Resmål
Betalning

Betalning

Presentkort

Hotell Lysekil

Rabattkoden är nu aktiv

Hotell Lysekil

Packa bilen och kör iväg på en bilsemester till Sveriges vackra västkust och Lysekil. Här finner ni flera fina hotell med prisvärda hotellpaket och billiga erbjudanden hos Risskov Bilsemester.

Västkusten och Bohuslän är en mycket populär och välbesökt destination, inte minst under sommarhalvåret. Dock är detta en plats väl värd att besöka under hela året och passar bra för såväl en sommarsemester som vintersemester, med ständig vacker natur. Likaså passar en minisemester eller weekend fint under våren eller hösten.

Denna mysiga kust och hamnstaden bjuder på massor av sol och bad under sommaren och ni finner både hotell som är familjevänliga och passar bra för er som reser med barn, och även för er som letar efter en romantisk weekend för två.

Här finner ni hotell som erbjuder wellness, med relaxområden, pool, bastu samt spa- och massagebehandlingar. Det finns hotell som ligger nära strand, hav och badplats, och hotell som ligger i närheten av golfanläggningar och olika vandringsleder.

Flera av våra hotellpaket och erbjudanden inkluderar mat med frukost, halvpension eller helpension. Med halvpension kan ni även i vissa fall välja mellan att ha frukost och lunch eller frukost och middag.

Under er vistelse kan ni njuta av en trevlig kombination av natur, avkoppling, shopping, nattliv och fantastiska restauranger. I denna gamla fiskstad och badort finns många aktiviteter och sevärdheter såsom Havets Hus där ni kan ta er en närmare titt på 40 olika akvarium med massvis av olika fiskar och andra havsdjur.

Lysekil lockar med sitt natursköna och charmiga läge till sig tusentals besökare under året. Ni bör inte missa att ta er tiden till att promenera runt i den mysiga Gamlestan och strosa runt bland de traditionella bodarna.

Västkusten är känd för sitt båtliv och aktiva friluftsliv såväl på land som till sjös. Här har ni chans för en aktiv semester med aktiviteter såsom klättring, vandring, cykling, kajaking, dykning, segling och fiske. Andra sevärdheter som är speciella för västkusten och Lysekil är att åka på sälsafari och kolla på hällristningar.

Ta er en titt på Risskov Bilsemester och se vad för boende som kan passa just era behov och önskemål. Vi erbjuder billiga och prisvärda boende alternativ med både hotell och lägenheter, som ofta har goda parkeringsmöjligheter och tillgång till trådlöst internet.

Boka er semester hos oss och tag er ut på en weekendtur, minisemester, sommarsemester eller vintersemester, kör själv med egen bil på bilsemester eller res med barnen på familjesemester. Välj mellan att bo i Lysekil eller i närområden och njut av allt vad västkusten, skärgården och Bohuslän har att erbjuda.