Resmål
Betalning

Betalning

Presentkort

Hotell Simrishamn

Rabattkoden är nu aktiv

Hotell Simrishamn

Upplev Österlen på vårt mest populära hotell – Hotell Svea i mysiga Simrishamn!

Här bor du centralt och bra nere i hamnen nära vattnet med vårt billiga paket (inklusive middag).

Personalen på hotellet hjälper dig gärna med att boka guidade turer om Simrishamns historia eller till hällristningarna ute i bygden antingen på dagen eller över natten.

I Simrishamn och Österlen finner man många härliga upplevelser. Här kommer våra bästa tips!

Strosa runt och njut av den mysiga atomsfären i gamla stan i Simrishamn, eller i andra närliggande byar utmed kusten.

Passa på att beställa färsk sill på ett utav Simrishamns restauranger. Staden har en lång tradition av fiske, speciellt sill.

Prova svenskt vin på den ultramoderna vingården Nordic Sea Winery. Här kan man komma på rundtur och lära sig hur vinet produceras, från druva till flaska, eller bara ha det det trevligt i deras vinbar och restaurang.

Tycker du om bilar och musik? På Autoseum finns mer än 100 lyx-, sport- och racerbilar och det finns en avdelning med gamla mekaniska musikinstrument, fonografer, speldosor, positiv och dylikt.

Lär dig mer Österlen och Simrishamn under din vistelse. På deras kulturhistoriska museum Österlens Museum har de, fiske- och sjöfartshistoria och forntida föremål. Samt en fin samling av textil- och allmogekonst. Dessutom kan man lära sig om frihandsknyppling och dess historia.

Njut den omväxlande naturen runt omkring på din vistelse - den klippiga kusten har vackra breda sandstränder insprängda titt som tätt. Kör själv eller använd de fina cykelvägar och vandringsleder som finns runt omkring.

Se ut över hela Hanöbukten från Stenshuvuds nationalpark på din weekend.

Titta på några utav Sveriges bästa hällristningar som finns runt om i trakten.

Åk till Glimmingehus Nordens bäst bevarade medeltida borg. Speciellt under sommaren har de flera evenemang här, och man kan prova olika medeltidssysslor och hantverk, eller gå på spökvandring.

Besök Mandelmanns Trädgårdar i Rörum, Här kan man se Marie och Gustav Mandelmanns ekologiska familjedrivna lantbruk, trädgårdar, trädgårdskök och gårdsbutik, som har setts på TV 4. De har öppet några dagar i veckan sommartid. Beställa biljett i förväg är ett måste.

Upptäck Simrishamn och Österlen, ta del av vårt toppen erbjudande på Hotell Svea!