Resmål
Betalning

Betalning

Presentkort

Hotell Dalsland

Rabattkoden är nu aktiv

Hotell Dalsland

Önskar ni att åka på en härlig bilsemester genom Götaland och billigt hotell i Dalsland så finner ni erbjudanden och hotellpaket hos Risskov Bilsemester.

Boka billigt hotellpaket hos oss och tag del av vad detta natursköna landskapet har att erbjuda. Här kan ni njuta av en avkopplande minisemester eller en aktiv semester med er partner, familj eller vänner.

Åmål är en vacker stad belägen vid Värnens strand och erbjuder bra shopping och mysiga caféer. Staden och hela Dalsland är omgiven av glittrande sjöar och vild natur. Här finns det något för er alla att uppleva, var i sig ni tycker om att vandra, golfa eller uppleva konst och kultur. Den gamla staden i Åmål har lyckats bevara sin genuina prägel av en gammal stadsmiljö, meden kyrka från 1600-talet, marknadsplats och en trevlig park.

Passa på att besök Åmåls järnvägsmuseum där hela familjen kan roa sig tillsammans. Eller tag en tur förbi hantverksmagasinet som är en hantverksbutik, öppen för de med intresse för handarbete och dekorativ konst. För att uppleva kultur är ett besök på Kulturmagasinet väl värt. Här arrangeras flera kulturevenemang i byggnaden som byggdes som kyrka år 1669.

För er som reser med barn kan en tur till Åmåls djurpark rekommenderas för att förgylla familjesemestern. Om ni är ute efter en aktiv semester kan ni tag er ut till Örnäs med strand, cykel- och vandringsleder, minigolf, tennis och lekplats. En annan plats för aktiviteter är Forsbacka där ni finner Forsbackabadet och Daltrail som erbjuder kanotpaddling, golf, bad och möjlighet att trampa dressin.

Dalslands konstmuseum är en museibyggnad där ni kan beskåda konst av dalsländska mästare såsom Otto Hesselbom, Olof Sager-Nelson, Sixten Lundbohm och Georg Suttner. Efter en konstrunda kan ni tag avnjuta en fika i Café Bonaparte och gå en promenad i den lummiga skulpturparken.

Dalsland är ett härligt och naturskönt landskap, som bjuder på massor av historia och aktiviteter, samt intressanta sevärdheter och fina städer. Boka er vistelse hos Risskov Bilsemester och kör iväg på en trevlig upptäcktsfärd under er semester!