Resmål
Betalning

Betalning

Presentkort

Hotell Halmstad

Rabattkoden är nu aktiv

Hotell Halmstad

Ge er ut på en härlig kör själv-semester till vackra Halland och den mysiga pärlan Halmstad och boka ert uppehåll till ett bra pris med Risskov Bilsemester. Hos Risskov Bilsemester hittar ni ett stort utbud av billiga och prisvärda hotell i Halmstad, med olika paket där mat är inkluderat. Oavsett om ni söker ett modernt och centralt beläget hotell mitt inne i Halmstad eller ett mysigt hotell i stadens utkant eller nära vattnet för er vistelse, har Risskov Bilsemester något att erbjuda. Hör av er idag och boka er övernattning hos Risskov Bilsemester.

Halmstad är en gullig hamnstad som ligger i södra Halland, vid ån Nissans mynning vid Laholmsbukten. Här bor närmare 70 000 invånare. Stadskärnan består av låga tegelhus och fina korsvirkeshus och stadsbebyggelsen är bevarad sen början av 1900-talet, men de äldsta byggnaderna härstammar från 1600-talet. I Halmstad ligger Halmstad Högskola med omkring 10 000 studenter, vilket ger staden en ung och levande atmosfär.

Att resa till Halmstad passar lika bra alla årstider. Åk på en romantisk weekendresa och njut av SPA, wellness och god mat och dryck med något av alla Risskov Bilsemesters paketerbjudanden, tag bilen och åk på sommarsemester med familjen eller satsa på en aktiv minisemester med vänner.

Sommartid har ni möjlighet att njuta av sol och bad vid någon av Halmstads många vackra stränder, vid kända Tylösand eller hitta helt enkelt er egen favoritvik i närheten av staden. På Östra Stranden passar ett besök med barn väldigt bra, tack vare att den är långgrund, har närhet till kiosk, lekplats och minigolfbana. Är ni sugna på att testa på wakeboard, går det bra att göra i Grötvik, som ligger mellan Halmstad och Tylösand.

Är ni ute efter mer aktivitet och lite äventyr passar Kattegattleden bra. Det är vandrings- och cykelleden som utsetts till Europas bästa cykelled. Den sträcker sig ända från Göteborg i norr till Helsingborg i söder. Den invigdes i Halmstad år 2015 och har ett vackert och havsnära läge i de natursköna omgivningarna. Ni kan även prova på Prins Bertils vandringsstig, som är en vandringsstig som går från centrala Halmstad till Tylösand och Frösakull och slutar vid Möllegård och kaféet Riccardos, känt för sin goda italienska glass. I friluftsområdet Galgberget i centrala Halmstad finns bland annat lekplats, motionsslingor och utomhusgym. Här passar en joggingtur eller promenad perfekt. I Halmstad finns även många andra vackra parker och grönområden.

Naturen ligger nära Halmstad och i närområdet kan ni få många härliga upplevelser. Här finns naturreservat med porlande bäckar och vattenfall, vackra lövskogar och ett rikt fågelliv som ni kan upptäcka till fots, på cykel eller varför inte med kanon. Halmstad kallas Golfhuvudstaden och i området finns hela 12 golfbanor. Så är ni golfare, glöm då inte att packa ner golfutrustningen. I Halmstadområdet finns stora möjligheter till insjöfiske av gädda, abborre och mört och i bland annat Nissan och Fylleån har ni möjlighet att prova på laxfiske, som Halmstad är så känt för.

I centrala Halmstad finns en blandning av de vanliga svenska butikskedjorna, gulliga småbutiker, restauranger, kaféer och torghandel. Strosa runt här och insup den härliga atmosfären.

Allt detta och mycket mer kan ni uppleva i Halmstad. Boka ett hotelluppehåll, där mat är inkluderat till ett förmånligt pris med Risskov Bilsemester.