Resmål
Betalning

Betalning

Presentkort

Hotell Ronneby

Rabattkoden är nu aktiv

Hotell Ronneby

Boka ett erbjudande hos Risskov Bilsemester och hotellpaket med frukost, middag och spa. Kör själv till Ronneby och njut av en härlig weekend eller minisemester. Här kan ni koppla bort dagen och njuta avslappning oh wellness.

Ronneby har länge varit en välkänd kurort dit man under 1700 och 1800-talet tog sig för att dricka brunnsvatten och promenera runt i de rogivande omgivningarna. Ni kan inte åka till Ronneby och gå miste om ett besök i den underbara Brunnsparken. Tag med en bok eller picknick, strosa runt och slå er ner på en vacker plats.

Passa även på att besöka kulturkvarteret Bergslagen med sina smala och krokiga gator, fyllda med gamla hus från 1700-talet. Besök Möllebacksgårds museum, Massmanskagårdens galleri och Kulturcentret. För er som reser med barn eller är ute efter en aktiv semester med sol och bad så kan ni tag er ut på utflykt utanför Ronneby hamn där ni finner en strand, fiskeplats och båtuthyrning.

I Bräkneådalen och Järnaviks kustsamhälle finner ni en hela 60 kilometer lång cykelled. Här kan ni även vandra, fiska och prova jaktskytte, paddla kajak mellan öarna i Järnaviks skärgård, rida på islandshästar eller testa bergsklättring. Skärgården kring Ronneby består av en idyllisk miljö och många fina småöar. Karön är den största av öarna, där ni finner ett naturreservat med badplats.

Med sin närhet till både Karlskrona och Karlshamn ligger en utflykt med egen bil inte långt bort till dessa platser. Promenera runt i den fina skärgårdstaden och gamla örlogstaden Karlskrona, med ett intressant Marinmuseum, mysiga gator och en charmig hamn. I Karlshamn seglar båtar in året runt, men det är under somrarna som staden är som allra vackrast. Här finns det möjlighet att paddla kanot och kajak, både på floden och i skärgården, där ni även kan åka skridskor när isen lagt sig.

Kika på Risskov Bilsemester erbjudanden och hotellpaket och leta efter det som passar just era önskemål bäst. Tag med familjen, er partner eller vänner på en bilsemester till Sveriges sydöstra kust och njut av en härlig sommarsemester, vintersemester, minisemester eller weekend i Ronneby och skärgården!