Resmål
Betalning

Betalning

Presentkort

Hotell Sverige

Rabattkoden är nu aktiv

Hotell Sverige

Som svensk är det svårt att inte hålla med om att Sverige är världens vackraste land. Trots ett helt liv i Sverige så finns det alltid mer att upptäcka, för det finns någon slags magi i själva luften. Med Risskov Bilsemester kan du boka ett mysigt erbjudande och ge dig ut och utforska Sveriges alla hörn.

För det finns verkligen mycket att utforska och uppleva i vårt eget avlånga land. Här finns mystiska skogar, tornande berg och glittrande floder i norr och på vintern sagolika norrsken och gnistrande snö. Susa fram på skidor eller skridskor, och njut av den friska luften. Med en av våra vistelser kan du bo billigt och inklusive mat så du kan fokusera på minnesvärda upplevelser.

Se till exempel våra vackra kuster både i väst, öst och syd med sand som en riviera, krabbfiske och solvarma klippor på sommaren. På vintern kan du också känna havets renande kraft i de kalla vindarna. Förundras av slående natur vilken del av landet du än befinner dig i, med gyllengula vetefält i söder, ängsmark och magiska lövskogar. Och överallt finnar du de glittrande sjöarna som ett lapptäcke över hela landet.

Sverige är också ett land av innovation, konst och kultur som du finner i storstäderna men också i små orter och ute på landsbygden. Överallt har naturen och klimatet inspirerat konstnärer och innovatörer. Oavsett vart du tar hän så har Risskov Bilsemester fina paketpris så att du kan bo både mysigt och modernt.

Över hela landet finns också god mat, med fantastiska skaldjur och fisk i väster, nytänkande smaker i ’Sveriges Skafferi’ i söder och vilt i norr. Det finns också lokala bryggerier för öl och till och med vin i södra Sverige. Prova på alla dessa smaker medan du bor vackert med ett av våra paket.

Oavsett om du vill bada, fiska, vandra, cykla eller paddla så finns det i Sverige. Det spelar ingen roll om du vill upplev natur, konst, kultur, storstad, land eller hav, skog eller sjö. Sverige har allt, och med ett uppehåll hos Risskov Bilsemester kan du bo centralt eller nära vattnet till ett bra pris, och uppleva allt det fina som finns året om.