Resmål
Betalning

Betalning

Presentkort

Hotell Bohuslän

Rabattkoden är nu aktiv

Hotell Bohuslän

Det sägs att den bohuslänska naturen är den vackraste i världen, och det är enkelt att se varför under ett uppehåll här. Oavsett årstid så finns det många mysiga saker att göra, både i städerna och ute i naturen. Boka ditt erbjudande hos Risskov Bilsemester så kan du upptäcka allting i Bohuslän till ett billigt pris.

Det finns flera fina städer i Bohuslän att kika på, fulla med små butiker, trivsamma caféer och restauranger där du kan avnjuta skaldjur och fisk. Ett axplock att besöka är Uddevalla och Smögen, Öckerö och Hönö eller Strömstad och Marstrand.

I Marstrand finns fantastiska vatten för att paddla i, liksom mysiga butiker, restauranger och caféer. Besök också fästningarna Bohus och Carlsten, där Lasse-Maja satt fängslad i 27 år, eller Strandverket Konsthall. På Öckerö kan du besöka Fiskemuséet, liksom strosa längs de pittoreska gatorna och de fina promenadstigarna. I Lysekil kan du passa på att göra flera äventyrliga havsaktiviteter, men också vandra, klättra, cykla och shoppa. Med en vistelse hos oss bor du modernt och nära vattnet och då våra erbjudanden ofta är inklusive mat så kan du helt koppla av.

Strömstad är ett stort besöksmål, med sin hänförande skärgård och vackra natur med inlandsfjäll och andra spännande miljöer. Det finns mysiga butiker, restauranger och caféer i staden, och i närheten kan du besöka Färingestugan, Svinesundsbroarna och Saltö. Eller varför inte ta en tur till Flomsholms Fornminnesområde och se en av Sveriges största skeppssättningar? Från Strömstad kan du också ta en färja ut till Ekenäs och Kosteröarna. Med ett av våra paket har du nära till allt.

Uddevalla är Bohusläns största stad, och här finns både stadsbrus och natur med vandringsleder och majestätiska utsiktsplatser. Oavsett vilken stad du väljer att besöka så kan du boka din övernattning hos Risskov Bilsemester och bo centralt.

Förutom de fina städerna så är Bohuslän fullt av andra aktiviteter för hela familjen. Ni kan cykla i den bohuslänska skärgården, eller på vackra Tjörn eller Sydkoster. Om du föredrar att vara på fötterna istället för i sadeln så kan du självklart vandra dessa sträckor och det finns flera dagsturer att välja mellan liksom längre strapatser. Prova bland annat Soteleden, Ramvikslederna eller Kuststigen.

Andra saker att hitta på i området är att båtluffa och paddla i skärgården. Många av Bohusläns hamnar erbjuder dessutom undervattens- och ostronsafarin, för den som känner sig nyfiken. Om du vill se fler djur ska du besöka Nordens Ark, där du kan möta ett 80-tal av världens utrotningshotade arter. Med våra paketpris har du en perfekt utgångspunkt till vackra Bohuslän så boka idag till ett bra pris!