Kvarnerbukten och Dalmatinen ideella områden för resor med barn, med fina stränder och barnvänliga hotell, som ofta har pool och närhet till hav.

Ni finner dessutom flera trevliga och familjevänliga hotell under en kör själv semester i Slovenien, medans Centraleuropas största sjö, Balatonsjön, är den mest populära platsen att besöka under en bilsemester i Ungern.

Möjligheterna är många, så låt Risskov Bilsemester stå för er hotellvistelse så säkrar ni en billig kör själv semester med en bra bas. Det enda ni ska göra är att fylla bagageluckan och köra iväg på er semester.

Läs mer om våra hotell i respektive land på hemsidan.