Resmål
Betalning

Betalning

Presentkort

Hotell i Norrköping

Rabattkoden är nu aktiv

Hotell i Norrköping

Bila till Östergötland och upplev Norrköping med omnejd under en härlig kör själv semester i trevligt sällskap. Hos Risskov Bilsemester finner ni ett brett urval av billiga boenden och prisvärda hotellpaket. Flera av hotellen erbjuder inkluderad mat i erbjudandet utformat genom vårt goda samarbete, för att kunna erbjuda en bekväm bas med övernattning och god mat under er vistelse i Norrköping.

Staden är väl värd ett besök såväl för er som är ute efter en sommarsemester eller vintersemester, för er som reser med eller utan barn, för er som önskar en semester med kultur och historia eller wellness och avkoppling. Med vårt utbud av hotell i och kring staden finns det något för alla önskemål.

Norrköping är Sveriges nionde största tätort med ca 96.000 invånare och en trevlig stadskärna med flera trevliga restauranger, mysiga caféer och fina barer. Staden bjuder även på goda shoppingmöjligheter med flera köpcentrum och gallerior, samt trevliga kvarter kring Gamla Stan och Knäppingsborg.

I Norrköping erbjuder Risskov Bilsemester flera barnvänliga hotell som passar väl för en familjesemester som ni kan kombinera med ett besök på Kolmården. Andra platser väl värda att besöka för er som vill uppleva kulturella och historiska sevärdheter i Norrköping är Visualiseringscenter C, Arbetets museum och Industrilandskapet.

För er som vill uppleva naturen eller åka på en aktiv semester med vandring och cykling har ni även goda möjligheter till detta under en vistelse i Norrköping med kort avstånd till Bråvikslandet, Getåravinen, Glotternskogen, Göta Kanal och Arkösunds skärgård.

Passa på att kör själv på minisemester eller weekend med hotell bokat hos Risskov Bilsemester! Njut av ett prisvärt uppehåll med god mat, wellness och avkoppling, eller närhet till centrum och stadsliv.