Billiga Hotell i Helsingborg

Resmål
Betalning

Betalning

Presentkort

Hotell Helsingborg

Rabattkoden är nu aktiv

Hotell Helsingborg

Önskar ni ett billig hotell i Helsingborg där ni kan uppleva lokala sevärdheter under en bilsemester? Beställ då ett uppehåll på ett av våra många hotell i eller kring staden. Risskov Bilsemester erbjuder ett brett urval av prisvärda hotellpaket, perfekt för en kör själv semester i Skåne.

Flera av våra hotellpaket inkluderar mat och flera hotell serverar frukost, lunch och middag. I Helsingborg erbjuder vi centralt belägna hotell i centrum och hotell belägna i natursköna vackra områden utanför staden. Här kan ni bo billigt, nära havet och njuta av en härlig vistelse under en minisemester, weekend eller familjesemester.

Helsingborg är till storleken en relativt liten stad, men med en mysig atmosfär och härliga omgivningar. Detta är en destination för er som tycker om att shoppa, äta gott och bo nära havet. Med flera trevliga restauranger, barer och caféer har ni mycket att välja på i matväg. Staden bjuder på goda shoppingmöjligheter med över 500 butiker, där ni kan strosa runt på den butiksfyllda gågatan eller besöka det stora köpcentrum Väla, ca 6 kilometer utanför centrala Helsingborg.

Helsingborg är väl värt ett besök under året runt och alla säsonger har sin charm, även om staden är mest känd som en trevlig sommarstad. Med närheten till havet och strand kan ni kombinera stadsliv med en sol- och badsemester. Tag en promenad längs strandpromenaden i Norra Hamnen eller besök strandbaren Tropical Beach.

Njut av utsikten från stadens landmärke Kärnan eller ta er över sundet med färjan och besök Helsingør. För er som reser med barn finns flera barnvänliga hotell, passande för en familjesemester. Barnen lär bli överlyckliga vid ett besök på Busfabriken eller Tropikariet.

En billig minisemester eller weekend här ligger precis om hörnet med Risskov Bilsemester!